Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze wiecie jak to u nas jest z przerwami i dodawaniami nowosci, wszystko musi być sprawdzone do końca by nie było zbednych resetów także uzbrojcie się w cierpliwość, serwer zostanie niedługo uruchomiony.

Co z forum? Nie wiem, dziś ewentualnie jutro postarm sie je ogarnac bo teraz czasu nie mam #walkazglobalami

Serwer dzis bedzie wlaczony na pewno.

Da radę przybliżyć jakąś konkretniejszą godzinę uruchomienia serwera ? :)

Siedzę i czekam od 20 i zastanawiam się już nawet na szukaniem innego serwera .

Również stratą dla serwera jest to :

Dawać serwa ! Dopiero pobrałem grę i nie wiem czy przez przerwę tech. mi nie działa czy coś jest nie tak. ;)

Nowi gracze .... :) Raczej nie będą czekali ;p

Nie mamy nic przeciwko testowaniu, ale czemu nie zrobicie czegos takiego jak na Ś.P. Restii ( [*] ) ? Mieli tam osobny server testowy, jak wszystko przetestowali i bylo dobrze, wrzucali na server przeznaczony do gry. Restarty trwaly 5 min i nie bylo pozniej niepotrzebnych miliona resetow :)

I rowniez jestescie nieco nieslowni, co jest na - dla Was, bo po raz kolejny przedluzacie prace i to nie o pare min a o pare h. Nieladnie.

Dobrze powiedziane ... Pomysł sam w sobie dobry

Może w końcu jakieś konkretniejsze info ?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwa trwa dalej, została przedłużona. Nie mam zamiaru czekać, no niestety nie zagram. Widać jak traktujecie swoich graczy. Pozdrawiam :)

gtfo-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-27

Opublikowano

Przerwa trwa dalej, została przedłużona. Nie mam zamiaru czekać, no niestety nie zagram. Widać jak traktujecie swoich graczy. Pozdrawiam :)

No bardzo zle ze chca ulepszyc server , dodac dungeony  aby bylo jakies zajecie .

Naprawde chlopaki poco bylo sie meczyc nad servem najlepiej gotowca i byscie mieli 1 gracza wiecej ^^...

Hahahah no niemoge . . .

Opublikowano

doobra, idę spać bo widzę że dziś nie ma na co liczyć, dobranoc wszystkim :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Nie ma biologa/dungeonow/misji - źle.

Dodajemy misje, dungeony, biologa - źle.

Przypominam, że to jest serwer EASY!

Tutaj macie się odprężać od monotonnych hardów, to nie jest serwer gdzie musicie siedzieć 24/7 żeby coś osiągnąć, więc chill. Ciągle pracujemy, spokojnie dziś bedzie online.  Opłaca się czekać, serio :) Ciekawe rzeczy Was czekaja... i niedługo również update troche wiekszy.

Rekrut
Opublikowano

Ooo kurwa trzymajcie mnie... Bedzie sie bil o 40% ...

Nie zrozumiecie tego glaby ze ponad 10/15 osob wbilo max i pewnie testowali exp bo moze beda zwiekszac lvl ?

Sam jestem za dodaniem 200lvl, zmniejszeniem lekko expa, dodaniem 2/3map i nowych setow. Jak wbije znow 20/30osob max lvl to do 250zwiekszcie.

Taka propozycja, dodajcie mape od 125lvl z metinami od 120+ : ) wiekszy lvl szybciej zarobi, i nie zostanie tylko exp ale tez drop.

Serwer fajny, polecam. Dopasowane wszystko elegancko.

Administracja ogar widac po tym ze nawet po starcie wchodza w prezke i odpisuja. Oby tak dalej !

Ps. Macie reklamy jakies wieksze ?

@ fryzy i stroje i wgl is dropi z metinow, wiec serwer pod hajs nie jest.

Opublikowano

Przestajesz grać dlatego, że chcą dodać/poprawić parę rzeczy na serwerze a po prostu coś im nie pykło i przerwa przedłuża się co nie co? Śmiechowo trochę, serio.

AW: Jakie bonusy dają nam kostiumy?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ooo kurwa trzymajcie mnie... Bedzie sie bil o 40% ...

Nie zrozumiecie tego glaby ze ponad 10/15 osob wbilo max i pewnie testowali exp bo moze beda zwiekszac lvl ?

Sam jestem za dodaniem 200lvl, zmniejszeniem lekko expa, dodaniem 2/3map i nowych setow. Jak wbije znow 20/30osob max lvl to do 250zwiekszcie.

Taka propozycja, dodajcie mape od 125lvl z metinami od 120+ : ) wiekszy lvl szybciej zarobi, i nie zostanie tylko exp ale tez drop.

Serwer fajny, polecam. Dopasowane wszystko elegancko.

Administracja ogar widac po tym ze nawet po starcie wchodza w prezke i odpisuja. Oby tak dalej !

