Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No na "pytania pułapki" to na pewno nie pomoże doświadczenie...

Co do screenów to powodzenia, czytaj co piszę, że to było na początku serwera i po prostu to zlałem bo to niby nic, ale jednak coś i teraz Ty też pokazałeś jaki jesteś inteligentny bo nie nazwałem "Teamu" bandą idiotów to jest twoje określenie i o tym pamiętaj.

Co do dowodów pewnie coś się z czasem znajdzie. :)

@AW: 

W ile wbiję max?

Co do dowodów pewnie coś się z czasem znajdzie. :)

W takim razie są to słowa rzucane na wiatr, dziękuje.

Max lvl? Jak masz czas i chęci, to nawet i 2 dni i powinieneś dać rade.

@up

Na nic ci doswiadczenie z PL-a, skoro pytania dotyczą serwera.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie są to słowa rzucane na wiatr, dziękuje.

Max lvl? Jak masz czas i chęci, to nawet i 2 dni i powinieneś dać rade.

@up

Na nic ci doswiadczenie z PL-a, skoro pytania dotyczą serwera.

CZŁOWIEKU! PYTANIE PUŁAPKA TO PYTANIE DOTYCZĄCE SERWERA?! 

Myśl ziomuś, myśl! Podobno nie jesteście "bandą idiotów".

@AW: 

Bony wchodzą max?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Widzę iż większość nie rozumie sensu pytania pułapki...

Opublikowano

Poza tym Kropeczka też dobra, haha - nie bierzcie ją do Jury na Idolu, "no daję 5 bo nie słucham takiej muzyki i mówić to każdy może", pokaż jak ty "mówisz" i zaprezentuj swoje kozackie flow bo przecież każdy może "mówić", na pewno dorównasz tym co są w "mówieniu" najlepsi. 

Pewnie będziesz na poziomie najlepszej raperki eve Gonix, ahahaha.

Flourine mistrzu wyjaśnij mi proszę sens pytania pułapki i co ono ma wspólnego z pytaniami dotyczącymi serwera.

@AW:

Bony max?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Gratulacje dla ciebie bardzo fajny serwerek osobiście mam nadzieję, że postoicie dłużej ;)

Serdecznie pozdrawiam Aske i Flourine ;)

Jak chcecie mogę wam podesłać fajne zbrojki ;) Albo coś innego ^^ Tylko muszę przegrzebać PC.

Ale pozdrawiam i polecam serwer w 100%-etnach.

Dla czego ?

- Administracja ogarnięta

- Bardzo ładnie dopracowany serwer

- Ogólnie wielki pozytyw

- Dużo fajnych nowości

- Na pewno się nikt nie zawidzie

- Administracja praktycznie 24h online

Jeszcze raz polecam !

Teraz wyjaśnię sens pytania pułapki ....

- Czy pytania na ox muszą być na temat serera ? No raczej nie :) a nawet w niektórych przypadkach rzadko , nieraz nawet są pytania z tematyki naukowej chemia, matematyka ...

Pytanie pułapka jest to bardzo dobre pytanie gdyż czasami jest zbyt dużo osób już na oxie i przeważnie wygląda to tak że reszta lata za jedną osobą i tak można do usranej śmierci :) Co każdy potwierdzi, jeden z drugim zauważą "O!, ten to się zna widać jeszcze nie odpadł" i zaczyna się błędne koło. Po to jest pytanie pułapka aby rozładować ludzi na ox'ie i wywalić tych którzy latają bezsensownie po ox'ie za jedną osobą , druga sprawa to też skraca czas ox'a co dla mnie jest pozytywne. Więc nie mówcie , że 50/50 jest złym pytaniem, a to że odpadł pewnie ktoś z was to jedynie pech to jest jak gra w lotka masz 50% szans że wygrasz i że przegrasz :) Chociaż w większości przegrywasz ;)

Opublikowano

Kolejny bardzo dobry server z bardzo nieudolna administracja...

Sugerujesz jakiś inny ?

