Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak w prost napisać : "jestem hejterem!"

Zauważ która jest godzina, w grze zapewne jest dwóch Administratorów ciągle każących oszustów z WH, ninja hackiem etc.

Dodam tylko, że został zakupiony skrypt, który sam wykrywa po logach kto czego użył i automatycznie blokuje ip/ ew. konta, więc problem ten zostanie rozwiązany kiedy skrypt wejdzie w życie.

Dobra, teraz i do Ciebie jzu cos mam, jestes po prostu zalosny. Jestem tym calym "hejterem" bo? Bo w dzisiejszych czasach NIKOGO ani NIC nie wolno skrytykwoac, bo od razu armia broniacych danej rzeczy / osoby / idei dzieci zarzuca Ci ze jestes hejterem? (debilne slowo tak przy okazji..).

Ja sie juz naprawde gubie w tym spoleczenstwie. Niedlugo jak napisze "nie podoba mi sie" to zostane zwyzywany, zwyklnany, nazwany hejterem i pewnie zbanowany.

Bez pozdrowien :3

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie poprawili wszystko gz!!!

pelno ludzi na wh biega

ninja z eq do expa bije po 20k+ w full abs i to maja byc wyrownane klasy:)

bugi ze ninja w pare sekund idzie metka rozwalic, a wp meczy sie :)

a lagi masakra wszystko na psy przrobione metki konie moby i calala reszta a na durzych spotach takie lagi ze ...

Jak masz komputer na korbkę to się nie dziw że masz lagi itd.

Ja dziś grając przez 1,5h miałem z 2-3 razy jakiegoś większego laga, przez resztę czasu ani jednego.

Up#

Jasne że się opłaca. Gra ok 700-850 osób. Ogólnie jak lubisz serwery easy to wpadaj.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mialem zagrac ale widze ze po opini nie ma sensu zmienjszony drop perel a przeceiz serwer jest dla graczy zero pytan czy by chcieli miec slabszy drop exp zmniejszony bo pewnie perly i pdki w isie sa to wiadomo zawsze do kieszeni wpadnie poza tym stworzylem konto na stronie sie loguje a na kliencie nie moge bo nieprawidlowe haslo radze uwazac i nie robic tych samych pasow co wszedzie bo mozecie miec wałka 

I nie srać żarem mi tu tylko przyjac moja opinie 

dam rade bodym w m2 bez bufa ?

2xUP nie wpadaj

5sc6.jpg

Opublikowano

"Lubię hejterów bo sam jestem hejterem" :)

Po postach pisanych przez administrację mogę powiedzieć jedno - dajecie się łatwo sprowokować i szybko wybuchacie co pokazał Show. :)

Flourine ja nadal czekam na twoją odpowiedź dotyczącą pytania na OX albo przynajmniej kogoś z Teamu, bo skoro nie rozumiem czegoś to chciałbym żeby było mi to wyjaśnione i wtedy może unikniemy niepotrzebnych spin.

Show proszę Cię trochę pokory nikt nie każe zwracać się do nikogo na Pan/Pani... Skoro widzisz, że piszę o OX, który był nie wypałem bo tak było to przyjmij tą wiadomość do siebie, przeanalizuj to i wtedy się wypowiedz, a nie wyjeżdżasz z tekstami "skończ pierdolić" i uważasz, że Ty wiesz najlepiej i nic nie można powiedzieć. 

Jeżeli uważasz, że za miesiąc będzie 3x więcej ludzi to życzę Ci powodzenia ponieważ jest to nie możliwe żeby na serwer Easy zgromadziło się ponad 1.5k ludzi, In***ia.pl, okej spoko serwer Medium raz na liczniku widziałem 1.5k ludzi, ale zobacz co robi Team na tym serwerze, a co robicie Wy. Administrator tego serwera skoro mówi, że coś będzie dodane to jest to dodane, a wy obiecaliście cuda na kiju minęło sporo czasu i co? No nic, więc jeszcze raz drogi teamie AwariaMT2 zastanówcie się nad swoim zachowaniem i zamiast obiecywać kokosy najpierw sprawdźcie czy to wszystko działa, a potem róbcie updaty bo wierzę, że serwer może być na prawdę dobrym serwerem Easy nie najepszym lecz dobrym, a może bardzo dobrym, ale proszę was ZANIM COŚ ZROBICIE ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SKUTKAMI.

Specjalisto od dungeonów najpierw wprowadź te dungeony, a potem pytaj się co my na to żeby dodać taki dungeon...

Jeszcze raz przypominam zanim coś napiszecie najpierw zastanówcie się czy macie rację.

"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

"Lubię hejterów bo sam jestem hejterem" :)

Po postach pisanych przez administrację mogę powiedzieć jedno - dajecie się łatwo sprowokować i szybko wybuchacie co pokazał Show. :)

Flourine ja nadal czekam na twoją odpowiedź dotyczącą pytania na OX albo przynajmniej kogoś z Teamu, bo skoro nie rozumiem czegoś to chciałbym żeby było mi to wyjaśnione i wtedy może unikniemy niepotrzebnych spin.

