Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kostiumy dropia na mapie 120 z metinow (kostium bojownika nie wiem gdzie).

fryzury typu irokez/dredy dropia na mapie 140 z metinow  (epickie fryzury nie wiem gdzie).

Hmm, skoro dropia z metków na 120tce, to albo ja mam CHolernego pecha, albo jest okropnie mały % szansy na zdobycie tego. Tak dla przykładu, wydropiłem po około 140 grzybów czerw. i niebieskich, tyle pereł i zwoi, że starczyło na zrobienie ponad połowy eq na 115+ lvl.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Wygląda na fajny, a powiedzcie mi ile gra średnio osób online? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

ja kurwa dzwonie na policje zaraz ze nie moge grac w metina

I WIDZIMY SIE W SADZIE 

i czuj sie pozwany fluo*ine i chuj bo ja jestem graczem a wy wylaczacie metina, wylaczcie sobie kurwa swiatlo i bedziecie siedziec po ciemnku, zobaczymy czy bedzie tak milo 

po co ta spina? przecież przerwy techniczne to najnormalniejsza w świecie rzecz, niecierpliwi gorszą ten świat ;)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Wygląda na fajny, a powiedzcie mi ile gra średnio osób online? :)

Na liczniku przeważnie widnieje ponad 750 graczy, ale non stop dochodzą nowi ( patrząc na chat ) .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Na liczniku przeważnie widnieje ponad 750 graczy, ale non stop dochodzą nowi ( patrząc na chat ) .

Wczoraj nas ponad 900 graczy odwiedziło co jest dla nas nie ukrywam wielkim sukcesem.

Teraz jest szkoła i te sprawy, także liczba graczy będzie mniejsza niż w weekend. ;-)

Opublikowano

Wygląda na fajny, a powiedzcie mi ile gra średnio osób online?

Dziś o godzinie 16.00 było 700 osób.

Serwer jest stabilny, exp bardzo przyjemny i drop dopasowany..

Zapraszamy do gry.

c8f7.png

Opublikowano

To może ja się wypowiem , mile zaskoczony jestem faktem , iż administracja servera na bieżąco informuje graczy o każdej przerwie itp :) Dawno nie było takiej administracji na polskiej scenie metin2 :P że tak to ujmę . Co do servera gorąco polecam , exp dopasowany drop też nic dodać nic ująć tylko pobrać i grać . Mam nadzieje że się nie zawiodę :) Powodzonka jeśli ktoś chce razem pograć u Niebieskich nick Protoje . 

Opublikowano

Harnaś mam nadzieję że nie zwalisz tego serwer i nie zaczniesz dawać iteamków swoim Panczo-przydupaskom ;). + zwiększcie drop fryzur i kostiumow lepszych

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Dziwi mnie jedna osoba w topce.

Ma wbity 160 lvl i bite 40 %, jakim cudem? 

Czyzby dostał lvl ?

Opublikowano

Harnaś mam nadzieję że nie zwalisz tego serwer i nie zaczniesz dawać iteamków swoim Panczo-przydupaskom ;). + zwiększcie drop fryzur i kostiumow lepszych

Wypierdalać do wengier szczylu. Gówno wiesz, a się odzywasz, to że rozmawiam z nim na ts nie znaczy że jestem jego przydupasem, tymbardziej, że dostaje eq, więc 5 na drogę i elo.

Serwer polecam, bardzo przyjemny.

Opublikowano

Informujemy iż mamy jeszcze jeden problem z optymalizacją nie powinno się to mocno opóźnić zbytnio obecnie trwa kończenie konfiguracji.

Opublikowano

Dziwi mnie jedna osoba w topce.

Ma wbity 160 lvl i bite 40 %, jakim cudem? 

Czyzby dostał lvl ?

mnie tez to dziwi, chcialbym uzyskac odpowiedzi

Opublikowano

Informujemy iż mamy jeszcze jeden problem z optymalizacją nie powinno się to mocno opóźnić zbytnio obecnie trwa kończenie konfiguracji.

możesz określić się czasowo? bo nie wiem czy czekać czy iść spać

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

mnie tez to dziwi, chcialbym uzyskac odpowiedzi

Było chwilowo odblokowane expienie do 161 w ramach pewnych testów i dopiero zauważyliśmy w sumie.Exp zostanie im cofnięty do 0.'

ps.ktoś nam crashuje foruma jak skonczymy ogarniac serwer zajmiemy sie przywroceniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...