Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damn, naprawcie to jak najszybciej, bo serwer naprawdę w porządku.

Fajna atmosfera, dobrze się expi, dodajcie te dungeony, biologa itd. i będzie miodzio.

Polecam i zapraszam wszystkich :)

2rp9q8l.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajefajny jedyne co mi sie nie podoba to ulepszanie ;/ na +9 trzeba po 9 z kazdych perel ;]

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Czy działają już teleportacje poprzez ślub ? Bo nie wyobrażam sobie solo expa helerem ;/ 

ja mam 130lvl helera i jakos sobie radze sam bez IS, wystarczy zrobic full eq do expa i dasz rade

Opublikowano

Własnie misje też by się przydały nawet te standardowe , byłoby co robić , ulepszcie troche serwer :D chyba coś poradzisz Harnaśku co ;>? Bo expić się każdemu nie chce , można by te misje porobić , dungeony dodać , jak wyzej mape z metinami , jakieś wyzwania , katakumby cokolwiek , myślcie troche d 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Mi już się znudził ten serwer. Nie ma co robić prócz żmudnego expienia.

Jak ci się nudzi, to nie graj -,- proste :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Mam wrazenie ze ten server powinien zmienic nazwe na AwariaMT2.. Grac sie nie da. Wczoraj wieczorem lagi i kicki, dzis ledwo wszedlem i na dzien dobry w 5 min 4 kicki, chwila spokoju, znowu lagi i kicki -_-

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prace trawaja nad ustabilizowaniem maszyny. Coś nam strasznie obciąża channele i reszte dlatego sa lagi i teraz off. Musicie się wstrzymać, dodatkowo ddosy utrudniaja...

Robimy co możemy... damy rade ;)

No i pozdrowienia dla tych pizd które nieudolnie próbują ddosowac serwer.

A i jeszcze jedno.

Dziś dojdzie gp od Muska, Dariusza i Diablo, także bedziecie mieli z kim grac ;)

Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :) Alucard= Diablo :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

sami wylaczyliscie teraz czy to padlo przed ddos-y?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Te ddosy by mogly byc karane prawnie i byl by spokoj

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

serwer świetny, gra się dobrze tak jak mówią przydała by się mapka z metinami, może jakiś drop perełek do nich ;] no ale to tylko spekulacje, polecam i gram :)

chociaż teraz w sumie to czekam, no ale wiadomo :)

@edit: @Up: są jeśli się nie myle, tyle że nikt tego nie pilnuje, dostał by taki 13 latek kuratora to by się nauczył..

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

jest karane ;) tylko privy sa nie legalne i jak by zglosili to to by oni i osoba co ddosuje oberwala (kilka lat)

Opublikowano

jest karane ;) tylko privy sa nie legalne i jak by zglosili to to by oni i osoba co ddosuje oberwala (kilka lat)

Wystarczy poprosic serwerownie by się tym zajeła, że atakują im maszyne :) No problem, nie zostawimy tego

Opublikowano

Mam wrazenie ze ten server powinien zmienic nazwe na AwariaMT2.. Grac sie nie da. Wczoraj wieczorem lagi i kicki, dzis ledwo wszedlem i na dzien dobry w 5 min 4 kicki, chwila spokoju, znowu lagi i kicki -_-

Jak ci się coś nie podoba, to idź stąd lepiej.... wczoraj tylko chwilę po starcie były przerwy techniczne, a potem 0 lagów, dzisiaj lagi owszem są, ale do czasu :] wystarczy patrzeć co pisze administracja lub wbić na ts'a

sami wylaczyliscie teraz czy to padlo przed ddos-y?

Raczej wyłączyli bo mieli dodawać nowe rzeczy, a po drugie jakieś lamuski próbują nieudolnie DDosować server ;x przez to te lagi + te obciążenia co pisał wyżej Show, teraz telefon do serverowni więc bądźmy dobrej myśli i po prostu czekajmy :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Karane prawnie choc serwery prywatne metina są nielegalne... pomyśl 

Kiedy serwer będzie działał bez przerw?