Tutaj Cię zawiodę i zaprzeczę, mam bardzo dobry kontakt z Administratorem Głównym, cały dzień siedzi przy serwerze i go monitoruje,

więc proszę nie pisz tutaj farmazonów.

Sam mogę was zapewnić, że dungeony, które będą wprowadzone pokażą poziom, są w końcu mojego autorstwa ;)

67248792843061145727.png

Opublikowano

Został zmniejszony drop pereł  w atlantydzie v2 ale czy administracja pomyślała że jest to zły pomysł ponieważ osoby które grały od pierwszego dnia w ciągu expienia z 75 do 99 miały zapewne 50+ pereł  a teraz leci ich za mało, jak dropiło po 5 pereł z prawie każdego spota a  teraz na 5-7 ubitych spotów dropnie zaledwie 2 perły? paranoja bo osoby które zaczęły dziś grać mają może 70% trudniej zrobić eq a nie okłamujmy się, pereł jest sporo potrzebnych. W pierwszym dniu 60% ludzi na serwerze mieli zrobione eq gdzie głównymi ulepszaczami są perły. A teraz będzie miało 30% nowych ludzi zrobione eq, nie sądzicie że jest to niesprawiedliwe względem osób które dzisiaj zaczęły? Mieliście dodawać nowości a nie zmieniać drop w AV2. 

Oczywiście czekam na HEJTY - od osób które jeszcze skorzystały na wysokim dropie ulepszaczy w AV2.

Opublikowano

Został zmniejszony drop pereł  w atlantydzie v2 ale czy administracja pomyślała że jest to zły pomysł ponieważ osoby które grały od pierwszego dnia w ciągu expienia z 75 do 99 miały zapewne 50+ pereł  a teraz leci ich za mało, jak dropiło po 5 pereł z prawie każdego spota a  teraz na 5-7 ubitych spotów dropnie zaledwie 2 perły? paranoja bo osoby które zaczęły dziś grać mają może 70% trudniej zrobić eq a nie okłamujmy się, pereł jest sporo potrzebnych. W pierwszym dniu 60% ludzi na serwerze mieli zrobione eq gdzie głównymi ulepszaczami są perły. A teraz będzie miało 30% nowych ludzi zrobione eq, nie sądzicie że jest to niesprawiedliwe względem osób które dzisiaj zaczęły? Mieliście dodawać nowości a nie zmieniać drop w AV2. 

Oczywiście czekam na HEJTY - od osób które jeszcze skorzystały na wysokim dropie ulepszaczy w AV2.

Jakie proponujesz wyście z tej sytuacji, problem rzeczywiście jest i będzie ciężko go rozwiązać, myślę, że w miarę czasu kiedy ta topka zacznie powoli sb odpuszczać, bądźmy szczerzy każda osoba, która celuje na topkę najszybciej kończy grę, więc problem sam się rozwiąże :)

67248792843061145727.png

Opublikowano

Gratulacje dla ciebie bardzo fajny serwerek osobiście mam nadzieję, że postoicie dłużej ;)

Serdecznie pozdrawiam Aske i Flourine ;)

Jak chcecie mogę wam podesłać fajne zbrojki ;) Albo coś innego ^^ Tylko muszę przegrzebać PC.

Ale pozdrawiam i polecam serwer w 100%-etnach.

Dla czego ?

- Administracja ogarnięta

- Bardzo ładnie dopracowany serwer

- Ogólnie wielki pozytyw

- Dużo fajnych nowości

- Na pewno się nikt nie zawidzie

- Administracja praktycznie 24h online

Jeszcze raz polecam !

Ile Ci za to zapłacili? 

- Administracja ogarnięta - Bardzo, "skończ płakać" wysoki poziom kultury.

- Bardzo ładnie dopracowany serwer - Update, który miał być wprowadzony do południa nadal się nie pojawił.

- Ogólnie wielki pozytyw - Aha.

- Dużo fajnych nowości - Dużo nowości? Oprócz EQ, które może mieć każdy na swoim serwerze nic innego nie ma.

