Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogralem az do 102 lvl-a ( i tak dobrze przy tych problemach technicznych )

Co do serwa:

Wielka nuda i jeszcze raz nuda 0 misji exp za szybko leci- ja nie polecam i zegnam :)

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie tam server się podoba :) mam pytanko Show, czy jest lub będzie pierścień antyexpa ? i kiedy będzie surka od ulepszania kd w m1 :D

Moim zdaniem moglibyście w epickim eq zrobić do +6 bez ulepszaczy a +7 po 1 perle/+8 po 2 perly/+9 po 3 perly :]

Serdecznie zapraszam na TS3, trwa Idol !!! :]

sygn2.jpg

Opublikowano

Mnie tam server się podoba :) mam pytanko Show, czy jest lub będzie pierścień antyexpa ? i kiedy będzie surka od ulepszania kd w m1 :D

Moim zdaniem moglibyście w epickim eq zrobić do +6 bez ulepszaczy a +7 po 1 perle/+8 po 2 perly/+9 po 3 perly :]

Jak ci sie moze podobac? 0 misji 0 dungeonow totalna nuda, nic sie nie dzieje i jeszcze te lagi.

Opublikowano

Mnie tam server się podoba  :) mam pytanko Show, czy jest lub będzie pierścień antyexpa ? i kiedy będzie surka od ulepszania kd w m1  :D

Pierścien anty expa ma podobno być.
-------------------------------------------
Zapraszam na IDOLA, do wygrania SM i upominki ! :)

TS3 IP: GoSpeak.pl

Opublikowano

Pierścień jest u rybaka ziomeczku. ;)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Jak ci sie moze podobac? 0 misji 0 dungeonow totalna nuda, nic sie nie dzieje i jeszcze te lagi.

Na serverze 0 lagów, chyba masz maszynę z średniowiecza.... misje i dungeony będą dodane :)

@2xup nie dodawałem ip ts'a bo myślałem że za to ostrzeżenia są :D

sygn2.jpg

Opublikowano

Tylko takie cos potraficie pisac? juz gdzies bylo wczesniej pisane o maszynie bla bla bla z waszej strony...

A co maszyny mam 8gb ram , procek i3 3.07x2 i grafika 1gb?

wiec to jest maszyna sredniowiecza ta? wez nie plam oczu bo kazdy kto gra to wie ze sa lagi

Opublikowano

A minimalna wymagania metka to

1 rdzeniowy 1.00Ghz

512mb ram

karta z 128 mb pamięcią

Opublikowano

Tylko takie cos potraficie pisac? juz gdzies bylo wczesniej pisane o maszynie bla bla bla z waszej strony...

A co maszyny mam 8gb ram , procek i3 3.07x2 i grafika 1gb?

wiec to jest maszyna sredniowiecza ta? wez nie plam oczu bo kazdy kto gra to wie ze sa lagi

od przerwy która była około 13:30-14:00 do tera 0 laga miałem -,- więc nwm co ty pieprzysz :x

sygn2.jpg

Opublikowano

Dobra tyle w temacie o lagach bo az mnie sandaly wyprzedzaja jak czytam twoje posty> powiedzmy ze niech ci bedzie...

Ale zostaje jeszcze cos, np jak beda te misje dodane i dungeony to co mam robic dropa specjalnie zeby wbic na dungeon o mniejszym lvlu albo zeby wydropic cos dla biologa? To tez jest smieszne.

Opublikowano

Dobra tyle w temacie o lagach bo az mnie sandaly wyprzedzaja jak czytam twoje posty> powiedzmy ze niech ci bedzie...

Ale zostaje jeszcze cos, np jak beda te misje dodane i dungeony to co mam robic dropa specjalnie zeby wbic na dungeon o mniejszym lvlu albo zeby wydropic cos dla biologa? To tez jest smieszne.

Exp i tak szybko leci, więc dropek to nie jest żaden problem, dobra jak nie chcesz grać to nie graj ja nikogo zmuszać nie mam zamiaru :)

PozdRawiam :>

sygn2.jpg

Opublikowano

I znowu tp nie dziala.. do av2 sie nie dostanie :x

Lagi - moze troche mniejsze.

Wywalanie - nadal to samo. Co pare min kick, co 2/3 zalogowania do gry (po kicku) - wywala klienta i pytajniki. Nawet z ta łatka co dali na stronie.

OX - nawet bez lagow, mimo tak dzuej liczby osob, ale za to nie dalo sie przejsc na poprawna odpowiedz bo na srodku stala masa idiotow ktorej gm niestety nie potrafil sie pozbyc...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wywalanie - nadal to samo. Co pare min kick, co 2/3 zalogowania do gry (po kicku) - wywala klienta i pytajniki. Nawet z ta łatka co dali na stronie.

OX - nawet bez lagow, mimo tak dzuej liczby osob, ale za to nie dalo sie przejsc na poprawna odpowiedz bo na srodku stala masa idiotow ktorej gm niestety nie potrafil sie pozbyc...

-Tp działa.

-Jakoś inni nie mają problemu.

-Administracja przy prowadzeniu Idola oraz o/x przy `400 graczach online ma wywalać pojedynczych graczy? zastanów się .

54010287442563618639.png

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to wina twojego sprzętu :) posiadam laptopa co na nim od razu mam C++ oraz znaki zapytania i grać się nie da ale mam i kompa co chodzi mi bezproblemowo i gra się dobrze bez żadnych lagów ... więc nie wiem czy tu nawet format pomoże.

ddz8gi.png

Opublikowano

-Tp działa.

-Jakoś inni nie mają problemu.

