Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!

Mam klopot z serverem yt2game, gdyz co pare minut mnie wylogowuje, a czasami (gdy chce sie zalogowac) pojawia sie "blad polaczenia z serverem"

Da sie cos na to poradzic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zna ktoś IP/ma spolszczenie do YT2Game? Wszędzie szukałem, ale nie mogę znaleźć.

17.jpg

YT2Game

Sura (Dende)-103lvl-Jinno

Opublikowano

Witam All!

1. Problem:

Mój problem polega na tym, że chce sie dowiedzieć czy mam zerwnętrzne czy wewnętrzne ip?

moje ip to : 192.192.192.100

mam wew czy zew?

http://img188.images...eztytuuqct.png/ to jest ss jakei mam ip itp.

2. Problem:

jest taki, że ja sie moge zalogować a inni nie nie wiem o co chodzi może mia ktos to samo i co zrobil w takiej sytuacji albo moze wiecie co trzeba zrobic

mam wlaczone:

-portmap ip z końcówką .100

- hamchi kolega dodany do sieci

- spol z normalna końcówka z hamachi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie czy działa dalej serwer EastLj ?

Ostatnio mam ''Błąd podczas łączenia się z serwerem'' wie ktoś może jakieś info o serwerze?

Opublikowano

Witam

Mam pytanko, kiedy Housemt2 zostanie przeniesiony do nowej bazy danych i kiedy będzie on?

Jak ktoś ma gg do [GA]CezeT lub GM tegoż serwera to proszę o podanie (nie spisałem ze strony kiedy była on ;/ )

Proszę o odpowiedź.

Jeżeli pomogłem daj + ;]

Zrewanżuję się przy najbliższej okazji.

sygna1p.jpg1398204485.png

Opublikowano

Tak Housemt2 off bo GA robi nowa bazę danych. Ale ile można przenosić bazę, już chyba z tydzień jest off jak nie więcej...

Gdyby ktoś miał GG CezeT'a i podał to byłoby poprostu świetnie. Bo serwer zapowiadał się naprawdę extra (Chyba najlepszy priv do tej pory).

Jeżeli pomogłem daj + ;]

Zrewanżuję się przy najbliższej okazji.

sygna1p.jpg1398204485.png

Opublikowano

Witam! Jestem nowy w tworzeniu prywatnych serwerów, robię wszystko wg. poradników na youtube oraz tutaj... Jednakże nie wszystko wychodzi dobrze, mianowicie mój problem jest we Free BSD, tam zamiast wpisać login oraz hasło mam wpisać ''mountroot'' myślałem, że może to ścieżka do komputerka ale to pomyłka, mam Viste studio, 3Giga ramu powinno wystarczyć, intel core 2 duo. Ale od początku wchodzę w Free BSD i tam klikam ''1'' dobrze dalej lecą literki wszystko okay. Aż tu nagle się zatrzymuję i piszę ad0 1638 MB <Virtual HD 1,1> i coś tu..... Następnie nie wpisuje loginu tylko piszę ad0 FAILITURE- READ_ DMA timed out LBA=335542 i tu cyferki ale się zmieniają, potem piszę: ad0 TIME OUT READ_ DMA retrying ( 0 retries left). I to na przemian tak przez jakieś 2 minuty następnie piszę:

Manual root file system specyfication :

<fstype>: <device> Mount <device> using filesystem <fstype>

eg.ufs:da0sla

List vaild disk boot devices

<empty line> Abort manual input

mountroot> ( tu mam wpisac pewnie jakąś scieżkę ale nie wiem jaką) PROSZĘ O POMOC! ! !

Dobra już chyba wiem, nie zmieniłem tych chińskich krzaczków ale jak próbuje je zmienić wyskakuje błąd, że niby źle podałem adres docelowy ale ja go skopiowałem -,-'' no i niby nazwa też zła a jest mt2 -,-'' Jednak nie udało się zmienić te krzaki a BSD i tak swoje robi..... nie wiem co robić pomocy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie może ktoś co jest z halof3000 stronka nie działa,ładuje się i się nie załaduje ,a na stronce kamera pisze że on ???

Opublikowano

ja mam problem z chińskim klientem. robię wszystko tak jak każe autor takiego tematu (chiński klient - jak grać), który jest w spisie wszystkich tutoriali. Ściągam co trzeba i jak tą głowe sury wraz z 4 innymi pliczkami wrzucam do chinskiego klienta (zmieniajac wczesciej glowe sury na metin00.exe i wpisując w mc.txt ip serwa) i klikam na nią by zagrac, to pojawia mi się to okienko z surą wszystko po chinsku, klikam w przycisk w prawym dolnym, wyskakuje jakis komunikat i dziekuje dowidzenia ... ;/

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

serwer qcyt2wz offf czy on??

bo mi klient wyskakuje blad polaczenia i spol tez.

prosze io fast odp

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Czemu jak się chce zalogować na yt2game to nie raz nie moge bo pisze na wszystkich CH "Błąd łączenia z serwerem" (czy coś takiego). Dodam, że mam spolszczenie, zalogowac da się tylko na Astralu. Niektórzy korzystają z jakichś "Modów" - co one dają i do czego służą? (taka babka korzysta i ma aure i silne - skil hack w tym modzie jest?)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Wie ktos co się dzieje z fyYT2/ od kilku godzin mi nie dziala nawet na stronkę nie mozna wejsc ;/

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...