Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz sprobujcie wyjasnic co sie dzieje z XenoxMt2

Dzis o 15 został wyłączony i strona i fourm nie dziala.

Moze ktos cos wie ??

JAk tak niech sie wypowie, zakezy mi natym za dobre inf + ale prosze mi tutaj nnnie gdybac i chybac, bo będę zgłaszał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiecie co się dzieję z Yitienem2 ? Niedawno został wyłączony nie wiadomo z jakiego powodu na stronke też wejśc sie nie da

7396_24_08_10_7_08_31.png

mca.png

Opublikowano

zdaje mi sie ze naprawde sie ktos wlamal bo raczej gm by sobie jaj nie robil i tak pisal i nie pozwolili by sobie na wylaczenie serwera mozliwe ze tera zmieniaja te hasla a w najgorszym wypadku zrypalo sie ;d

Opublikowano

Gm przed zamknięciem pisał:

YITIAN2 HACKED

ZMIENCIE HASLA DO BAZY

BARANY ZJEBA** NQ

Mam nadzieję, że serw będzie działał, bo dużo czasu przeznaczyłem na rozwinięcie mojej postaci....

Opublikowano

Mam problem wszystko robie jak w poradniku wpisuję nazwe serva itd juz kończę aż tu zamiast

connect: Network is unreachable

wykakuje

connect : Conection refused

CO TO ZNACZY???

Opublikowano

Mam problem wszystko robie jak w poradniku wpisuję nazwe serva itd juz kończę aż tu zamiast

connect: Network is unreachable

wykakuje

connect : Conection refused

CO TO ZNACZY???

Masz moze pomoze: http://www.mpcforum.pl/topic/118727-najlepszy-sposob-na-connection-refused/

Jesli nie pomoze. Stawiaj serwer od nowa i zrob kopie zapasowa Mysql ja mialem taki blad czasami ale robilem kopie wiec Zawsze pomaga.

Opublikowano

Prosze o pomoc na serwerze ahrimania gdy wlączam aryNet to pokazuje mi sie ten serwer i ch1: i ch2 i nie moge sie zalogowac o co chodzi nie pisze ani busy ani nic;(

Co trzeba zrobic zeby dzialal:( Oczywiscie na odp bd +! Prosze o Szybką odpowiedz:)

Opublikowano

Prosze o pomoc na serwerze ahrimania gdy wlączam aryNet to pokazuje mi sie ten serwer i ch1: i ch2 i nie moge sie zalogowac o co chodzi nie pisze ani busy ani nic;(

Co trzeba zrobic zeby dzialal:( Oczywiscie na odp bd +! Prosze o Szybką odpowiedz:)

Opublikowano

Witam!

Zacząlem grac na serwerze hamachi. Gdy nacisne Shift+Enter to mnie loga. Gdy ktos do mnie pisze i nacisne na koperte, to tez mnie loga. Wie ktos o co chodzi?

Bądz człowiekiem, daj -

Opublikowano

Witam!

Zacząlem grac na serwerze hamachi. Gdy nacisne Shift+Enter to mnie loga. Gdy ktos do mnie pisze i nacisne na koperte, to tez mnie loga. Wie ktos o co chodzi?

Spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/389587-mini-tut-jak-naprawic-szept/

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/389587-mini-tut-jak-naprawic-szept/

niestety nic z tamtego nie rozumiem

Bądz człowiekiem, daj -

Opublikowano

Niewiem co zrobić mój problem polega na tym iż chcąc zarejestrować się na jakimś Prywatnym SERWERZE (DL), podczas rejestracji nie wyskakuję (pokazuje) mi się Kod patch ... Nie wiem co robić ;( ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...