-Administracja przy prowadzeniu Idola oraz o/x przy `400 graczach online ma wywalać pojedynczych graczy? zastanów się .

Tp na ch2 nie dziala, na ch3 dziala :)

Duzo osob sie na to skarzy, ale po co czytac wolaj? o.O 

Pojedynczych graczy? A widziales ile ich tam stalo?

BTW - latka na c++ nie naprawila problemu, wlasnie go doswiadczylem ponownie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to wina twojego sprzętu :) posiadam laptopa co na nim od razu mam C++ oraz znaki zapytania i grać się nie da ale mam i kompa co chodzi mi bezproblemowo i gra się dobrze bez żadnych lagów ... więc nie wiem czy tu nawet format pomoże.

No nie wiem.. Lagi jak juz pisalem sie raczej uspokoily, natomiast kickanie wina lapka nie jest napewno. C++ rowniez NIGDY nigdzie mi nie wyskakiwalo, nawet na Aline2 gdzie problem ten byl powszechny, a tu jak na zlosc ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dzisiejszy dzień dobiega końca!!

Małe podsumowanie!

Administracja cały dzień pracowała w pocie czoła, powstała nowa łatka, która ma na celu widoczność peta i wierzchowca, dodatkowo zapobiega wyskakiwaniu błędu C++. Łatka do pobrania znajduje się na stronie serwera.

W grze o godzinie 22.00 odbył się ox, gdzie brało udział ponad 400 graczy.

Konkurs przebiegł pomyślnie i zgodnie z planem, a co najważniejsze, to zero problemów.

Gracze reprezentowali wysoki poziom wiedzy o Averii i Metin2 PL.

Wszystkie osoby zgromadzone miały szanse na atrakcyjne nagrody, nagrodą główną był kościany smok.

Screen:

1393798585-U1015289.jpg

O kolejnym OX zostaniecie poinformowani znacznie wcześniej, zachęcam do śledzenia życia serwera.

Czas napisać parę słów o IDOLU

O godzinie 20:15 wystartowaliśmy z Idolem, bardzo duża liczba chętnych spowodowała, że konkurs dobiegł końca, tuż przed godziną 23:00

Cieszymy się, że ludzie chcą brać udział w zabawach, które organizujemy.

Staramy się wypełnić czas graczom i pokazać, że serwer może być zrobiony z pasją.

Poniżej przedstawię obrazek, który ma na celu ukazać zdobyte przez graczy punkty.

1393798498-U1015289.jpg

Podziękowania dla Wszystkich graczy i uczestników idola, za mile spędzone chwile na TS.

Codziennie będą dodawane nowinki i podsumowanie dnia.

c8f7.png

Opublikowano

Dzisiejszy dzień dobiega końca!!

Małe podsumowanie!

Administracja cały dzień pracowała w pocie czoła, powstała nowa łatka, która ma na celu widoczność peta i wierzchowca, dodatkowo zapobiega wyskakiwaniu błędu C++. Łatka do pobrania znajduje się na stronie serwera.

W grze o godzinie 22.00 odbył się ox, gdzie brało udział ponad 400 graczy.

Konkurs przebiegł pomyślnie i zgodnie z planem, a co najważniejsze, to zero problemów.

Gracze reprezentowali wysoki poziom wiedzy o Averii i Metin2 PL.

Wszystkie osoby zgromadzone miały szanse na atrakcyjne nagrody, nagrodą główną był kościany smok.

Screen:

1393798585-U1015289.jpg

O kolejnym OX zostaniecie poinformowani znacznie wcześniej, zachęcam do śledzenia życia serwera.

Czas napisać parę słów o IDOLU

O godzinie 20:15 wystartowaliśmy z Idolem, bardzo duża liczba chętnych spowodowała, że konkurs dobiegł końca, tuż przed godziną 23:00

Cieszymy się, że ludzie chcą brać udział w zabawach, które organizujemy.

Staramy się wypełnić czas graczom i pokazać, że serwer może być zrobiony z pasją.

Poniżej przedstawię obrazek, który ma na celu ukazać zdobyte przez graczy punkty.

1393798498-U1015289.jpg

Podziękowania dla Wszystkich graczy i uczestników idola, za mile spędzone chwile na TS.

Codziennie będą dodawane nowinki i podsumowanie dnia.

Co to ma kurwa być ... chyba cie cyycki pieką... HAZE 0 pkt ? Cwele pierdolone przecierz miał chyba 29 i dobrze śpiewal... asek go potem przywrócil za ten wjazd... on by to wygral . ZAL .pl

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

up. dokładnie

Moim zdaniem wszystko było ustawione z tym konkursem  a serwer nawet laguje i wywala o 7 rano , śmiech -.-

wbiłem ten 160lvl i nie ma co robić tylko bieganie po m1 -.-

Opublikowano

Co to ma kurwa być ... chyba cie cyycki pieką... HAZE 0 pkt ? Cwele pierdolone przecierz miał chyba 29 i dobrze śpiewal... asek go potem przywrócil za ten wjazd... on by to wygral . ZAL .pl

HAZE został skreślony z listy, powód: <21:00:51> "HAZE myje sie" was banned for 3 hours from the server by "Asek" (5.Obraza innego użytkownika(Tylko udowdoniona!) )

up. dokładnie

Moim zdaniem wszystko było ustawione z tym konkursem  a serwer nawet laguje i wywala o 7 rano , śmiech -.-

Averst mam wrażenie, że to już pisałeś. Proszę Cię, jeżeli nie masz ochoty grać, to opuść prezentację i zaprzestań spamować.

c8f7.png

Opublikowano

up. dokładnie

Jak ty nawet konta w grze nie masz i na ts cie nie bylo wiec nie pierdol glupot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...