Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZŁAGODZENIE objawów, bólów itd.

Marihuana nic nie LECZY bo jest narkotykiem a nie lekiem, panie wielki dilerze...

pierdolisz takie głupoty , marihuana pomaga na jaskrę czyli jest lekiem . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łagodzi objawy, nie leczy. Poczytaj, cepie.

ibuprom jak wiadomo to lek .  gdy mnie boli głowa to leczy migrenę czy jej objawy ? ( pogarda)

Opublikowano

ibuprom jak wiadomo to lek .  gdy mnie boli głowa to leczy migrenę czy jej objawy ? ( pogarda)

Ibuprom, a dokładniej ibuprofen, bedący w nim substancją aktywną nie jest narkotykiem i tłumy gimbusów nie walczą o jego legalizacje. Śmiesznego nawiasu na końcu nie dodam, bo wyrosłem z czegoś takiego, sorry :C

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ibuprom, a dokładniej ibuprofen, bedący w nim substancją aktywną nie jest narkotykiem i tłumy gimbusów nie walczą o jego legalizacje. Śmiesznego nawiasu na końcu nie dodam, bo wyrosłem z czegoś takiego, sorry :C

ale kurwa tak jak IBUPROM     łagodzi objawy . 

Spożywasz narkotyki ?  To co się kurwa trzepiasz ? czy będą legalne czy nie ?

Opublikowano

Wooo jaka dyskusje aż strach zaczynać cokolwiek pisać, ale do odważnych świat należy xDD

Więc jakie jest tutaj moje stanowisko, w polsce ten narkotyk jest bardzo popularny jesteśmy 2 w rankingach zaraz za holandią więc możecie być "dumni" tak jeszcze dopowiem bo ktoś się pewnie przyczepi tak marihuana to narkotyk tak samo jak papierosy i alkohol ale zostały na tyle spopularyzowane że nikt tak tego już nie nazywa. Wracając, mimo że jestem młody to trochę już przeżyłem i jak widzę kurwa 12/14 latków którzy ledwie reagują na to co się do nich mówi tak zaćpani to nie wiem czy legalizacja i możliwość zakupienia ciaru niemal wszędzie jest dobrym pomysłem, nie wspominając że nadal dopalacze można kupować i ta gimbaza kupuje to gówno a później dowiaduje się ile to z nich wyjebało się na szkołę i ile razy już na przeczyszczeniach w szpitalach byli to jest kurwa chore. Teraz trochę w druga stronę, ja osobiście jestem za depenalizacją bo karanie kogoś kilku letnim więzieniem i niszczenie młodym ludziom życia przez jednego blanta jest chore według mnie, a wbrew pozorom masa ludzi pali rekreacyjnie i co prawda część z nich sięga wyżej albo zostaje nałogowcami to ten odsetek wcale nie jest taki duży jak to niektórzy promują. Co do mojej osoby to palę od czasu do czasu a zdarzy się nawet raz na 2/3 miesiące że mam kilka dni "zabaw" i między innymi dlatego też o wiele mniej piję, co nie zmienia faktu że czasem miałem takie odmiany które dla "początkujących" mógłby zrobić poważne krzywdy, już nie mówię nawet ile syfów można w chemolach znaleść

I jeszcze jak kurwa widzę te facebuczki gimbów ojebane w zdjęcia wszelakie jaki to on za legalizacją jest to mi się słabo robi, normalni ludzie palący nie promują się z tym publicznie tylko dzieciarnia która się tym ekscytuje.

Podsumowując jestem za depenalizacją i uważam że każdy kto chce palić bez problemu znajdzie sobie dostęp jedynie kary jakie obowiązują w dzisiejszym chorym systemie gdzie za pedofilie dostaje się nawiasy a za blanta idzie się siedzieć mnie przeraża.

NJxbd4x.png

Opublikowano

ale kurwa tak jak IBUPROM     łagodzi objawy . 

Spożywasz narkotyki ?  To co się kurwa trzepiasz ? czy będą legalne czy nie ?

Spożywam. I wiem co potrafią zrobić z ludźmi, którym słabo idzie samodzielne myślenie. Dlatego nigdy nie zgodze sie na legalizacje.