- Na pewno się nikt nie zawidzie - Już dużo osób się zawiodło.  :)

- Administracja praktycznie 24h online - Nie wiem, nie wypowiem się. Asek trzyma jakoś ten serwer.

Sugerujesz jakiś inny ?

Tutaj Cię zawiodę i zaprzeczę, mam bardzo dobry kontakt z Administratorem Głównym, cały dzień siedzi przy serwerze i go monitoruje,

Sam mogę was zapewnić, że dungeony, które będą wprowadzone pokażą poziom, są w końcu mojego autorstwa ;)

Tak i pewnie będzie "nie wiemy czemu nie działa, questy wgrywają się, ale w grze ich nie ma (questy dungeonów)".

Chcę zobaczyć dungeon twojego autorstwa, nie spolszczony quest, ale dungeon zrobiony od podstaw czyli mapa, modele i swój quest, a nie quest od niemców lub modele z Metin2Master.

Nadal czekam na odpowiedź dotyczącą sensu pytania pułapki.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ile Ci za to zapłacili? 

- Bardzo ładnie dopracowany serwer - Update, który miał być wprowadzony do południa nadal się nie pojawił.

- Dużo fajnych nowości - Dużo nowości? Oprócz EQ, które może mieć każdy na swoim serwerze nic innego nie ma.

- Administracja praktycznie 24h online - Nie wiem, nie wypowiem się. Asek trzyma jakiś ten serwer.

Tak i pewnie będzie "nie wiemy czemu nie działa, questy wgrywają się, ale w grze ich nie ma (questy dungeonów)".

Chcę zobaczyć dungeon twojego autorstwa, nie spolszczony quest, ale dungeon zrobiony od podstaw czyli mapa, modele i swój quest.

a.d. 2 wypowiedzi

Jesteś chyba rudy, pisanie dungeonu to czysty quest, a nie mapa & modele o.O

właśnie się biorę za pisanie, naprawdę to nie wiesz z kim masz do czynienia.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Ile Ci za to zapłacili? 

- Administracja praktycznie 24h online - Nie wiem, nie wypowiem się. Asek trzyma ten serwer.

Chcę zobaczyć dungeon twojego autorstwa, nie spolszczony quest, ale dungeon zrobiony od podstaw czyli mapa, modele i swój quest.

Skończ pierdolić.

Aż się chyba skuszę o twoje IP od administracji by ci konto zbanować, serio, jesteś żałosny.

Mamy płacić za pozytywne opinie? Prosze Cie, to jest po prostu opinia graczy, widocznie tylko ty masz jakieś emocjonalne problemy ze swoją osobą, przez głupi konkurs OX którego i tak byś nie wygrał. Nie masz do czego się przyczepić? Prosze bardzo, wyloguj się, idź na inny serwer, my na tym nie stracimy, ba... jeszcze zyskamy.

Dużo osób się zawiodło? Te osoby, które na początku się zarzekały, że odchodzą, że nie bedą grać to pare stron później polecały serwer.

Kultura administracji? Prosze Cie, mamy 21 wiek, każdego mogą ponieść emocje, jesteśmy ludźmi i z ludźmi dyskutujemy. Nie mamy zamiaru do każdego gracza z osobną na "Pan" być, to sie mija z celem.

To co było obiecane - pojawi się, po prostu komplikacje które wynikły uniemozliwiły nam udostepnienie Wam update.

Już niedługo...

Opublikowano

Jakie proponujesz wyście z tej sytuacji, problem rzeczywiście jest i będzie ciężko go rozwiązać, myślę, że w miarę czasu kiedy ta topka zacznie powoli sb odpuszczać, bądźmy szczerzy każda osoba, która celuje na topkę najszybciej kończy grę, więc problem sam się rozwiąże :)

Ale co ma TOPKA do dropu pereł? widzę rozwiązanie, zwiększenie dropu do tego stopnia jaki był i nowi ludzie nie będą czuli się poszkodowani. 

