Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo mamy pomysłow i rzeczy, by nie mieć co dodawać... byśmy się spieli to możemy z tego wszystkiego nową gre tworzyć ;-)

Jeszcze coś? Nie, to wypad.

Kolejny co tylko metin w głowei, a tu wojna się szykuje... Ciekawe czy wtedy będziesz taki aktywny w temacie?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie mozna bylo tego wczesniej powiedziec? po co czekaja ludzie od 20... skoro to bylo pewne ze sie nie wyrobicie troche zrobiliscie z tych co czekali idiotow.. to chyba nie jest powazne nastepnym razem planujcie wszystko bo na tym serwie to nic nei wiadomo... start od 16-20 to juz nie zachecalo... bo skoro serw ma byc pewny to i godzina powinna byc pewna ! bylo juz palnac ta 20 i skonczyli byscie o 16 i czekali z wlaczeniem na pewniaka i tak chyba o tej 20 nie byl on .... tutaj dzis to samo ciagle zmiana godziny ;) ktos wczesniej dobry plan zrobil z pobocznym serwerem testowym gdzie bylo by sprawdzane i juz przezucane wtedy godziny chociaz byly by pewne i tak dlugo by to nie trwalo ;) a z tymi aktualizacjami to juz dajcie sobie siana niech jakas garstka osiagnie cos na serwie bo jeszcze pvp nie ma nawet kiedy robic albo wojny.. :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak narazie na servie to tylko drop + exp  niema czasu na zabawe .

A poczekac az ludzie wbija 160 i zrobia full eq + wyszaleja sie w m1 . Jak narazie na servie widzialem 3 bijace sie osoby w m1 .

Nowicjusz
Opublikowano

Widzę, że nie ma co czekać, idę spać, dopiero co wbiłem max lvl a już czeka mnie znowu exp... nawet nie zdążyłem zrobić całego eq na 160, nie podoba mi się to... ale co zrobić, nie ja prowadzę ten serwer. Moim zdaniem powinniście po prostu dodać biologa i dungeony, resztę zostawić tak jak jest na przynajmniej 2 tygodnie, spadam yo.

Opublikowano

Dobra. Serwer wylaczony do jutra południa prawdopodobnie, chyba, że się wyrobimy ze wszystkim wczesniej... Jebany czas nas ogranicza.

Temat do tego czasu zamykam, wszelkie pytania i tak dalej na:

Forum

' forum(kropka)nazwaserwera.pl

TS3

' ip znajdziecie na forum '

Ewentualnie walcie na PW na MPCForum, ale nie obiecuje ze bede szybko odpisywał.

Pozdrawiam, oczekujcie nas... nie odpuścimy! :) I prosze o nie usuwanie tematu, jutro go ponownie otworze.

Opublikowano

I co byla ta przerwa i misji do teraz nie widac?

Co wy zescie zrobili podczas tej przerwy do cholerci za przeproszeniem?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Hmm , postanowiłem spróbować sił lecz po 40 min gry stwierdzam  tak :) C++, ????? , co chwile padające ch, i lagi :/ 

Opublikowano

Hmm , postanowiłem spróbować sił lecz po 40 min gry stwierdzam  tak :) C++, ????? , co chwile padające ch, i lagi :/ 

na C+++ jest łatka :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

MAM PYTANIE CZY SLUBY ZOSTAŁY ODBUGOWANE 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Poradnik na znaki ?????

1.Usuwamy pliki errorlog

2.Tworzymy nowy dokument tekstowy wpisujemy tam metin2.bin

3.Zapisujemy jako metin2.bat typ (Wszystkie pliki)

http://averiamt2.pl/?page=download 

Gdzie ta łatka bo chyba ślepy jestem

Odpal paczera i sam ci pobierze :)P 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Jak serwer, opłaca się pobierać, zeby było jasne nie zwracam uwagi na tych "baranów" którzy pisza, że to wszystko nie potrzebne bo rozumiem to i nic nie pisałem wczoraj, chociaż czekałem na start.