5qj.png

Opublikowano

Grałem,gram cały czas i server jest na prawdę fajny, dodajcie tylko wiecej bossów, metinow, można by jakaś mapkę z Metinami np dwie mapki od 100-140 i od 140-160 i na prawdę było by o wiele łatwiej z Eq, albo porostu zróbcie tak żeby na każdej pace respiło się ok 10-15metinów i 5bossów (Metiny resp co 15minut, bossy co 30minut)  

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Ja bym zwiększył max lvl którego nie wbiję się w 2-4 dni. Kiedy będzie ten biolog, dungeony, strona, i serwer w pełni działać?

Opublikowano

Ja bym zwiększył max lvl którego nie wbiję się w 2-4 dni. Kiedy będzie ten biolog, dungeony, strona, i serwer w pełni działać?

Strona właśnie mi się załadowała. Teraz czekamy na serwer, bo warto :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jak ci się coś nie podoba, to idź stąd lepiej.... wczoraj tylko chwilę po starcie były przerwy techniczne, a potem 0 lagów, dzisiaj lagi owszem są, ale do czasu :] wystarczy patrzeć co pisze administracja lub wbić na ts'a

Raczej wyłączyli bo mieli dodawać nowe rzeczy, a po drugie jakieś lamuski próbują nieudolnie DDosować server ;x przez to te lagi + te obciążenia co pisał wyżej Show, teraz telefon do serverowni więc bądźmy dobrej myśli i po prostu czekajmy :)

Tak, tak, dzieci super-obroncy servera wkroczyly :3

Skoro takie jest moje zdanie, to wolno mi je wyrazic. "Wolnosc slowa" - mowi Ci to cos, czy jeszcze Was tego w podstawowce nie uczyli? ^_^

Piszesz ze raczej wylaczyli bo mieli dodawac nowe rzeczy, po czym dalej - w tym samym zdaniu - ze maja dzwonic do serverowni bo maja jakies obciazenia. Wiec nie wiem, wciskasz kit nowym, czy sam nie wiesz o czym piszesz? Gubisz sie we wlasnych zeznaniach :O

Dla mnie server nie jest zly, bo sama w sobie gra jest jak narazie OK, natomiast ja skrytykowalem nieco inna kwestie, przeczytaj moj post raz jeszcze...

Czy drop na mapie 90 zostal poprawiony, tak jak pisaliscie na forum servera?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Naprawcie is, bo podobno rzeczy nie dochodzą. I niech ktoś opisze te bony, bo nie jest napisane co dają..

Opublikowano

Zwiększcie resp metinow i bossów tak jak tam gdzie kolega up mówił...To serio się przyda...

Opublikowano

Tak, tak, dzieci super-obroncy servera wkroczyly :3

Skoro takie jest moje zdanie, to wolno mi je wyrazic. "Wolnosc slowa" - mowi Ci to cos, czy jeszcze Was tego w podstawowce nie uczyli? ^_^

Piszesz ze raczej wylaczyli bo mieli dodawac nowe rzeczy, po czym dalej - w tym samym zdaniu - ze maja dzwonic do serverowni bo maja jakies obciazenia. Wiec nie wiem, wciskasz kit nowym, czy sam nie wiesz o czym piszesz? Gubisz sie we wlasnych zeznaniach :O

Dla mnie server nie jest zly, bo sama w sobie gra jest jak narazie OK, natomiast ja skrytykowalem nieco inna kwestie, przeczytaj moj post raz jeszcze...

Czy drop na mapie 90 zostal poprawiony, tak jak pisaliscie na forum servera?

Widzę ty również mnie nie zrozumiałeś -,- piszę że raczej wyłączyli, bo mogliby zostawić włączony ale chciałoby ci się grać na takich lagach ;x pomyśl za nim coś napiszesz a potem dopiero udawaj filozofa :] a skoro chodzisz do podstawówki to nie musisz się tym chwalić :> 

sygn2.jpg

Opublikowano

Grałem,gram cały czas i server jest na prawdę fajny, dodajcie tylko wiecej bossów, metinow, można by jakaś mapkę z Metinami np dwie mapki od 100-140 i od 140-160 i na prawdę było by o wiele łatwiej z Eq, albo porostu zróbcie tak żeby na każdej pace respiło się ok 10-15metinów i 5bossów (Metiny resp co 15minut, bossy co 30minut)  

Dolaczam sie do posta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...