Opublikowano

Spożywam. I wiem co potrafią zrobić z ludźmi, którym słabo idzie samodzielne myślenie. Dlatego nigdy nie zgodze sie na legalizacje.

ale co cię obchodzi  , debile sami się wybiją .

Opublikowano

Jeśli na tym polega ta słynna chrześcijańska miłość i współczucie do bliźniego to ja podziekuje. Życie to życie, trzeba je szanować niezależnie od tego czy należy do debila czy mądrego. I jak dla mnie jest to oczywiste.

Są osoby, które nie radzą sobie z własnym życiem i, wierz lub nie - prawo jest po to by ludziom pomagać, nie ich karać.

Opublikowano

Co prawda ja nie jestem tolerancyjny zbytnio i selekcja naturalna jak najbardziej, i tak jestem liberałem bo dzisiejszy komunizm i socjalizm jaki oferują nam nasi kochani politycy do mnie nie przemawia, ale nie o tym tutaj mowa. Uważam że selekcja naturalna powinna być bardziej swobodna niż dzisiaj to mimo wszystko dotyczyć ona powinna dorosłych ludzi a nie dzieci które pojęcia o życiu nie mają i sięgają po różne gówna dla funu a później jak trafią do szpitala z przedawkowania w wieku 12-15 lat to ciekawe czy powiedziałbyś tym rodzicom którzy nie byli w stanie tego kontrolować (kochany rząd) że "debile sami się wybiją"

Kurwa wątpię.

Jeśli na tym polega ta słynna chrześcijańska miłość i współczucie do bliźniego to ja podziekuje. Życie to życie, trzeba je szanować niezależnie od tego czy należy do debila czy mądrego. I jak dla mnie jest to oczywiste.

Są osoby, które nie radzą sobie z własnym życiem i, wierz lub nie - prawo jest po to by ludziom pomagać, nie ich karać.

Nad tym to bym akurat spekulował długo i dobitnie bo dzisiejsza biurokracja przyczynia się tylko to większej nienawiści ludzi do prawa i rządu, ale to osoby temat.

NJxbd4x.png

Opublikowano

ZŁAGODZENIE objawów, bólów itd.

Marihuana nic nie LECZY bo jest narkotykiem a nie lekiem, panie wielki dilerze...

Jak nie leczy, poczytaj sobie o nowych badaniach nad nowotworem mózgu, nie tylko łagodzi objawy, ale jest też w stanie pomóc uporać sie z najgroźniejszym nowotworem mózgu (napisałbym jego dokładną nazwę, ale już zapomniałem)

Bardzo pomaga ludziom z padaczka, między innymi zmniejsza częstotliwość napadów i łagodzi je, pomaga też na stwardnienie rozsiane i różnorakie nieuleczalne choroby, pomyśl sobie jaką krzywdę robisz ty i ludzie twojego pokroju komuś kto choruje na np padaczke tym,  że nie chcesz legalizacji. Nie dość, że legalizacja w twoim życiu nic nie zmieni (bo chyba nie palisz), to jeszcze pomoże państwu i wielu chorym ludziom.

Chociaż żeby zalegalizowali w celach medycznych i znieśli kary, do upomnień lub wysyłania na terapie do MONAR'u.

Napisz tutaj KONKRETNE argumenty, popierające twoją tezę, że Marihuana to zło w czystej postaci i nie należy jej legalizować.

Piszesz o tym, że gimby sie chwalą, że chodzą zaćpani i nie da sie z nimi dogadać, ja nie wiem gdzie ty żyjesz, ale z twoich opowiadań wynika, że gdzieś na slumsach typu Jeżyce...

Kurwa człowieku, po żadnej babie cie tak nie wygnie żeby nie móc sie dogadać ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Marihuana to narkotyk, więc o co chodzi? Nie będzie legalna i tyle. Ewentualnie mogliby dać pod sprawy związane z medycyną, ale posiadanie bez zezwolenia dalej traktować jak teraz. Sam święty nie jestem, czasem się zdarzy, ale dalej uważam, że nie powinno być całkowicie legalne. 