Jak się gra po tej aktualizacji, lepiej gorzej? gracze są?

Pobierać? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Drodzy gracze mamy takie pro elo elo zabezpiecznia nie grajcie na wh sh ninja hack itd  bo automatycznie dostajemy powiadomienia hahaha  śmiech na sali prawda jest taka ze nie maja nic 90% serwa lata na hackach a administracja co ? zgłaszasz a nawet nie odpisze czyli wychodzi na to ze pseudo zabezpieczenia nie pomogły i administracja zezwoliła na uzywanie wszelkiego zewnetrznego oprogramowania jakie tylko działa na tym serwie pozdro czyli powraża sie sytuacja z memoriala gdzie rozdali 2 3 bany na starcie a potem totalna olewka wiedziałem z to tym smierdzi ale teraz poczułem dokładnie ja podziekuje nie bede grał na takim syfie gdzie administracja nawet nie reaguje na zgłoszenia a podlicza tylko hajs z isa a co do wprowadzanych rzeczy no nie udało im sie zamkneli dedyka zamias postawic sobie hamachi tam przetestowac to woleli na dedyku czas graczy jak i swój tracic elo

Rekrut
Opublikowano

Podczas przerwy nie udawało sie wgrać misji/dungeonów. Wystarczy poczytac forum, i nie piszcie że nic nie robią, mają wyjebkę, offają serwer i idą w pizdu. Bo tak nie jest ! Jakby im nie zależało to by nas nie informowali o każdej przerwie/konserwacji. Nie mówię o forum ale nawet na mpc ! Co po starcie serwera rzadko się zdarza, tak że teksty typu że nic nie robią wsadźcie sobie w dupkę. 

Aktualnie gra 700+ osób, po dodaniu dungeonów/misji/większego lvl i setów, myślę że będzie coraz więcej :] 

Zapraszam ! Dawno nie grałem na serwerze gdzie był tak idealnie dopasowany exp :3 expi się miodzio, w 2h wbiłem od 100 do 120 bez is i pd tak że naprawdę jest łatwo. Jak ktoś szuka serwera na którym może się zabawić, nie musi siedzieć 20h i expić żeby założyć trute, to powinien wbić :) Po wbiciu max lvl, zrobieniu eq można robić wypady z gildią na inne królestwo, robić wojny gildii, bić się, a po dodaniu dungeonów i misji różnych to już wgl. poezja będzie :} 

Jak ktoś ma problem z C++ czy ??? to na forum.averiamt2.pl znajdzie w dziale poradniki, sposób na pozbycie/ograniczenie wyskakiwania tych błędów. 

Od siebie dodam że warto zmienić w zgodnościach metina z windows 7/8/vista itp na windows 2000. Wtedy już praktycznie wgl. nie wyskakują te błędy. 

@ Co do zabezpieczeń anty wh itp, to że NIKT wcześniej czegoś takiego nie miał nie znaczy że ta administracja tego nie dokonała. Wiem że jest to możliwe, bo np. w CS'ie też jest taka możliwość. Pisali że po starcie wyskakiwało im kilkaset logów, sprawdzenie każdego osobno trochę zajmuje ... w 5min nie zbanują wszystkich. 

Opublikowano

Drodzy gracze mamy takie pro elo elo zabezpiecznia nie grajcie na wh sh ninja hack itd  bo automatycznie dostajemy powiadomienia hahaha  śmiech na sali prawda jest taka ze nie maja nic 90% serwa lata na hackach a administracja co ? zgłaszasz a nawet nie odpisze czyli wychodzi na to ze pseudo zabezpieczenia nie pomogły i administracja zezwoliła na uzywanie wszelkiego zewnetrznego oprogramowania jakie tylko działa na tym serwie pozdro ja podziekuje nie bede grał na takim syfie gdzie administracja nawet nie reaguje na zgłoszenia elo

Ludzię są istotami myślącymi i inteligenymi (z wyjątakmi), jeśli spełniasz te warunki to powinieneś wiedzieć, że nie ma na obecnym etapie takich zabazpieczeń które chroniłyby w 100%.

