Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma konto w grze o nicku imaagus ;) więc jedyną osobą która pierdoli to ty.. szacunek dla administracji? a gdzie do graczy? no fakt.. DZIEŃ DOBIEGŁ KOŃCA!? PODSUMOWANIE? no swietnie.. biologia nie ma dungow nie ma. dobra beka.

21025763467572689828.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma konto w grze o nicku imaagus ;) więc jedyną osobą która pierdoli to ty.. szacunek dla administracji? a gdzie do graczy? no fakt.. DZIEŃ DOBIEGŁ KOŃCA!? PODSUMOWANIE? no swietnie.. biologia nie ma dungow nie ma. dobra beka.

Właśnie się przyznałeś i można wnioskować o blokadę konta, za groźby na serwerze Aurion ;)

Averia jest jednym z serwerów, które trzyma u sb bardzo dobry sponsor z którym również współpracuję i efekty zobaczycie wkrótce :)

Zbroje jak i bronie prezentują się dobrze i świetnie wyglądają w grze <3

67248792843061145727.png

Opublikowano

Witam. Pytanie co do biżuterii.

-Arktyczny Set robi się z Mistycznego?

Pozdrawiam.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Server polecam , drop perel jest bardzo dobry nawet po 20x kazdej do 10 minut. Exp zostal zmniejszony teraz widze wierzchowce , pety nie maja bonusu expa .

Watpie ze ktorys 160 lv ma full eq , na servie niema paru ulep ktore pewnie leca z dungeonu ktorego niema ale bedzie na dniach .

Osobiscie mam 140lv i full eq na moj lv . . . 

Polecam

Dodajcie handel kostiumami , duzo osob je ma i chetnie wymieni/sprzeda

Opublikowano

Właśnie się przyznałeś i można wnioskować o blokadę konta, za groźby na serwerze Aurion ;)

Averia jest jednym z serwerów, które trzyma u sb bardzo dobry sponsor z którym również współpracuję i efekty zobaczycie wkrótce :)

Zbroje jak i bronie prezentują się dobrze i świetnie wyglądają w grze <3

do czego sie przyznałem? xD nie jestem imagus tylko grawint a na forum averii efesem to on tutaj jest averastem czy kimś innym a  na averii imagusem więc nie szczekaj do mnie że ja groziłem jakiemuś serwerowi  ;) awatary mają te same dlatego stwierdziłem że to jedna osoba

21025763467572689828.png

Opublikowano

Co to ma kurwa być ... chyba cie cyycki pieką... HAZE 0 pkt ? Cwele pierdolone przecierz miał chyba 29 i dobrze śpiewal... asek go potem przywrócil za ten wjazd... on by to wygral . ZAL .pl

Wątpię że HAZE by to wygrał ponieważ miał 29pkt a inni nawet po 39pk, szczerze to HAZE w tym idolu też był moim miszczem :D ale wyszło jak wyszło :]

@up Moim zdaniem tarcze pvp/wojny arktyczna/mistyczna są żałosne ;x mogliście zrobić że z sokolej robi się tarcze która daje po 20 abs na woj/ninja potem po 40 a z lwiej na sure zrobic tarcze 20 abs sura/szaman potem po 40 na ostatnim secie oczywiscie :)

bo robienie 4 tarcz do pvp/wojen to udręka ;x

sygn2.jpg

Opublikowano

Wbiłem teraz na chwilę na serva, i stwierdzam że zrobiliście duży błąd który może was kosztować zmniejszoną liczbę graczy, mianowicie gdy już kilka osób wbiło max lvl na wszystkich dopalaczach, wy z wierzchowca i peta na start odbieracie bonus expa..... brawo teraz ci ludzie którzy zaczęli później gre, bo nie mogli wbić na starcie, będą mieć po prostu ciężej z wbiciem lvl'a więc jest to jednym słowem NIESPRAWIEDLIWE

sygn2.jpg

Opublikowano

Wbiłem teraz na chwilę na serva, i stwierdzam że zrobiliście duży błąd który może was kosztować zmniejszoną liczbę graczy, mianowicie gdy już kilka osób wbiło max lvl na wszystkich dopalaczach, wy z wierzchowca i peta na start odbieracie bonus expa..... brawo teraz ci ludzie którzy zaczęli później gre, bo nie mogli wbić na starcie, będą mieć po prostu ciężej z wbiciem lvl'a więc jest to jednym słowem NIESPRAWIEDLIWE

Drodzy graczę, zostało to wycofane z powodu, iż bugował się exp.

Gracze nam zgłosili, że jeżeli złoży się PD, peta i wierzchowca, to exp się buguje.

Niestety zostaliśmy zmuszeni do usunięcia tego. Punkty doświadczenia lecą wystarczająco, aby gracze spokojnie mogli wbić max lvl.

c8f7.png

Opublikowano

Fajnie by było jak by administracja dała nowy patcher oraz ikonkę do klienta ponieważ duża garstka ludzi ma z tym problem ja również :(. Ciągle jakieś błędy itp ... jeszcze te błędy w grze C++ oraz pytajniki tylko z 800 graczy nie ma z tym problemu. Jak by każdemu działało no to spokojnie gra z 1000 ludzi może i więcej. Ale co ja tu mogę powiedzieć administracja pewnie mnie oleje bo ma większe sprawy na głowie więc po co im będę truł dupę. Mówię jak jest jak by to naprawili to spokojnie by grało więcej ludzi oraz sam bym zagrał z gildią ... Pozdro  <3 !

ddz8gi.png

Opublikowano

Jaką postacią polecacie grać na tym serwie pod względem pvp? Czy klasy postaci są wyrównane?

