Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metiny respia się co godzinę.

co do max lvl to 180 jest.

chodziło mi o to, że najwyższy poziom jaki jest obecnie to 130 już 131 (top1 na serwerze) ;)

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopcze, w tym oto momencie sam siebie oczerniłeś :)

Żadnych przekrętów nie ma na serwerze, nie wiem, czy kolejny Adam Mickiewicz z Ciebie wyrósł czy coś, ale bajki to potrafisz pisać niezłe.

"Jeden z administratorów stworzył konto" - i w tymże momencie nie rozumiem Cię :) Każdy Game Master ma swoje konto, prywatne konta są zabronione i tego pilnują technicy, aby ich nie stworzyli i sobie nie grali, tylko, żeby pilnowali porządku na serwerze. Żaden, ale to ŻADEN z naszych GM'ów, czy administratorów nie zrobiłby takiego czegoś, a z resztą użyj troszeczkę mózgu, ponieważ po co mu tworzyć konto i sprzedawać bronie na 75Lv za realne formy płatności, skoro są one łatwo dostępne w grze. Zapraszam na TS'a i dobrze słuchajcie. Ten serwer nie jest żadnym "wielkim przekrętem" jak napisał tu kolega tuż nade mną.

Żadnych włamów na konta nie ma. Była tylko jedna cofka, która nie wyrządziła praktycznie żadnych szkód dla graczy.

Próbujesz tylko zniechęcić graczy do serwera,

dzisiaj na serwerze pojawiło się ponad pięciuset graczy, żaden, nie narzekał na serwer, prócz Ciebie.

~Pozdrawiam.

500 graczy haha :P   pochwal się screen'em ... kłamstwo na kłamstwie, powiększcie administracje żeby więcej osób miało eq "na czarno" 

Żegnam tą prezentacje nie będę się z dzieckiem kłócił. 

PS. 500 graczy na waszym forum 10 i tutaj 40 :) Kłamcie dalej kłamcie. 

PS.2. Jedna cofka ? Ohh proszę Cię .... aż żal mi to czytać. 

Opublikowano

jest do tego serwa jakis launcher ? (chodzi mi o czysty launcher a nie jakies smieszne patchery, ktore i tak pobieraja calego clienta)
jesli jest taki to prosze o wstawienie linka + skan ;)

Opublikowano

Można prosić o screena z m1? To zadecyduje, czy wejdę na serwer.

jak by policzył to ze 40 na ch1 by było. w tym 'centrum' m1 pisze tu o jinno. w shinsoo jest troche więcej

21025763467572689828.png

Opublikowano

Czemu nie mozna bufac zwiekszeniem ataku innej postaci? xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

specjalnie zablokowane, chciałbyś dostać buffa 1k dmg na np. wp? :)

Tak.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Rejestracja nie działa , biorę rejestruj a tu jakiś błąd .....

4uc581.jpg

Opublikowano

DC nie dziala? kliklem na tego zolwia i dalej nie przenioslo

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nic Azraelowi nie odejmujemy w trutach i full eq. Do tego logowanie DEAD ;d

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Trzeba zabić żółwia.

Azrael jest za mocny nie da się zabić w 3.

Jak zabic zolwia jak to pomnik, wale i nawet jego hp nie pokazuje... chodzi mi o tego na 2 poziomie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Jak zabic zolwia jak to pomnik, wale i nawet jego hp nie pokazuje... chodzi mi o tego na 2 poziomie

Nie tego, szukaj innego :D

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...