Ps. Macie reklamy jakies wieksze ?

@ fryzy i stroje i wgl is dropi z metinow, wiec serwer pod hajs nie jest.

O, jednak wróciłeś! :) Miło.

Planujemy wiele, ale to wiele update... mamy tyle pomysłow, tyle rzeczy do wykorzystania... jedynie co nas ogranicza to czas :/

Jednak możecie być pewni, że jeszcze Was pozytywnie zaskoczymy :)

Co do reklamy, tak, niedługo pojawią się LP u tych "Większych" youtuberów, a nie 1-2k... :P

I tak, wszystko jest dostepne w grze do dropniecia.

Staramy się jak możemy by ruch był w prezentacji oraz na serwerze, dobrze wiemy, że wizerunek administracji na samym forum ma duży wpływ na opinie serwera. Tak samo ciągle staramy się utrzymywać kontakt z wami i przeglądać Wasze propozycje.

Pozdrawiamy!

Opublikowano

Drodzy graczę, zostało to wycofane z powodu, iż bugował się exp.

Gracze nam zgłosili, że jeżeli złoży się PD, peta i wierzchowca, to exp się buguje.

Niestety zostaliśmy zmuszeni do usunięcia tego. Punkty doświadczenia lecą wystarczająco, aby gracze spokojnie mogli wbić max lvl.

Lecz jednak wolniej od tych co już wbili... a jak komuś się pd skończył to dopiero lipa ;x ale dobra nie narzekam już bo server miazga :) jutro bd 3 odcinek z servera bo teraz dopiero z pracy wróciłem, zmęczony jestem i idę spać :D dobranoc.

sygn2.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Ze 159 na 160 expi się 3h po 0,2% za spota, jakby go jeszcze zmniejszyli to by się wbić nie dało :>

Opublikowano

Dodajcie spowrotem exp do wierzchowcow  i usunecie pd lub dodajcie pd startowe do gornego paska w eq . 

Tyle ludzi wbilo 160 z tym expem ze masakra  .. .  pd . pet + wierzchowiec . a teraz juz nic nie daje

Opublikowano

Ze 159 na 160 expi się 3h po 0,2% za spota, jakby go jeszcze zmniejszyli to by się wbić nie dało :>

Jak zwiekszymy lvl to exp bedzie ciezki, poniewaz chcemy dodać też dość dobry set który byłby cięzki do zdobycia. Coś, za coś...

Chcemy utrzymać klimat Easy i tak będzie, ale za łatwo też być nie może, także najwytrwalsi mają lepiej.

Ale o tym to już niedługo.

Zapraszamy na forum oraz TS3.

Serwer niedługo online, jeszcze troche, wybaczcie za te opóźnienia...

Tak samo niedługo zostaną dodane przelewy.

@up

Nie ma szans, wiemy, ze popełnilismy bład z tymi bonusami, dlatego je wycofalismy...

Nie mamy zamiaru robić cofki ani ich przywracać, to się mija z celem.

Nowicjusz
Opublikowano

Dodajcie spowrotem exp do wierzchowcow  i usunecie pd lub dodajcie pd startowe do gornego paska w eq . 

Tyle ludzi wbilo 160 z tym expem ze masakra  .. .  pd . pet + wierzchowiec . a teraz juz nic nie daje

Ja wbiłem bez tego i jakoś nie narzekałem ;p Może trochę na ts ale ogólnie dałem rade :D

Opublikowano

Dobra, podziękuję jak na dzisiaj. 3 godziny czekania to troszkę za długo jak dla mnie.

Trochę lipe odjebaliście, no ale cóż, bywa !

Do jutra, szczała !

Opublikowano

Dobra, podziękuję jak na dzisiaj. 3 godziny czekania to troszkę za długo jak dla mnie.

Trochę lipe odjebaliście, no ale cóż, bywa !

Do jutra, szczała !

Trzeba zrozumieć, że na każdym serwerze zdarzają się niezapowiedziane wcześniej przerwy techniczne... takim narzekaniem nic nie zmienicie.

Opublikowano

No cóż . Ja poczekam do 00:00 . Zobaczymy czy się wyrobicie .
Na czołówce jest do 22:00 i + dodatkową GODZINKĘ = 23:00 , a mamy już 23:20 ...
Mam nadzieję , że lada moment serwer ruszy bo naprawdę warto poczekać jeszcze te 30-40minut .

@EDIT:

Taką zabawną ciekawostkę zauważyłem po napisaniu postu :)

Averia .... Aweria .... Awaria .... :D

@EDIT2:

A taki mały pomysł ... Dajcie jakiś bonusowy exp do 4-5 :)
Jak Ruskie nie wlecą to poexpie xdd

Opublikowano

3:45 atak Rusków serwer END DED! 4EVER

To nie jest zabawne :P Ja mieszkam jakieś 40-50km od Obwodu Kaliningradzkiego :D

@DOWN:

Oby  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...