Show proszę Cię trochę pokory nikt nie każe zwracać się do nikogo na Pan/Pani... Skoro widzisz, że piszę o OX, który był nie wypałem bo tak było to przyjmij tą wiadomość do siebie, przeanalizuj to i wtedy się wypowiedz, a nie wyjeżdżasz z tekstami "skończ pierdolić" i uważasz, że Ty wiesz najlepiej i nic nie można powiedzieć. 

Jeżeli uważasz, że za miesiąc będzie 3x więcej ludzi to życzę Ci powodzenia ponieważ jest to nie możliwe żeby na serwer Easy zgromadziło się ponad 1.5k ludzi, In***ia.pl, okej spoko serwer Medium raz na liczniku widziałem 1.5k ludzi, ale zobacz co robi Team na tym serwerze, a co robicie Wy. Administrator tego serwera skoro mówi, że coś będzie dodane to jest to dodane, a wy obiecaliście cuda na kiju minęło sporo czasu i co? No nic, więc jeszcze raz drogi teamie AwariaMT2 zastanówcie się nad swoim zachowaniem i zamiast obiecywać kokosy najpierw sprawdźcie czy to wszystko działa, a potem róbcie updaty bo wierzę, że serwer może być na prawdę dobrym serwerem Easy nie najepszym lecz dobrym, a może bardzo dobrym, ale proszę was ZANIM COŚ ZROBICIE ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SKUTKAMI.

Specjalisto od dungeonów najpierw wprowadź te dungeony, a potem pytaj się co my na to żeby dodać taki dungeon...

Jeszcze raz przypominam zanim coś napiszecie najpierw zastanówcie się czy macie rację.

"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Troszkę prowokujesz tym postem, ale zawarłeś w nim wiele ważnych tematów.

Mianowicie jest to easy, wszyscy znamy XenoXa(cenzura nie wymagana każdy zna) gdzie od 3 lat gra stała liczba graczy 3k-6k, albo Vi*****MT2 gdzie na liczniku jest 2,3k +, ten serwer stać na 2k.

Jeśli ja obiecałem jakiegoś dungeona, pojawi się.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Jak masz komputer na korbkę to się nie dziw że masz lagi itd.

Ja dziś grając przez 1,5h miałem z 2-3 razy jakiegoś większego laga, przez resztę czasu ani jednego.

Up#

Jasne że się opłaca. Gra ok 700-850 osób. Ogólnie jak lubisz serwery easy to wpadaj.

napisales o lagach co bylo najmniej wazne moze o reszcie cos powiesz;]( a lagi mam ale nie zawsze, zalezy od ilosci ludzi na sewrie i spota)

a co do ninji wiem o tym bugu  bija po ... i metki maja na hity, kolejny metek gdzie tego nienaprawili i jeszce smieja sie (wez mnie zglos i tak mi nic nie zrobia) heh

Opublikowano

Troszkę prowokujesz tym postem, ale zawarłeś w nim wiele ważnych tematów.

Mianowicie jest to easy, wszyscy znamy XenoXa(cenzura nie wymagana każdy zna) gdzie od 3 lat gra stała liczba graczy 3k-6k, albo Vi*****MT2 gdzie na liczniku jest 2,3k +, ten serwer stać na 2k.

Jeśli ja obiecałem jakiegoś dungeona, pojawi się.

Zapomnijmy o tym co było pisane, ale proszę was o jedno ZMIEŃCIE SIĘ, a będzie naprawdę super!

XenoX - pusty

VirtualMT2 - możecie brać od tego serwera przykład

Po mimo tego co pisałem zostanę tu ponieważ nie mam gdzie grać, w metina i tak długo nie grałem więc chcę się pobawić chociaż tą 1h dziennie.

Życzę powodzenia i dużej ilości graczy bo jak pisałem gram tu by się bawić, a bawić się z 300 osobami na serwerze w tym po 15 w M1 to nie to samo gdy gra ponad 1k.

Jeżeli dotrzymacie słowa i naprawdę zrobicie to co obiecywaliście to naprawdę świetnie. 

Flou - odpowiedz mi proszę nie chcę Cię hejtować tylko wiedzieć co ma wspólnego te pytanie "pułapka" z informacjami związanymi z serwerem, a może ten serwer to pułapka? :)

Pondro!

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

fajnie poprawili wszystko gz!!!

pelno ludzi na wh biega

ninja z eq do expa bije po 20k+ w full abs i to maja byc wyrownane klasy:)

bugi ze ninja w pare sekund idzie metka rozwalic, a wp meczy sie :)

a lagi masakra wszystko na psy przrobione metki konie moby i calala reszta a na durzych spotach takie lagi ze ...

