Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie działać w 100% is? I jakby ktoś mógł to niech tam da ss i opisze bony, bo w ciemno nie mam zamiaru nic kupować. ;d

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Zawiodłem się trochę na serwerze ;x Niby w prezentacji są nowe dungeony i wgl tak jakoś fajnie wszystko wygląda. A na serwerze mozna tylko expić bo nie ma nic innego. Osobiście idę do konkurencji na alistr*e, poczekam aż się serwer ustatkuje, dodadzą misje itp. Szkoda bo serwer fajnie się zapowiadał :]

Powodzenia. 

Opublikowano

Kiedy będzie działać w 100% is? I jakby ktoś mógł to niech tam da ss i opisze bony, bo w ciemno nie mam zamiaru nic kupować. ;d

Wlasnie robie IS.

Zawiodłem się trochę na serwerze ;x Niby w prezentacji są nowe dungeony i wgl tak jakoś fajnie wszystko wygląda. A na serwerze mozna tylko expić bo nie ma nic innego. Osobiście idę do konkurencji na alistr*e, poczekam aż się serwer ustatkuje, dodadzą misje itp. Szkoda bo serwer fajnie się zapowiadał :]

Powodzenia. 

Dungeony

Metinologia

Biolog

Misje

Wszystko bedzie dziś, nie dodalismy wczoraj z powodu czasu. Chcielismy wystartować zgodnie z planem i Was nie zawieść, dziś wszystko zostanie dodane. ;-)

Nie zostawimy serwera, strona niedługo bedzie ustabilizowana. Niedlugo ciekawe nowosci ;-)

Opublikowano

O której zostaną odbugowane śluby ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

O której zostaną odbugowane śluby ?

Wszystko postaramy się dziś ogarnąć. Rowniez pojawi sie bardziej rozpisana prezentacja.

Opublikowano

Dungeony, biolog, metinologia oraz misje to nie wszystko :)

Proponuję dodać surkę od ulepszania kd do m1 i dłonie kryta/szycia do handlarzy

sygn2.jpg

Opublikowano

Dungeony, biolog, metinologia oraz misje to nie wszystko :)

Proponuję dodać surkę od ulepszania kd do m1 i dłonie kryta/szycia do handlarzy

Sura bedzie dodany.

Co do kryta/szycia, raczej odpuścimy to sobie, chcemy by szamanki miały jakieś zajęcie, a  z drugiej strony 100% krytyka to nie jest żadna frajda.

Opublikowano

Uwaga!

Drodzy Użytkownicy!

Dziś na serwer zostaną wprowadzone dungeony i misje, tym czasem zapraszam Was na Idola, który odbędzie się dziś wieczorem na TS serwera.

Kolejna miła wiadomość dla Was, również dzisiejszego dnia przewidziany jest OX (18.00). Wszystkie informacje zostaną podane w grze.

TS serwera: gospeak.pl

Forum: forum.(nazwaserwera)MT2.pl

Zapraszamy Wszystkich Serdecznie!

c8f7.png

Opublikowano

Jest anty exp ? i jak z bs legalny ? 

Nie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Server fajny, ogarnijcie tylko lagi, bo na bs nawet bonow nie wbije xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI  LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI  LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI .

Reklama w sygnie.

Opublikowano

# Odcinek nr 1 z serwera Averia

http://www.youtube.com/watch?v=089A9K1y29Q&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

# Co do lagów na serwerze - są taki tak mi napisal asek zaraz bedzie ON :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Prace trawaja nad ustabilizowaniem maszyny. Coś nam strasznie obciąża channele i reszte dlatego sa lagi i teraz off. Musicie się wstrzymać, dodatkowo ddosy utrudniaja...

Robimy co możemy... damy rade ;)

No i pozdrowienia dla tych pizd które nieudolnie próbują ddosowac serwer.

A i jeszcze jedno.

Dziś dojdzie gp od Muska, Dariusza i Diablo, także bedziecie mieli z kim grac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...