A odnoszę wrażenie że  drop został zmniejszony z powodu tego aby nowi ludzie tak szybko wszystkiego nie osiągli jak to zrobiła TOPKA ale moim zdaniem powinni pomyśleć o tym zanim serwer wystartował, mogli spodziewać się tego że ludzie szybko osiągną dobre eq przy takim dropie pereł, poza tym to EASY więc nie wiem po co zmniejszanie dropu, jak boją się że stracą ludzi to niech dodają nowości które przyciągną więcej ludzi a nie sprawiają że nowi czują się poszkodowani. ;)

PS. Ok, perły dropią z metinów i to dość sporo ale weźcie pod uwagę że gra tutaj ponad 800 osób (według strony) i po prostu " CZŁOWIEKU BĄDŹ MISTRZEM I ZNAJDZ METINA ! " - Ba i również ubij go bez KSUCIA.  Z wyrazami szacunku ale ten krok ze zmniejszeniem dropu pereł w AV2 był po prostu durny.  Spodobał mi się ten serwer i chciałam na nim dłużej zagościć ale nie widzę sensu teraz, teraz kiedy większość serwera skorzystało z wysokiej szansy dropu pereł a teraz trzeba się męczyć. 

Jak to pewnie nie jedna osoba napisze : Nie płacz i jak Ci się nie podoba to nie graj. - Nie płacze ale nie podobami się takie coś, więc kończę grę. Miło było i szkoda że tak szybko się skończyło. (W sumie na 800 osób online, jedna osoba w tą czy w tamtą  ^ ^) 

Mam tylko nadzieje że wbije tu parę osób którym też ten mały drop przeszkadza  i napisze post a nie zatrzyma się na pisaniu na czacie ogólnym w grze. 

Miłego prowadzenia serwera

Opublikowano

Sugerujesz jakiś inny ?

Sugeruje - np Astium, np Aline2... Dalo by sie takich mase wymienic :)

Nie pisze farmazonow :O Moze i monitoruja, ale co z tego, skoro efektow ich pracy nie widac?

Nie zarzuam Ci, ze dungeony pokaza poziom.. Ale powiedz mi kiedy? Bo nawet nie mamy za bardzo mozliwosci ich ocenic :) Wprowadzone mialy byc wczoraj, podczas jedno-godzinnej konserwacji.. Ciul, ze trwala 15h, ale oni NIC nie dodali, a wrecz przeciwnie - zrabali drop.

No i pytam sie ja Ciebie - gdzie ten ogar administracji?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sugeruje - np Astium, np Aline2... Dalo by sie takich mase wymienic :)

Nie pisze farmazonow :O Moze i monitoruja, ale co z tego, skoro efektow ich pracy nie widac?

Nie zarzuam Ci, ze dungeony pokaza poziom.. Ale powiedz mi kiedy? Bo nawet nie mamy za bardzo mozliwosci ich ocenic :) Wprowadzone mialy byc wczoraj, podczas jedno-godzinnej konserwacji.. Ciul, ze trwala 15h, ale oni NIC nie dodali, a wrecz przeciwnie - zrabali drop.

No i pytam sie ja Ciebie - gdzie ten ogar administracji?

Właśnie rozpocząłem pisanie dungeonu : Komnata Naginii - pysiek ;)

67248792843061145727.png

Opublikowano

Właśnie rozpocząłem pisanie dungeonu : Komnata Naginii - pysiek ;)

Pisanie? On wczoraj zdaje sie na servie mial byc. W prezentacji ssy z niego byly juz w zapowiedzi. On powinien byc wgrany przed startem. Wiec czym ty sie chwalisz?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Skończ pierdolić.

Aż się chyba skuszę o twoje IP od administracji by ci konto zbanować, serio, jesteś żałosny.

Show - skończ pierdolić? Co?!

Człowieku mi nie chodzi o jakiś zasrany OX tylko o to, że uważacie się za najlepszy Team i wszystko możecie.

Pisanie? On wczoraj zdaje sie na servie mial byc. W prezentacji ssy z niego byly juz w zapowiedzi. On powinien byc wgrany przed startem. Wiec czym ty sie chwalisz?

