Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze ściągnięciem prywatnego serwera Imetin. Wszystko ściągało sie ładnie ale nagle wyskoczyła informacja że brakuje pliku SpeedTreeRT.dll .

Ściągnełem ten plik umieściłem we właściwym folderze i rozpocząłem ponowną aktualizacje. I wyskoczył mi następny problem : FATAL ERROR!! Python Library file not exist!

I właśnie o co w tym chodzi?

Proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@UP

Celestia-World jest to serwer zagraniczny są S1 i S2

obecnie ON

Jest to chyba angielski serwer ;s linki do rejestracji:

S1

S2 - nie mam pojęcia ;x

Witam!

Otóż zauważyliście już chyba ,że na serwerach DragonMt2 i PandroMt2 trwa konserwacja!

Szukałem już na forum Dragona i nic same napy wyzywające pytających żeby przejrzeli tematy

(tak btw forum dragona to porażka same napy myślące ,że są koxami ;>) i mam do was pytanie

czy wiecie może kiedy konserwacja zostanie zakończona?

Nie nie jestem Neo ,które nie wytrzymuję bez metina ale boje się bo mam tam sure 240lv i nija 120lv...

Ciekawe czy zmienią IP lub Porty ...

Opublikowano

Witam!

Może ktoś wrzucić najnowszego launchera serwera "LomaxMT2"??

Bo ze strony głównej nie mogę coś pobrać.

PSNid:

GoperPL

Chętnie zagram na PS3 multi w:

Battlefield 3

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z twinlongju a mianowicie .. Gdy wchodze w client (v.3.0.0) loguje sie i caly czas mi wyskakuje Stai per essere collegato al server

i to chyba znaczy ze mnie loguje na serwer

za pomoc daje + lub - i 5 na profil

pisac na pw

Opublikowano

Witam mam problem z logowaniem na serwer cavalos. Pisze ciągle Zostaniesz połączony z serwerem. Na każdym ch tak jest.

//gif w sygnie

Opublikowano

Witam mam problem z logowaniem na serwer cavalos. Pisze ciągle Zostaniesz połączony z serwerem. Na każdym ch tak jest.

Zainstaluj clienta jeszcze raz ! A i czy grasz na Modzie czy Spol Lub client!

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Cześć. Ściągnąłem na laptopa klienta i patcha xenoxmt2, wrąbałem wszystko do jednego folderu i gdy próbuje się zalogować wyskakuje ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem " Pomoże mi ktoś ? Co mogę zrobić ? Przeinstalowywałem wszystko kilka razy, resetowałem kompa, neta , zapore windows wyłączyłem , anty virusa także ...

Opublikowano

Cześć. Ściągnąłem na laptopa klienta i patcha xenoxmt2, wrąbałem wszystko do jednego folderu i gdy próbuje się zalogować wyskakuje ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem " Pomoże mi ktoś ? Co mogę zrobić ? Przeinstalowywałem wszystko kilka razy, resetowałem kompa, neta , zapore windows wyłączyłem , anty virusa także ...

Znam się Na XenoxMT2, Odpal bez Patcha! Zadziała, mi zadzialalo !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Witam!

Mam problem z serverm XenoxMt2 Forum servera jest off więc piszę tutaj

Mój problem polega na tym że gdy grałem na serverze był jakiś bug że ludziom wbijało 128 lvl. (Mi nie wbiło nadal miałem 95)

Gdy Bug się skończył dowiedziałem się o najnowszym patchu uaktualniłem swoją wersje i pograłem może z godzinę poszukiwałem nowego miejsca do expienia i pierścieniu teleportacji wybrałem świat nieumarłych mapa nie była jeszcze zrobiona i wyłączyło mi Metka

gdy zalogowałem się jeszcze raz znowu go wyłączyło spróbowałem pobrać starego Clienta udało się i mogłem grać na postaci gdy zamówiłem ulepszacz w IS on nie doszedł ale na innej postaci z tego samego konta po zalogowani się na nowszym Cliencie był on dostępny u dozorcy

nie mogłem przełożyć go na drugom postać ninja Daggera w obecnie już z 97 lvl gdy tylko zalogowałem się na ninje od razu wyłącza mi się gra

Przepraszam za błędy bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!

Mój nr GG: 25646841

Opublikowano

Witam Wszystkich Mój problem dotyczy metin2 Otóż chcialem załozyc serwer metin2 ale mi sie nieudawało za każdym razem paczalem na youtube itp ale nic.

Sciagłem all pliki i nic.

I teraz prosze was żebyscie mi zrobili taki serwer Bo ja niemam do tego głowy. Z góry thx

Ps. Jak by co mam komputer win 7 bez piratów 64 bity

Opublikowano

Witam mam problem z załozeniem swojego serwera hamachi nie bd sie rozpisywac wiec powiem wprost czy mógl by ktos pomóc załozyc owy serwer?

Będe bardzo wdzieczny wynagrodze na forum i serwerze!

Ps.Sorki za błedy ale pisałem to na szybko w samochodzie na laptopie.

Opublikowano

Sprawdzi ktoś czy działą im stronka metinayt2.pl ? mi nie... jak ktos ma na kompie prosze, niech sprawdzi czy mu działa. Chciałam poexpić a tu... suprise! nie działa.

tumblr_n3rcziKyAY1qcxzu2o3_500.gif

Opublikowano

Siema ja mam problem z serwerem Mexortis mianowicie w download jest do ściągnięcia plik lecz on jest na windowsa 34bitowego a ja mam kompa 64bitowego i chodzi o to ze gram na launcherze ale nie widzę zbroi i nie mogę odpierać pw bo mi gre wyłącza i ogólnie dużo rzeczy nie mam,nie widzę itp.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące lodowej wiedźmy. Aczkolwiek czy działa na nią bon na potwory? i jakie jeszcze inne , ponieważ chce sie wybrac a nie za bardzo wiem jak zwiekszyc zadawane jej dmg. Z góry dzięki za pomoc. Chodzi o serwer NevrasT

31853.jpg

32173.gif

24854.png

34793.gif

33251.gif

26495931301941812087.png

Opublikowano

Sprawdzi ktoś czy działą im stronka metinayt2.pl ? mi nie... jak ktos ma na kompie prosze, niech sprawdzi czy mu działa. Chciałam poexpić a tu... suprise! nie działa.

Stronka dziala.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gram pod nickami:

Hub3rt

YhY

Serpher

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...