Opublikowano

Jak nie leczy, poczytaj sobie o nowych badaniach nad nowotworem mózgu, nie tylko łagodzi objawy, ale jest też w stanie pomóc uporać sie z najgroźniejszym nowotworem mózgu (napisałbym jego dokładną nazwę, ale już zapomniałem)

Bardzo pomaga ludziom z padaczka, między innymi zmniejsza częstotliwość napadów i łagodzi je, pomaga też na stwardnienie rozsiane i różnorakie nieuleczalne choroby, pomyśl sobie jaką krzywdę robisz ty i ludzie twojego pokroju komuś kto choruje na np padaczke tym,  że nie chcesz legalizacji. Nie dość, że legalizacja w twoim życiu nic nie zmieni (bo chyba nie palisz), to jeszcze pomoże państwu i wielu chorym ludziom.

Chociaż żeby zalegalizowali w celach medycznych i znieśli kary, do upomnień lub wysyłania na terapie do MONAR'u.

Napisz tutaj KONKRETNE argumenty, popierające twoją tezę, że Marihuana to zło w czystej postaci i nie należy jej legalizować.

Piszesz o tym, że gimby sie chwalą, że chodzą zaćpani i nie da sie z nimi dogadać, ja nie wiem gdzie ty żyjesz, ale z twoich opowiadań wynika, że gdzieś na slumsach typu Jeżyce...

Stwardnienia rozsianego to ty po pierwsze na oczy nie widziałeś. NIeULeCZALNA choroba - jedyne co marihuana może zrobić to załagodzić/odwrócić uwage od objawów.

2 sprawa - słyszałeś o czymś takim jak placebo? No właśnie.

3 rzecz - skąd niby wywnioskowałeś, że nie pale (Dorabianie swoich historyjek)? Ze slumsami to może troche przesadziłeś ale po zobaczeniu mojego "przyjaciela" podpierdalającego ojcu pieniądze na skuna to w życiu nie popre czegoś, co pozwoliłoby dzieciakom tak sie staczać, tyle. Może i brzmi to troche ckliwie ale taka jest prawda.

Marihuana to zło w czystej postaci

Prośba - nie wsadzaj mi słów w usta, dziekuje.

Poza tym, zioło to tzw. "Gateway drug" (Nawet nie próbuje przetłumaczyć bo wyjdzie źle). KAŻDY narkoman zaczyna od trawy i jakiekolwiek ułatwienia w dostepie do niej są dla mnie nie do zaakceptowania.

Opublikowano

@Endymion_

I co dalej maja karać jak karaja? Że za głupią kane czy blanta wpierdolą cie do puchy z recydywami? NO kurwa prosze cie, skoro palisz to sam powinieneś wiedzieć, że to absurd i trzeba to zmienić.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Endymion_

I co dalej maja karać jak karaja? Że za głupią kane czy blanta wpierdolą cie do puchy z recydywami? NO kurwa prosze cie, skoro palisz to sam powinieneś wiedzieć, że to absurd i trzeba to zmienić.

Prawo to prawo, którego kurwa musisz przestrzegać, do chuja nie mozecie tego pojąć? Jest zakaz, to jest. Równie dobrze powinni znieść zakaz wsiadania po pijanemu za kierownice, wiecej wypadków jest na trzeźwo niż po pijaku, ale tego nie zrobią bo takie jest prawo którego kurwa musicie przestrzegać bo się na nie zgadzacie, a raczej wasi rodzice.

Opublikowano

Nie wiem jakie wy tam miałki macie ale u nas i to nie tylko ja ale i weterani którzy palą po kilka lat dorośli po niektórych odmianach jakie mieliśmy nie jedna osoba składała się i dostawała zgonu nie potrafiła się poruszać nogi miała jak z waty cały blady słowem się nie odezwie no chyba że zaliczymy pogawędki z kiblem. Nie macie pojęcia jakie nawalone chemią potrafią być niektóre odmiany albo nawet naturalne które są tak modyfikowane że dla newbie jest to pewny zgon po jednym kołku więc nie pieprz takich głupot.