Bo zabrali mapę z innego serwera bez questa bo pewnie nie ma go nigdzie w internecie i teraz muszą sami pisać quest, ale dobra zobaczymy kiedy pojawi się na serwerze. :)

@AW:

Kiedy będą nowości?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dzisiaj dostałem zlecenie ? 0.0

Będzie również dungeon : komnata Naginii, Komnata Minotaura ;)

Show - skończ pierdolić? Co?!

Człowieku mi nie chodzi o jakiś zasrany OX tylko o to, że uważacie się za najlepszy Team i wszystko możecie.

Bo zabrali mapę z innego serwera bez questa bo pewnie nie ma go nigdzie w internecie i teraz muszą sami pisać quest, ale dobra zobaczymy kiedy pojawi się na serwerze.  :)

spam - raport pysiek ;)

67248792843061145727.png

Opublikowano

Dzisiaj dostałem zlecenie ? 0.0

Będzie również dungeon : komnata Naginii, Komnata Minotaura ;)

spam - raport pysiek ;)

To tym bardziej pozdro dla administracji... Do Ciebie nic nie mam, dostales zlecenie - OK. Ale serio nie rozumiem poczynan tej administracji, i nie masz ich co bronic...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To tym bardziej pozdro dla administracji... Do Ciebie nic nie mam, dostales zlecenie - OK. Ale serio nie rozumiem poczynan tej administracji, i nie masz ich co bronic...

Wiem kim jest Administracja, dobrze ich znam i nie pozwolę sb na fałszywe oszczerstwa moich znajomych ?

Pytanko: czy dungeon, WW odpowiada klimacikowi tego serwera ?

zawsze mogę coś tam jeszcze dorzucić do zbiorów dungeonów ;)

67248792843061145727.png

Opublikowano

fajnie poprawili wszystko gz!!!

pelno ludzi na wh biega

ninja z eq do expa bije po 20k+ w full abs i to maja byc wyrownane klasy:)

bugi ze ninja w pare sekund idzie metka rozwalic, a wp meczy sie :)

a lagi masakra wszystko na psy przrobione metki konie moby i calala reszta a na durzych spotach takie lagi ze ...

Opublikowano

Wiem kim jest Administracja, dobrze ich znam i nie pozwolę sb na fałszywe oszczerstwa moich znajomych ?

Pytanko: czy dungeon, WW odpowiada klimacikowi tego serwera ?

zawsze mogę coś tam jeszcze dorzucić do zbiorów dungeonów ;)

Wiesz, gdyby byly one falszywe, to bym ich nie wypisywal. I nie nazwal bym tego rowniez "oszczerstwem" a uzasadniona krytyka administracji. Zauwaz, ze nawet ich nie wyzywam, a jedynie wytykam bledy i twierdze, ze jako administracja sa oni nieudolni i nie daja sobie rady z serverem.

Pozdrawiam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiesz, gdyby byly one falszywe, to bym ich nie wypisywal. I nie nazwal bym tego rowniez "oszczerstwem" a uzasadniona krytyka administracji. Zauwaz, ze nawet ich nie wyzywam, a jedynie wytykam bledy i twierdze, ze jako administracja sa oni nieudolni i nie daja sobie rady z serverem.

Pozdrawiam :)

Nie ma to jak w prost napisać : "jestem hejterem!"

fajnie poprawili wszystko gz!!!

pelno ludzi na wh biega

ninja z eq do expa bije po 20k+ w full abs i to maja byc wyrownane klasy:)

bugi ze ninja w pare sekund idzie metka rozwalic, a wp meczy sie :)

a lagi masakra wszystko na psy przrobione metki konie moby i calala reszta a na durzych spotach takie lagi ze ...

Zauważ która jest godzina, w grze zapewne jest dwóch Administratorów ciągle każących oszustów z WH, ninja hackiem etc.

Dodam tylko, że został zakupiony skrypt, który sam wykrywa po logach kto czego użył i automatycznie blokuje ip/ ew. konta, więc problem ten zostanie rozwiązany kiedy skrypt wejdzie w życie.

67248792843061145727.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...