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Fajnie by było jak by administracja dała nowy patcher oraz ikonkę do klienta ponieważ duża garstka ludzi ma z tym problem ja również :(. Ciągle jakieś błędy itp ... jeszcze te błędy w grze C++ oraz pytajniki tylko z 800 graczy nie ma z tym problemu. Jak by każdemu działało no to spokojnie gra z 1000 ludzi może i więcej. Ale co ja tu mogę powiedzieć administracja pewnie mnie oleje bo ma większe sprawy na głowie więc po co im będę truł dupę. Mówię jak jest jak by to naprawili to spokojnie by grało więcej ludzi oraz sam bym zagrał z gildią ... Pozdro  <3 !

Administracja nikogo nie olewa, wystarczy uzbroić się w cierpliwość.

Wczoraj Asek pracował nad expem i naprawą drobnych bugów.

Z mojego punktu widzenia, problem Microsoft visual C++ jest sprawą indywidualną. Postaram się poszukać rozwiązania, ja osobiście nie mam z tym problemów. Niestety ten błąd występuje powszechnie przy większości gier np. League of legends. Mój laptop nie jest najlepszej jakości, poniżej podam Wam link, który pokaże Wam jak rozwiązać ten problem. Dla bardzo dużej liczby graczy, to pomogło i cieszą się grą bez problemów.

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

c8f7.png

Opublikowano

Administracja nikogo nie olewa, wystarczy uzbroić się w cierpliwość.

Wczoraj Asek pracował nad expem i naprawą drobnych bugów.

Z mojego punktu widzenia, problem Microsoft visual C++ jest sprawą indywidualną. Postaram się poszukać rozwiązania, ja osobiście nie mam z tym problemów. Niestety ten błąd występuje powszechnie przy większości gier np. League of legends. Mój laptop nie jest najlepszej jakości, poniżej podam Wam link, który pokaże Wam jak rozwiązać ten problem. Dla bardzo dużej liczby graczy, to pomogło i cieszą się grą bez problemów.

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

nie sądze.. grałem w wiele gier w tym też LoL i runtime c++ jest tylko w metkach

21025763467572689828.png

Opublikowano

nie sądze.. grałem w wiele gier w tym też LoL i runtime c++ jest tylko w metkach

Zapewniam Cię, że nie.

Warto poszukać u wujka google.

Zapraszam Wszystkich do gry :)

Strona: Averiamt2.pl

Forum: forum.(nazwaserwera)MT2.pl

TS: gospeak.pl

Klient jest do pobrania na stronie serwera.

Na serwerze aktualnie gra 255 osób, wczoraj liczba graczy w dzień przekroczyła 800 osób.

Przypominam, że jest dziś dzień szkoły i pracy. Zapewniam, że po południu liczba przekroczy 500 online.

c8f7.png

Opublikowano

Również zgadzam się z UP mam laptopa i mam na nim lola i nie mam żadnych problemów a w metku ciągle jakieś nowe errory wyskakują ....

ddz8gi.png

Opublikowano

Uwaga!!

Dziś na serwerze zostaną wprowadzone misje, biolog i dungeony.

Przepraszamy, za owe przesunięcie czasowe, lecz wczoraj był poprawiany exp i błędy gry.

Mamy nadzieję, że czujecie się swobodnie grając i pozostaniecie na dłużej.

Zapraszam do śledzenia informacji z życia serwera, które na bieżąco są dodawane w prezentacji.

Przypominam:

Na team-speak możecie zasięgnąć porady i rozwiązać borykające Was problemy.

Zapraszamy Wszystkich do Gry :)

c8f7.png

Opublikowano

Uwaga!!

Dziś na serwerze zostaną wprowadzone misje, biolog i dungeony.

Przepraszamy, za owe przesunięcie czasowe, lecz wczoraj był poprawiany exp i błędy gry.

Mamy nadzieję, że czujecie się swobodnie grając i pozostaniecie na dłużej.

Zapraszam do śledzenia informacji z życia serwera, które na bieżąco są dodawane w prezentacji.

Przypominam:

Na team-speak możecie zasięgnąć porady i rozwiązać borykające Was problemy.

Zapraszamy Wszystkich do Gry :)

Ty jesteś kimś w teamie?

----

Możemy się spodziewać updatu? Przypuśćmy do 180 lvl, nowe eq, za jakieś 2/3 dni? Ale żeby nie było tak łatwo. ;-)

Opublikowano

Max lvl wbity , eq wszędzie 4x15  , i nudy :(

Tylko zostaje sprzedać konto i narka :(

Opublikowano

Nie moge znaleść w prezentacji max bony wchodzą ?

Tak max.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ja mam takie pytanie czy będzie dzisiaj naprawiony błąd z pytajnikami ponieważ pomogła mi ta łatka na C++ i już nie mam z tym problemu ale zawsze jak się teleportuję to wyskakują mi te znaki zapytania i aż gra mi się wyłącza. Jak by zrobili dzisiaj łatkę na te głupie pytajniki byłbym bardzo szczęśliwy :)

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...