Btw jestem z woj.opolskiego top 1 w polsce pod względem spożycia narkotyków możecie sobie sprawdzić (nie nie chwale się), oprócz tego tyle co ja się nasłuchałem o przeróżnych plantacjach tutaj ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie wiem jakie wy tam miałki macie ale u nas i to nie tylko ja ale i weterani którzy palą po kilka lat dorośli po niektórych odmianach jakie mieliśmy nie jedna osoba składała się i dostawała zgonu nie potrafiła się poruszać nogi miała jak z waty cały blady słowem się nie odezwie no chyba że zaliczymy pogawędki z kiblem. Nie macie pojęcia jakie nawalone chemią potrafią być niektóre odmiany albo nawet naturalne które są tak modyfikowane że dla newbie jest to pewny zgon po jednym kołku więc nie pieprz takich głupot.

Btw jestem z woj.opolskiego top 1 w polsce pod względem spożycia narkotyków możecie sobie sprawdzić (nie nie chwale się), oprócz tego tyle co ja się nasłuchałem o przeróżnych plantacjach tutaj ...

Jak debile palą pierwszy lepszy towar od typa spod sklepu gdzie tam najebane chemii jest wiecej niz w sklepach kosmetycznych to pierdola ze nie kopie proste

lol w sumie napisalem to samo co ty, ale z twojej wypowiedzi przeczytalem 1 wers xD

Opublikowano

Stwardnienia rozsianego to ty po pierwsze na oczy nie widziałeś. NIeULeCZALNA choroba - jedyne co marihuana może zrobić to załagodzić/odwrócić uwage od objawów.

2 sprawa - słyszałeś o czymś takim jak placebo? No właśnie.

3 rzecz - skąd niby wywnioskowałeś, że nie pale (Dorabianie swoich historyjek)? Ze slumsami to może troche przesadziłeś ale po zobaczeniu mojego "przyjaciela" podpierdalającego ojcu pieniądze na skuna to w życiu nie popre czegoś, co pozwoliłoby dzieciakom tak sie staczać, tyle. Może i brzmi to troche ckliwie ale taka jest prawda.

Prośba - nie wsadzaj mi słów w usta, dziekuje.

Poza tym, zioło to tzw. "Gateway drug" (Nawet nie próbuje przetłumaczyć bo wyjdzie źle). KAŻDY narkoman zaczyna od trawy i jakiekolwiek ułatwienia w dostepie do niej są dla mnie nie do zaakceptowania.

Nie nie wiem co to jest efekt placebo... proszę cię nie dyskutujesz z idiota, gdybym nie miał pojęcia o tym i owym, to bym nawet sie nie udzielał.

Wywnioskowałem, że nie palisz, bo masz takie nastawienie jak typowy moher :P 

A to, że akurat masz takiego przyjaciela nic nie zmienia jakby pił, to robił by tak samo, tez by podpierdalał hajs, kradł czy chuj wie co jeszcze by zdobyć hajsy.

Chuja nie kazdy zaczyna od baki, nie pierdol takich głupot, bo ferment siejesz. Jak ktoś pizga fete, pali crack, koks, mete, ketamine, MDMA, LSD, grzyby, meskaline, czy chuj wie co jeszcze, to musiał zaczynać od baki? Naprawdę, twój tok myślenia mnie rozpierdala.... I ty jesteś dorosłym człowiekiem?!

Dobra kończę temat, bo widzę że mam do czynienia z naprawde ciężkim przypadkiem społeczniaka...

Tylko bez spiny, ja wyrażam tylko swoją opinie na ten temat ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Btw jestem z woj.opolskiego top 1 w polsce pod względem spożycia narkotyków możecie sobie sprawdzić (nie nie chwale się), oprócz tego tyle co ja się nasłuchałem o przeróżnych plantacjach tutaj ...

Przy okazji, kiedyś sam paląc miałem nieprzyjemną sytuacje. Po 2 szkłach kłade sie na kanapie i po pieciu minutach zaczynam sie caly pocić, dreszcze, gesia skórka, bełt w drodze. Skończyło sie po 2 godzinach ale w tym czasie to myślałem, że zdechne.

Może to było jakieś gówno, nie wiem bo nie ja kupowałem. Ale takie gówno zawsze bedzie na ulicach, nawet po legalizacji, i to jest kurwa złe...

