Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SM beda zwracane kto kupowal i sie zglosi otrzyma je!!

SERWER juz stoi i nie bedzie cofek !! Rejestracja juz dziala Zapraszam

Dzis od 16.00 raty expa i dropu na serwerze!!!

Ale ja to mam w DUPIE za przeproszeniem nie mam zamiaru wbijać 105lvl+full eq na level... i oddajcie mi pieniądze na telefon. Tyle z mojej strony pozdrawiam

Edit:

Logowanie znowu nie działa(Wywala clienta)po restarcie znowu coś zjebaliście za przeproszeniem...

Yo nigga :D

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również miałam taki błąd, jak ty. Wystarczy wgrać łatki w odpowiedniej kolejności i wszystko śmiga. 

mam klienta od goscia co dal link do pobranie z latkami ale 1 tylko sie zalogowalem po wylogowaniu nadal nie moge wejsc do wyboru postaci bo mnie wywala

Opublikowano

cale szczescie ze wbilem tutaj tylko 75 lvl :P ciesze sie z tego bo nie marnowalem czasu ;) ciekawe ile osob wroci na serwa po tym co sie stalo ..
poczekam jeszcze i zobacze ale ta ogromna ilosc graczy nie powala na ten czas ...
295 postaci 247 kont i 87 os online to chyba jednak jest koniec ..
gdzie tutaj dropia truty ?

Opublikowano

truty szkata niebieskiej smierci

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Około 45 godzin straconych na server :). Ciesze się jedynie z tego, że nie wydałem kasy na to ścierwo. Nie polecam nikomu servera bo i tak wszystko stracicie prędzej czy później.

Opublikowano

Wszyscy jęczycie że tyle godzin straciliście, bo gracie tak jakby to było całe wasze życie. Gra ma cieszyć, myślałem że czas przeznaczony na nią powinien dawać zadowolenie. Graliście i podczas gry dobrze się bawiliście najwidoczniej a teraz wszyscy że stracili tylko czas. Na ilu już graliście serwerach, na ilu już nie gracie. Powinniście mieć w świadomości, że to co zdobędziecie w metinie nie będzie na zawsze. Traktujecie to jak jakąś ciężką pracę i cieszy was tylko efekt końcowy a gre niektórzy traktują jak jakąś męczarnie. Zmuszacie się do gry, bo przeciez trzeba expić - paranoja. Trzeba mieć zdrowe relacje między światem wirtualnym a realnym.

Czasu nie wrócisz

Dodam że nie wyszedł ostatnio lepszy easy/medium

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Serwer smiga jak trzeba beda teraz kupowane reklamy na mpc forum i nie tylko wzrosnie liczba graczy nie ma się o co martwić przypomonam dzis od godziny 16 raty na exp

Opublikowano

Serwer smiga jak trzeba beda teraz kupowane reklamy na mpc forum i nie tylko wzrosnie liczba graczy nie ma się o co martwić przypomonam dzis od godziny 16 raty na exp

Chyba jednak nie stać cię na te reklamy, bo narazie to latasz jak stara kur..a po ulicy i reklamujesz te ścierwo na innych serwerach.

sygnatura3k.png

Opublikowano

SM beda zwracane kto kupowal i sie zglosi otrzyma je!!

SERWER juz stoi i nie bedzie cofek !! Rejestracja juz dziala Zapraszam

Dzis od 16.00 raty expa i dropu na serwerze!!!

Wierzysz w to ze cofek nie bedzie to juz 3 raz startuje to cos jak nie 4 zamknijcie ten shit tylko sie ludzie denerwują i tracą czas przez to gówno a i pieniądze 

Nie grajcie tu ten server to dno i metr mułu grałem tu od samego początku więc wiem co pisze

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Kolejny serwer, który pada. Pora chyba wracać na globala bo nie ma stabilnego nowego serwera :/

Opublikowano

Zamykajcie to gówno ;)

Zaraz cię zamknę ale nie mam pomysłu gdzie.

Proponuję ulepszyć, udoskonalić serwer, zrobić reaktywacje. Najpierw tydzień przed startem zapowiedź, prezentacje itp.

Postaci usunąć ale nie konta. Stara gwardia dostanie w nagrodę trochę SM i tyle

Opublikowano

Zaraz cię zamknę ale nie mam pomysłu gdzie.

Proponuję ulepszyć, udoskonalić serwer, zrobić reaktywacje. Najpierw tydzień przed startem zapowiedź, prezentacje itp.

Postaci usunąć ale nie konta. Stara gwardia dostanie w nagrodę trochę SM i tyle

Trochę sm + swoje, które kupywali w tym ja :)

Yo nigga :D

Opublikowano

Reset był nie wiem czy dlatego nie ma ludzi czy dlatego, że nie można się zalogować .

