Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Grawint

Ok, rozumiemy już, nie podoba Ci się serwer, ale nie musisz co chwilę tu spamować jak to źle tam jest.

Zrozumieliśmy jak napisałeś pierwszy raz, serio ... Odpuść -.-

Póki co serwer polecam, ale jak nie zmieni się nic w przeciągu dnia czy dwóch to zapewne opuszczę serwer.

Weźcie się do roboty. Prezka taka ciekawa, ale połowy z tego tu póki co nie ma :rolleyes:

Opublikowano

1.W ile wbije max lvl ? +/-
2.W ile zrobie max eq ? +/-
3.Klasy zbalansowane ?

00381637475378013724.png
Opublikowano

@Grawint

Ok, rozumiemy już, nie podoba Ci się serwer, ale nie musisz co chwilę tu spamować jak to źle tam jest.

Zrozumieliśmy jak napisałeś pierwszy raz, serio ... Odpuść -.-

Póki co serwer polecam, ale jak nie zmieni się nic w przeciągu dnia czy dwóch to zapewne opuszczę serwer.

Weźcie się do roboty. Prezka taka ciekawa, ale połowy z tego tu póki co nie ma :rolleyes:

Mnie to też dziwi w prezce co innego a w grze tak samo :P 

Jak z serwerem? Polecacie grać? Dużo osób gra ;)?

Tak , server przepiękny ! Wbijaj i pompuj w godzinach szczytu 1k osob lekko

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Proszę o wyrozumiałość dla administracji, cały dzień pracują nad serwerem.

Wszystkie osoby siedzące i czekające o pomoc, to ją dostają, jeżeli tylko administracja znajdzie chwilkę

Kolejna osoba wszystko wiedząca na serwerze - zamydlasz graczom oczy bo wiesz , że to co robią mieli zrobić juz dawno tylko albo nie umieją albo im się nie chcę - lepiej robić OXy Idole na TSie niz nad serwerem popracować 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

1.W ile wbije max lvl ? +/-

2.W ile zrobie max eq ? +/-

3.Klasy zbalansowane ?

1. bardzo szybko.. kilka godzin.

2. trudno powiedzieć drop jest na każdej mapie o 1 ulepszenie eq to też kwestia paru godzin

3. nie

21025763467572689828.png

Opublikowano

1. bardzo szybko.. kilka godzin.

2. trudno powiedzieć drop jest na każdej mapie o 1 ulepszenie eq to też kwestia paru godzin

3. nie

No to szkoda ze klasy nie sa zbalansowane :mellow: w takim radzie jaka postac jest top1 do pvp ? :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Kolejna osoba wszystko wiedząca na serwerze - zamydlasz graczom oczy bo wiesz , że to co robią mieli zrobić juz dawno tylko albo nie umieją albo im się nie chcę - lepiej robić OXy Idole na TSie niz nad serwerem popracować 

Tak się składa, że kropka ma od nas ciągłe info aktualne bo siedzi z nami na kanale wiec nie pierdol.

Nad serwerem prace sa ciagle, to ty jestes osoba która akurat pieprzy glupoty.

Opublikowano

No to szkoda ze klasy nie sa zbalansowane :mellow: w takim radzie jaka postac jest top1 do pvp ? :P

Aktualnie ciężko powiedziec bo kazdy expi ;/ 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

dużo ludzi robi eq na strzały więc szaman healer bądź smok. przy czym wachlarz dla healera a dzwon dla smoka.

21025763467572689828.png

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=Di_WRwQNsA8

Drugi odcinek z [A]verii :) Serdecznie zapraszam do oglądania, oceniania i subskrybowania kanału :]

sygn2.jpg

Opublikowano

Nie polecam, pograłem aż 3-4 godziny i gdy próbuję wejść to pisze że hasło nieprawidłowe.
Gdy próbuję odzyskać hasło, żadne z przysłanych nie pasuje.

Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale mnie strasznie tam laguje i wyskakuje C++

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

dużo ludzi robi eq na strzały więc szaman healer bądź smok. przy czym wachlarz dla healera a dzwon dla smoka.

Co za problem zrobić eq na każdą klasę, skoro max lvl wbiją się w kilka h z pd? Serwer nudny, monotonny.

Ale polecam, jeśli nie macie co robić.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie polecam, pograłem aż 3-4 godziny i gdy próbuję wejść to pisze że hasło nieprawidłowe.

Gdy próbuję odzyskać hasło, żadne z przysłanych nie pasuje.

Musisz miec zaktualizowanego i NASZEGO klienta.  Dodatkowo w przypominaniu hasła nie ma solenia hasła, a jest to zabezpieczenie przed modem. Naprawimy to.

Nie wiem jak u was, ale mnie strasznie tam laguje i wyskakuje C++

Będzie naprawione to c++ i tak dalej, własnie konczona jest nowa binka która bedzie do pobrania.

Opublikowano

idol.jpg

GODZINA 20:00

ZAPRASZAMY NA IDOLA NA SERWERZE GŁOSOWYM TS3

x

DO WYGRANIA CIEKAWE NAGRODY, ZAPRASZAMY! :)

Opublikowano

Musisz miec zaktualizowanego i NASZEGO klienta.  Dodatkowo w przypominaniu hasła nie ma solenia hasła, a jest to zabezpieczenie przed modem. Naprawimy to.

Będzie naprawione to c++ i tak dalej, własnie konczona jest nowa binka która bedzie do pobrania.

Mam waszego, aktualnego klienta.

Opublikowano

Kazdar i Zielak robią dobrą robotę ^^

No-stop ddosy i lagi i wywalanie zaś

Nie ma zadnych ddosów, a na pewno nie sa odczuwalne

Opublikowano

Serwer wydaje sie fajny tylko jest 1 ale, takie na serwie sa lagi jak w piekle ...na konia wchodzi mi w 10s i schodzi podobnie ...expic sie zabardzo nie da jedynie w m1 mniej laguje. Zapewne napiszecie "komp z drewna" itp tylko dziwnym trafem gram rowniez teraz na 2 privie i tam 0 lagow a tu ...szkoda gadac -.- i zapewne nie jestem jedyna osoba ktorej tak laguje <_<.

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...