Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi z tymi metinami, ja normalnie moge znaleźć sobie metka na odludziu i zniszczyć go na każdym channelu.

Według mnie dobrze jest zrobiony drop ulepek i resp metków (co 5/10 min + na mapie od 120 lv leci nawet po 5 perel jednego rodzaju).

Mapa z metinami tylko by zniszczyła ten system bo wtedy ulepszacze straciły by na wartości.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie jest ok wszystko, tylko nie podoba mi sie ze te bronie 75 u handlarza...
Nameczyc sie chodzeniem na ripka to sa dopiero emocje ;p

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Dla mnie jest ok wszystko, tylko nie podoba mi sie ze te bronie 75 u handlarza...

Przecież nie musisz kupić, możesz dropić.  xD

Ten serwer do 14:30 będzie już ok?...

Opublikowano

Moim zdaniem jest to server easy więc dobrze że są bronie 75lvl i staleczki u handlarzy :) bo na większości easy tego brakuje;]

sygn2.jpg

Opublikowano

Widzę ty również mnie nie zrozumiałeś -,- piszę że raczej wyłączyli, bo mogliby zostawić włączony ale chciałoby ci się grać na takich lagach ;x pomyśl za nim coś napiszesz a potem dopiero udawaj filozofa :] a skoro chodzisz do podstawówki to nie musisz się tym chwalić :> 

Raczej wyłączyli bo mieli dodawać nowe rzeczy, a po drugie jakieś lamuski próbują nieudolnie DDosować server ;x przez to te lagi + te obciążenia co pisał wyżej Show, teraz telefon do serverowni więc bądźmy dobrej myśli i po prostu czekajmy  :)

To przeczytaj to jeszcze raz, skoro sam nie wiesz co piszesz :O A dopiero potem wysun takie oskarzenia w moja strone.. ;)

Pozdrawiam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Napisze ktoś jakie bony działają na poszczególne mapki? Bo nie wiadomo jakie eq do expa ;-;?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Laguje. :) 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Raczej wyłączyli bo mieli dodawać nowe rzeczy, a po drugie jakieś lamuski próbują nieudolnie DDosować server ;x przez to te lagi + te obciążenia co pisał wyżej Show, teraz telefon do serverowni więc bądźmy dobrej myśli i po prostu czekajmy  :)

To przeczytaj to jeszcze raz, skoro sam nie wiesz co piszesz :O A dopiero potem wysun takie oskarzenia w moja strone.. ;)

Pozdrawiam.

Nie wiem, idź się prześpij lub coś bo widzę nie umiesz czytać ze zrozumieniem, może ze zmęczenia lub weź jakieś tabletki, dobra kończę tą rozmowę bo robi się niepotrzebny spam, jak masz jakieś sugestie w moim kierunku to zapraszam na ts'a lub pw bo widzę że drążyć temat to potrafisz, ale przeczytać raz a porządnie to nie -,- 

sygn2.jpg

Opublikowano

Najgorsze jest to, ze nie bylo biologa od startu... Trzeba bedzie znowu leciec na te nizsze mapki i dropic, a tak to przy expie lecialoby wszystko :/.

No ale i tak przy expie.. za 1 spot miales 15 lvli, duzo bys nie nadropil, tak czy tak trzeba by bylo siedziec :D

Nie wiem, idź się prześpij lub coś bo widzę nie umiesz czytać ze zrozumieniem, może ze zmęczenia lub weź jakieś tabletki, dobra kończę tą rozmowę bo robi się niepotrzebny spam, jak masz jakieś sugestie w moim kierunku to zapraszam na ts'a lub pw bo widzę że drążyć temat to potrafisz, ale przeczytać raz a porządnie to nie -,- 

Odpowiadasz nie na temat troszki, czytac potrafie, Ty masz widac problemy ze zrozumieniem nawet WLASNYCH slow... Przykre, ale prawdziwe. No nic, zdarza sie :D

Ponawiam pytanie do administracji - czy drop na mapie 90 zostal poprawiony? Perelki dropia od 90 a nie 100?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyżby dopadli stronę ? :D

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Najgorsze jest to, ze nie bylo biologa od startu... Trzeba bedzie znowu leciec na te nizsze mapki i dropic, a tak to przy expie lecialoby wszystko :/.

Zawsze itemki do biologa można dodać do handlarza :) w końcu to easy. chyba że zrobią biologa nie standardowego tylko z dropem itemków z nowych map :]

No ale i tak przy expie.. za 1 spot miales 15 lvli, duzo bys nie nadropil, tak czy tak trzeba by bylo siedziec :D

Odpowiadasz nie na temat troszki, czytac potrafie, Ty masz widac problemy ze zrozumieniem nawet WLASNYCH slow... Przykre, ale prawdziwe. No nic, zdarza sie :D

Ponawiam pytanie do administracji - czy drop na mapie 90 zostal poprawiony? Perelki dropia od 90 a nie 100?

Ja siebie rozumiem w 100% ty widać nie :>

sygn2.jpg

Opublikowano

serwer on

Pomożesz mi bo jak widze nie masz ochoty pomagać osoba ktore maja ten problem co ja... Niby konta nie mam.... Napraw to

Opublikowano

Są lekkie problemy i ddosują.

Warto zaczynać, serwer godny uwagi :)

Jak zaczniesz jak stronka nie działa?

Zamiast dać zastępcze reje to oni stronke wyłączają. GJ

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Strona bedzie niedlugo dostepna.

okok, inni expią a wy nie ogarniacie nawet strony. fajnie. byście przynajmniej zrobili na ten czas jakąś zastępczą.

Opublikowano

Wywala clienta do znaków zapytania...Ogarnijcie to bo grać się nie da...

co ty gadasz !? nic nie wywala.... 

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...