Taki fajny serwer takie EQ i wszystko poszło , wolał bym w ten Weekend od nowa niż teraz przy 100 graczach grać :(

Albo dać nową prezke i napisać że start od nowa może ktoś by wbił .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Reset serwera musial byc bo jeden z zalogi zaczol grac i porozdawal eq z navi chyba jako gracze niechcielibyscie grac na serwie zeby 1 gildia miale eq z navi i kazdego na hita miala co? np koles mial zatruty miecz 1000sr? co wy na to?

Teraz na serwie gra 150 ludzi ale ja wam nie kaze grac beda reklamy na serwer ekipa administracji jest w porzątku tylko wlasciciel serwa ma pelny dostęp i juz nie powtorzy się to!

Polecam serwer !

P.S. piszecie ze serwer upadl ... jakby ypadl by nikt nie gral i serw byl by off a od startu jest caly czas on tylko jak byly przerwy techniczne to byl offniety!!! serwer oplacony jest na 5 miesiecy stoi na maszynie za 800 zl wiec mozecie sie ciszyc grą bez lagow!!

RATY NA SERWERZE JUZ SA 50% exp

Opublikowano

Na dobry początek !  

c42d1fc933c3.png

Każdy serwer ma swoje wzloty i upadki. Myślę, że zasługuję na następną szansę. 

Doszły do mnie słuchy, że reklama ma powstać u kamera od 1-go marca. 

Już nie długo zostanie wyłoniony yt, który specjalnie na zlecenie administracji będzie nagrywał filmiki. 

Zapraszam serdecznie.. 

Kropeczka

c8f7.png

Opublikowano

Na dobry początek !  

c42d1fc933c3.png

Każdy serwer ma swoje wzloty i upadki. Myślę, że zasługuję na następną szansę. 

Doszły do mnie słuchy, że reklama ma powstać u kamera od 1-go marca. 

Już nie długo zostanie wyłoniony yt, który specjalnie na zlecenie administracji będzie nagrywał filmiki. 

Zapraszam serdecznie.. 

Kropeczka

No dobra dam mu drugą szansę, ale jak ? Jak nie mogę się zalogować ?

Wyskakuje mi komunikat "Nie można się zarejestrować z nieznanych powodów. WR... "

Jak wiecie co z tym zrobić dajcie znać :)

Opublikowano

nie będzie cofek? hahah a po co cofki skoro wszystko zostało usunięte? kolejny serwer który zabrał mi około 20 godzin ;) wam nawet licznik na stronie nie działa a wy chcecie reaktywować serwer przez jednego debila?

21025763467572689828.png

Opublikowano

nie będzie cofek? hahah a po co cofki skoro wszystko zostało usunięte? kolejny serwer który zabrał mi około 20 godzin ;)

Mam wrażenie, że masz bardzo zawężone myślenie. Wiele znanych serwerów, które aktualnie mają ponad 1k graczy, również miły problemy i kilka resetów. 

c8f7.png

Opublikowano

Mam wrażenie, że masz bardzo zawężone myślenie. Wiele znanych serwerów, które aktualnie mają ponad 1k graczy, również miły problemy i kilka resetów. 

błagam.. nie brońcie sie farmazonami tylko dlatego że serwer jest dobry.

21025763467572689828.png

Opublikowano

A co mam zrobić gdy wyskakuje taki błąd wczoraj normalnie grałem coś znowu zjeb... :(

Ahh przyszłość tego serwera wisi na włosku :(

post-127260-0-18835800-1393432097.png

Opublikowano

A co mam zrobić gdy wyskakuje taki błąd wczoraj normalnie grałem coś znowu zjeb... :(

Ahh przyszłość tego serwera wisi na włosku :(

attachicon.gifBez tytułu.png

Konta zostały usuniete musisz sie zarejestrowac

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Konta zostały usuniete musisz sie zarejestrowac

No mam nowe konto i dupa o to właśnie chodzi . Kiedy wpisuje byle jakie pasy to wyskakuje "Nieprawidłowe dane..." Konto założyłem w południe i nie mogę wejść do gry . Myślałem, że jakaś łatka jest, ale okazało się że nic nie ma :(

Opublikowano

UP z tym serwem jest cos nie tak spora ilosc graczy sie nie moze zalogowac do gry nadal to trwa nie wiem czemu tak jest jak na innych serwerach niema z tym problemu teraz jest klient bez latek no spoko pobralem go zalogowalem sie zmienilem ch by szukac metkow w red lesie i znow sie zalogowac nie moge jak loguje do wyboru postaci wywala klienta nie wiem czemu skoro po pobraniu klienta sie zalogowalem normalnie a po przelogowaniu juz nie dzieki za serwa nara trzeba szukac cos co normalnie sie bedzie logac i fajnie sie gralo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...