Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona bedzie niedlugo dostepna.

Nie znacie czasu kiedy skonczycie i mówiąc że będzie " niedługo " może być i za 2 h?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywaliło mnie, i chyba logowanie padło :c

Edit: Już działa :P

A tak z innej beczki

Skąd wezme :

-Magiczny puder

- Jo-Jo

-CHińska perła

Opublikowano

Ch4 dziala, kur*a zbieram spota kick. loguje sie  bije spota kick, biegne szukam metinow kick :) i tak caly czas . serwer to ogolnie niewypal, nie da sie normalnie grac

Opublikowano

Dobra bo to zaczyna byc niesmaczne..

Szybkie pytanie do administracji - kiedy i czy w oogle ten server bedzie normalnie dzialal?

Bo to nie jest przyjemna gra, jesli ja co 3 min musze sie od nowa logowac bo kick za kickiem, a przez te 3 min i tak mam takie lagi ze ni tu poexpic, ni tu pobonwoac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dobra bo to zaczyna byc niesmaczne..

Szybkie pytanie do administracji - kiedy i czy w oogle ten server bedzie normalnie dzialal?

Bo to nie jest przyjemna gra, jesli ja co 3 min musze sie od nowa logowac bo kick za kickiem, a przez te 3 min i tak mam takie lagi ze ni tu poexpic, ni tu pobonwoac.

To są na prawde chwilowe problemy, jeżeli przez to przejdziemy sprawnie to już serwer bedzie na 100% stabilny, obiecuje.

Opublikowano

Wywala clienta i to często, więc już tak nie słodzcie wszyscy...Ogólnie gra się dobrze...Tylko przydałby się opis co z czego dropi...

Opublikowano

JEst max 5k hp czy 3 ?

3k.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Przepraszam ale co to jest? wy to nazywacie serwerem? bez biologa, bez dungeonów, bez misji? jak długo robiliście pliki serwerowe? 10-15min? klient jest tak zjebany że szkoda gadać, co chwilę "???" lagi na tym kliencie są takie że szok, nie mam dobrego kompa ale na żadnym serwerze nie lagowało mi tak jak na tym. toć to gówno a nie serwer, nie polecam.

Opublikowano

Przepraszam ale co to jest? wy to nazywacie serwerem? bez biologa, bez dungeonów, bez misji? jak długo robiliście pliki serwerowe? 10-15min? klient jest tak zjebany że szkoda gadać, co chwilę "???" lagi na tym kliencie są takie że szok, nie mam dobrego kompa ale na żadnym serwerze nie lagowało mi tak jak na tym. toć to gówno a nie serwer, nie polecam.

Wystarczy poczytać ,że dungi, biolog i inne zostaną dzis dodane. Co do lagow proszę zmienic moby na psy :) ( samemu to sb zrób wystarczy 1 plik )

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Wystarczy poczytać ,że dungi, biolog i inne zostaną dzis dodane. Co do lagow proszę zmienic moby na psy :) ( samemu to sb zrób wystarczy 1 plik )

no czyli miałem racje, serwer robiony w 10 min...

Opublikowano

Oplaca sie grac?

Jeśli lubisz easy to tak, ludzie są mili, w m2 nawet na ch3 pełno ludzi, mam nadzieje że uda się im dobić do 1k.

Mają na prawdę wiele graczy, i to, co teraz robią, zależy od tego, ile zostanie.

1. Wie ktoś gdzie dropią ulepszacze na bronie/zbroje +7 130 lvl?

2. Gdzie lecą pd i rękawice?

3. Kiedy is będzie uzupełniony?

4. Na pecie, kostiumie pisze 0 minut.

Opublikowano

Mam troszkę lagi mógł byś mi powiedzieć jak zmienić moby na psy :) ?

Tak btw serwer super exp też jest spoczko, jeżeli teraz nie macie co robić to dropcie perły itp  na eq :)

Potem zajmiecie się biologiem itp jak dodadzą.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Mam pytanie.Czy śluby zostaly odbugowane ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Co sie stalo ze znow nie dziala?

Edit: przepraszam dziala> moja wina mialem problem z netem

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...