Proponuję sięgnąć po słownik, a co do servera to nadal dobrze się gra, lecz nie jest już taki sam jak na starcie :c trochę go popsuli :) ale gram i nagrywam dalej :>

sygn2.jpg

Opublikowano

Witam, dzisiaj w godzinach 00:00 pan moderator team speak'a (rzekomo "query") zaczął denerwować się w grze, biłem go na wolnym, ponieważ ksuł koleżance, a więc postraszył mnie banem na team-speaku ^^ 

bantspng_erhhnqa.pngdostałem bana za bicie tego gracza o nicku Consear, jak widać nadużył swoich praw + na koniec zwyzywał koleżanke, dam ss niżej bo tu już sie nie mieści

http://s6.ifotos.pl/img/030423335_erhhnqx.jpg

mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi, bo to żałosne ^^

Opublikowano

Widzę, że mamy do czynienia z dzieckiem, który nie daje rady w grze, a wyżywa się na TS'ie.

Opublikowano

Aktualnie trwa przenoszenie wszystkiego na nowego dedyka.

Opublikowano

Serwer wydaje sie wmiare ,tylko lipa ze w is sa naprawde takie rzeczy ktore w grze daja w ch** i jeszcze troche (ktore sa niedostepne do zdobycia w grze) np te Aslany nie aslany itd ...Tak wiem serwer sie musi z czegos utrzymywac -.-.

00381637475378013724.png
Nowicjusz
Opublikowano

Witam, dzisiaj w godzinach 00:00 pan moderator team speak'a (rzekomo "query") zaczął denerwować się w grze, biłem go na wolnym, ponieważ ksuł koleżance, a więc postraszył mnie banem na team-speaku ^^ 

bantspng_erhhnqa.pngdostałem bana za bicie tego gracza o nicku Consear, jak widać nadużył swoich praw + na koniec zwyzywał koleżanke, dam ss niżej bo tu już sie nie mieści

http://s6.ifotos.pl/img/030423335_erhhnqx.jpg

mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi, bo to żałosne ^^

Rozjebało mnie to co przeczytałem :O Jak widzę takich ludzi jak ten Consear to jestem na aborcją... Od razu widać, ze to dziecko max 10 lat...

Opublikowano

kiedy rzekome dungi i misje ?

Aktualnie w pocie czoła pracuje nad przeniesieniem na nową maszynę.Dungeony są gotowe jak i questy biologa i metinologia (zostało tylko przetestować co aktualnie jest nie mozliwe bo maszyna testowa padła )

Opublikowano

Aktualnie w pocie czoła pracuje nad przeniesieniem na nową maszynę.Dungeony są gotowe jak i questy biologa i metinologia (zostało tylko przetestować co aktualnie jest nie mozliwe bo maszyna testowa padła )

Dacie radę uporać się z tymi misjami itp do piątku / soboty? Bo niektórzy już zaczynają się nudzić expieniem i monotonnym dropieniem

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Dacie radę uporać się z tymi misjami itp do piątku / soboty? Bo niektórzy już zaczynają się nudzić expieniem i monotonnym dropieniem

Tak

Kiedy ON? ;d

Wraz ze sponsorem już kończymy

Opublikowano

W teamie jesteś? ;o

Flourine mam nick. :). SERWER ONLINE PROSIMY SPATCHOWAĆ GRĘ.

Opublikowano

Server ujdzie choć jesio nie teraz :) Bug bugiem pogani a za nimi jesio 5 następnych ^_^   Pomysł dobry ale wykonanie tragiczne  -.-   Grzyby lepiej dropią z metinów 85 w red lesie niż na mapce 90 choć biorąc pod uwage metki 90 w red to lipa z padaczką ogólnie 0 dropu.

Perełki dla mnie to zmora tzn musze dropić je w av2 bo poprostu lepiej sypie niż na w/w mapce 90 gdzie sam lvl (Mapa) powinna dawać nam przewage w dropie takie pół przymusowe stanie z lvlem.

Wiadomo są boosy ale przy duzej ilości graczy mała możliwość ubicia a drop szału nie robi :)

3-16 w nocy noobów nie brakuje niby jak wszędzie ale po postach i ogólnym zachowaniu stwierdzam że niekturym osobnikom powinno się zabrać kompa i przymusowo elektro wstrząsami zmusić do czytania i ogarnięcia norm etyczno społecznych.

W sumie nie ma na jakim serverze grać bo to co teraz wychodzi to jedna wielka kupa na gotowcach z zerowym wkładem własnym tu jest inaczej :) ale tak jak wyżej napisałem za dużo kurew.skich bugów.

Server za szybko wystartował nie ogarnięto to takie troszke bez ładu i składu.

NIe napisze nie polecam i też nie polece takie 50 na 50 więc do wglądu i upodobań własnych ja osobiście puki servera nie wezmą do kupy odpuszczam sobie bo nie lubie się wkur.wiac na niedokończonym serverze :P

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...