Nie nie wiem co to jest efekt placebo... proszę cię nie dyskutujesz z idiota, gdybym nie miał pojęcia o tym i owym, to bym nawet sie nie udzielał.

Wywnioskowałem, że nie palisz, bo masz takie nastawienie jak typowy moher  :P

A to, że akurat masz takiego przyjaciela nic nie zmienia jakby pił, to robił by tak samo, tez by podpierdalał hajs, kradł czy chuj wie co jeszcze by zdobyć hajsy.

Chuja nie kazdy zaczyna od baki, nie pierdol takich głupot, bo ferment siejesz. Jak ktoś pizga fete, pali crack, koks, mete, ketamine, MDMA, LSD, grzyby, meskaline, czy chuj wie co jeszcze, to musiał zaczynać od baki? Naprawdę, twój tok myślenia mnie rozpierdala.... I ty jesteś dorosłym człowiekiem?!

Dobra kończę temat, bo widzę że mam do czynienia z naprawde ciężkim przypadkiem społeczniaka...

Tylko bez spiny, ja wyrażam tylko swoją opinie na ten temat  ;)

ej, naprawde spierdolony jesteś. Najpierw wyzywasz a potem dopisek "Tylko bez spiny" Wkurwiające takie ciotowate zachowanie...

Opublikowano

Kuuurwa człowieku, ja nie jestem amatorem, dla mnie temat Holandia, to codzienność mam szczęście, że mieszkam gdzie mieszkam, a przez miasto takie baki sie przewijają, że masakra, ziomka co do Holandii regularnie jeździ mam, to Lemony, Amnesie, Skunki, Kushe, to normalka ;)

Wielkopolska mistrze :]

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wywnioskowałem, że nie palisz, bo masz takie nastawienie jak typowy moher :P

Tylko bez spiny, ja wyrażam tylko swoją opinie na ten temat ;)

Osobiście powiem Ci, że każdy z moich znajomych (a nawet ja sam), którzy pizgają fetę to zaczynali od baki więc coś w tym jest.

Opublikowano

Przy okazji, kiedyś sam paląc miałem nieprzyjemną sytuacje. Po 2 szkłach kłade sie na kanapie i po pieciu minutach zaczynam sie caly pocić, dreszcze, gesia skórka, bełt w drodze. Skończyło sie po 2 godzinach ale w tym czasie to myślałem, że zdechne.

Może to było jakieś gówno, nie wiem bo nie ja kupowałem. Ale takie gówno zawsze bedzie na ulicach, nawet po legalizacji, i to jest kurwa złe...

ej, naprawde spierdolony jesteś. Najpierw wyzywasz a potem dopisek "Tylko bez spiny" Wkurwiające takie ciotowate zachowanie...

Gdzie cie wyzywam? O społeczniaka sie obraziłeś? Prosze cie...

Osobiście powiem Ci, że każdy z moich znajomych (a nawet ja sam), którzy pizgają fetę to zaczynali od baki więc coś w tym jest.

Jest w tym coś, nawet wiem co, po prostu baka jest jedna z najłatwiej dostępnych i dużo osób pali dlatego ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kuuurwa człowieku, ja nie jestem amatorem, dla mnie temat Holandia, to codzienność mam szczęście, że mieszkam gdzie mieszkam, a przez miasto takie baki sie przewijają, że masakra, ziomka co do Holandii regularnie jeździ mam, to Lemony, Amnesie, Skunki, Kushe, to normalka ;)

Wielkopolska mistrze :]

I co nie zdarzyło ci się nigdy aby ktoś zgonował ? albo tobie chociaż raz żebyś przesadził ? raczej wątpię. Dlatego pisanie że żaden ciar nie szkodzi to głupota.

Jak debile palą pierwszy lepszy towar od typa spod sklepu gdzie tam najebane chemii jest wiecej niz w sklepach kosmetycznych to pierdola ze nie kopie proste

lol w sumie napisalem to samo co ty, ale z twojej wypowiedzi przeczytalem 1 wers xD

Przykro mi ale ani ja ani moi znajomi nie jesteśmy na tyle jebnięci aby brać od takich osób, zawsze sprawdzone źródełka.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...