Administracja ma dużo do zrobienia, takie jak np. wczoraj, jak siedziała w nocy i starała się naprawić serwer dla GRACZY, i powiedz mi kiedy mieli Ci odpisać na zgłoszenie?

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

Co się dzieje? Teraz zamiast tych znaczków to przy KAŻDYM teleportowaniu wywala mnie do pulpitu (metin się wyłącza), i coraz częście tak się dzieje też podczas expa.

Opublikowano

Ludzię są istotami myślącymi i inteligenymi (z wyjątakmi), jeśli spełniasz te warunki to powinieneś wiedzieć, że nie ma na obecnym etapie takich zabazpieczeń które chroniłyby w 100%.

Administracja ma dużo do zrobienia, takie jak np. wczoraj, jak siedziała w nocy i starała się naprawić serwer dla GRACZY, i powiedz mi kiedy mieli Ci odpisać na zgłoszenie?

ale ty mi tego nie tłumacz bo to jest cytat administracji całkiem nie dawno poszukaj w temacie jest taki post od administracji ze maja pro elo elo tyle zapezpieczen ze głowa boli itd :) do niech tam sie spina a nie tu do mnie ja wyraziłem swoja opinie co o tym mysle i tyle podziekowałem z gre narta proste :)a co do zgłoszenia to zgłaszałem dzisja wiec przemysl co piszesz :) i wyjeb.. mam bo nic nie naprawiali a noby zamkneli serwr zamiast na hamachi testowac to woleli stracic czas graczy i swój niz sprawdzic wszystko na hamachi a potem to wprowadzic pomysl troche

Opublikowano

ale ty mi tego nie tłumacz bo to jest cytat administracji całkiem nie dawno poszukaj w temacie jest taki post od administracji ze maja pro elo elo tyle zapezpieczen ze głowa boli itd :) do niech tam sie spina a nie tu do mnie ja wyraziłem swoja opinie co o tym mysle i tyle podziekowałem z gre narta proste :)a co do zgłoszenia to zgłaszałem dzisja wiec przemysl co piszesz :) i wyjeb.. mam bo nic nie naprawiali a noby zamkneli serwr zamiast na hamachi testowac to woleli stracic czas graczy i swój niz sprawdzic wszystko na hamachi a potem to wprowadzic pomysl troche

To przywołaj mi ten cytat proszę :)

Ja myślę, akurat, a administracja wyżej napisała, że cały czas testują (na innym serwerze) nowe aktualizacje, więc nie poświęcą 100% czasu na banowanie graczy z hackami.

według mnie administracja powinna wziąć sobię kogoś do pomocy w tym wszystkim.

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

Dostać bana na serwerze za dawanie warnów na forum harnasiowi. :x Nie polecam.

Być GM i nie znać regulaminu : x

@Topic

Zmieńcie te ostatnie sztyleciki dla ninji,bo są okropne.

Ogólnie to serwer spoko,polecam

805491408806070489277.png

Opublikowano

Dostać bana na serwerze za dawanie warnów na forum harnasiowi. :x Nie polecam.

Dostałeś bana bo próbujesz mnie na siłe zbanować i usunąc z tego forum, ale ja się tak nie dam.

Globalni musieli mi już 2x zdejmować blokade nałozoną przez Ciebie niesłusznie i jakieś 30pkt warna albo i wiecej, wiec tak tego nie zostawie.

Wiem, ze forum i świat to dwa rózne swiaty, ale nie chce takich osób na serwerze które utrudniaja mi kontakt z graczami na siłe.

Opublikowano

Dlaczego set łuków jest innych na serwerze aniżeli w prezentacji? Chcąc ulepszyć olb. łuk żółtego smoka, wyskakuje łuk diabła :)

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...