Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS jest prawdą tak samo jak cała treść posta. Idol był o tyle żałosny, że wygrały go kobiety bo to kobiety, a oceniane było jaki to gatunek muzyczny a nie jakie wykonanie.

Dodajcie w końcu tego biologa, bo to jest żałosne. Serio parę qc musi aż tyle czasu zabrać żeby nie dodać go?

Chill endy.

Możecie mi pomóc ?, nie moge tp sie do atlantydy v2 ani o red lasu. 

tak tak paczowałem już paczerem ale nic to nie daje prosze o szybką odpowiedz ! 

Użyj programu HotSpotShield powinno zadziałać.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś pewien, że podczas pobierania nie wystąpił jakiś błąd? Jakim programem wypakowujesz? Spróbuj 7-zip.

Jeśli popierasz to, co przed chwilą przeczytałeś, bądź taki miły i daj plusika :>

Opublikowano

Ym to tak... 
Rzekoma łatka albo nie działa albo nie ma jej w kliencie owy błąd występuje nadal

Na serwerze występują lagi oraz błędy typu "???????" 
Nie widać wojownika ani sury przy wybieraniu postaci ani w grze, nie da się nim nawet chodzic ;d

Opublikowano

A mnie okradli, niesamowite zabezpieczenia macie. 

Nie, nie podawałem nikomu hasła.

Nikt nie znał mojego hasła, żaden znajomy nie zna mojego loginu, co dopiero hasła.

Nie mam żadnych wirusów na komputerze, w tym keyloggerów.

Wyrzuciło mnie wczoraj z serwera i nie chciało mnie zalogować "Nazwa konta lub hasło są nieprawidłowe" Dopiero dziś rano udało mi się odzyskać hasło, a gdy wszedłem na postaci nie było nic prócz 100 yang, potów i itemów których nie da się przerzucić.

Ale jak znam życie, administracja będzie na tyle leniwa, że ta osoba nie zostanie zbanowana. A na większości serwerów za takie coś jest ban na IP.

Jak robisz te same passy u nas co na innych serwerach, gdzie debile a nie administracja wykorzystuje pasy i okrada graczy na innych serwerach to sie tak pozniej konczy. U nas Wasze hasła są w 100% BEZPIECZNE. Dlatego zróbcie unikalne hasła, których nigdzie nie uzywaliscie... na idiotyzm ze strony innych administratorów pseudo nic nie zdzialamy...

Opublikowano

Ym to tak... 

Rzekoma łatka albo nie działa albo nie ma jej w kliencie owy błąd występuje nadal

Na serwerze występują lagi oraz błędy typu "???????" 

Nie widać wojownika ani sury przy wybieraniu postaci ani w grze, nie da się nim nawet chodzic ;d

:) Mały poradnik i problem znika :)

1. Usuwasz z folderu z grą 2 pliki errorlog.

2. Tworzymy plik tekstowy i wpisujemy metin2.bin

3. Zapisujemy pod nazwą metin2.bat jako typ "Wszystkie pliki"

c8f7.png

Opublikowano

Jak robisz te same passy u nas co na innych serwerach, gdzie debile a nie administracja wykorzystuje pasy i okrada graczy na innych serwerach to sie tak pozniej konczy. U nas Wasze hasła są w 100% BEZPIECZNE. Dlatego zróbcie unikalne hasła, których nigdzie nie uzywaliscie... na idiotyzm ze strony innych administratorów pseudo nic nie zdzialamy...

Takie same passy miałem tylko na jednym serwerze, a było to ProMT2, które było porządnym serwerem. Przynajmniej kiedyś.

Opublikowano

:) Mały poradnik i problem znika :)

1. Usuwasz z folderu z grą 2 pliki errorlog.

2. Tworzymy plik tekstowy i wpisujemy metin2.bin

3. Zapisujemy pod nazwą metin2.bat jako typ "Wszystkie pliki"

Mogłabyś wyjaśnić w czym mu to pomoże? W ogóle w czym komukolwiek pomoże? xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Mogłabyś wyjaśnić w czym mu to pomoże? W ogóle w czym komukolwiek pomoże? xD

Gracze metina mają swoje fixy, których my administratorzy serwerów nigdy nie zrozumiemy.

Opublikowano

Mógłby ktoś dać tuta jak pozbyć się tego błędu z znaczkami zapytania ? Bo mam ten problem przy teleportowaniu i powiem szczerze że te w c*uj wkur**a bo grać się nie da ciągle tylko metka mi wyłącza ....

ddz8gi.png

Opublikowano

OSTRZEZENIE

------------------

UWAZAJCIE NA WSZELKIE STRONY KTÓRE PRÓBUJĄ WAS OKRADAĆ.

JEDYNA OFICJALNA STRONA TO AVERIAMT2.PL INNE TEGO TYPU SĄ ZWYKŁYM OSZUSTWEM WYŁUDZAJACYM PASSY.

Przykładowa strona:

xxx

PRZESTRZEGAMY PRZED TAKIMI STRONAMI, JEŻELI WIDZICIE ZE KTOS ROZSYŁA TAKĄ STRONE W GRZE/FORUM ODRAZU ZGŁASZAC ADMINISTRACJI.

Opublikowano

A w najbliższych godzinach lub dniach będzie łatka na te zasrane znaki zapytania ?

ddz8gi.png

Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Aktualnie rozpoczęła się przerwa,która potrwa godzinę.

Opublikowano

Gdzie lecą fryzury/ kostiumy/ zwierzaki do pvp? Bo rozumiem, że ten serwer miał być unikalny z tego właśnie powodu, że nie jest pod IS.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

UWAGA!!!

Przerwa techniczna potrwa do godziny 22:00

Przepraszamy za problemy

Proszę uzbroić się w cierpliwość, potrzebujemy dodatkową godzinkę.

c8f7.png

Opublikowano

Gdzie lecą fryzury/ kostiumy/ zwierzaki do pvp? Bo rozumiem, że ten serwer miał być unikalny z tego właśnie powodu, że nie jest pod IS.

Wkręcili Cię, te rzeczy lecą tylko z IS ( każdy serwer ma takie rzeczy w is ) xD

Co naprawiacie, że serwer off?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

ja kurwa dzwonie na policje zaraz ze nie moge grac w metina

I WIDZIMY SIE W SADZIE 

i czuj sie pozwany fluo*ine i chuj bo ja jestem graczem a wy wylaczacie metina, wylaczcie sobie kurwa swiatlo i bedziecie siedziec po ciemnku, zobaczymy czy bedzie tak milo 

Opublikowano

Kostiumy dropia na mapie 120 z metinow (kostium bojownika nie wiem gdzie).

fryzury typu irokez/dredy dropia na mapie 140 z metinow  (epickie fryzury nie wiem gdzie).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...