Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze w sprawie VirtualMT2. Pobrałem klienta, ale jak chce sie zalogować wyskakuje "błąd połączenia z serwerem". Macie na to jakiś sposób?

Będą +'sy.

z Góry dzięki

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesć, otóż mam rpblem z moim serwerem Hamachi. Wszystko jest dobrze ale jest 1 problem kicka wszystkich z serwera co okolo 1 minute i moze wiecie jak moge to naprawic lub dlazcego tak sie dzieje? (kiedys tak nie bylo a robilem serwer z tych samych plikow serwerowych)

a mój komputer nie jest wcale taki zly : Procesor: 2,4ghz x 4 Karta graficzna: 1GB 4 GB ramu i internet 16 MB na serwer przeznaczylem 3gb ramu

Opublikowano

Problem z Yitian2... Włączam launchera i pisze że serv jest włączony... więc włączam , przy wszystkich serverach jest "..." jak próbuje sie zalogować to pisze błąd łączenia z serverem..

w0xOI92.png

Opublikowano

Mam problem, bo czasem na kamer mod, jak zmieniam ch, to mam błąd, a w tym samym czasie na drugim kliencie, wszystko działa bez zarzutu. WTF?!

Opublikowano

Niestety serwer jest OFF... nie wiadomo o której włączą go... też czekam... bo zacząłem grać dzisiaj właśnie na tym serwerze...

Opublikowano

CZESC IMETIN TO DZIALA CZY OFF? BO NIEMOGE SIE ZALOGOWAC NA STRONIE JAK I WGRZE PROSZE O ODPOWIEDZ

Naprawiaja problem z ciaglymi kickami wiecej info masz na forum.imetin.pl

^^

Opublikowano

Serwer VirtualMT2

Zablokowali mozliwość zalogowania sie na serwer przez kamer moda, jest jakiś sposób zeby jednak grać na kamer modzie?

Opublikowano

Siema otoz mam wielki problem. Chce sie pobawic dedykiem do metina, znalazlem dedyka darmowego na 7 dni z tematu dedyk i probuje wzorowac sie na temacie ,,tut'' . Lecz w tym poradniku pisze zeby na dedyku odrau przejsc do menu wyboru jezyka. Dobra wchodze wybieram jezyk, potem STANDARD i pisze ,,No disk found! please verify that your disk controller is being properly probed at boot time.see the hardware guide on the documentation menu for clues on diagnosing this type of problem. Sciagnalem to freebsd 7.2 i nie wiem jak to zainstalowac na serwerze . Prosze pomozcie bo jestem w tym kompletnie zielony;/

Opublikowano
,,No disk found! please verify that your disk controller is being properly probed at boot time.see the hardware guide on the documentation menu for clues on diagnosing this type of problem

nie ma dysku. Lub go nie znajduje.

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

mam problem z uruchomieniem black night mt2 gdy próbuje włączyć serwer wyskakuje komunikat " The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory - it must be installed in the application directory. "

PS. reinstal nie pomaga

Opublikowano

Mam problem z nowymi epikami.. typu Miecz Glorii sciagnalem patcher zeby widziec te bronie ok wszystko widze ale nie widze starych epikow typu miecz nypthona:( ma ktos patch zeby te bronie i te naraz widziec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...