Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajniutko że ogarnęliście panowie, szacunek, mam nadzieję że spędzimy trochę czasu razem na serwerku :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Skąd wiesz, że serwer pod IS skoro nie ma systemu płatności jeszcze?

Pomysl zanim coś napiszesz... ;)

Odpiszesz mi wkoncu ?! Na pytanie dot. slubu

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Śluby zostaną wznowione, jednak to nie jest potrzebne do gry. Pierw administracja zablokuje możliwość przenoszenia się na mapy 120/150 gdy ma się mniejszy lvl :) Milego expienia życzę

217xz.jpg
Opublikowano

Śluby zostaną wznowione, jednak to nie jest potrzebne do gry. Pierw administracja zablokuje możliwość przenoszenia się na mapy 120/150 gdy ma się mniejszy lvl :) Milego expienia życzę

Śluby są potrzebne do gry

Gram WP'kiem i chcę nim expic daggera ... ślub najlepszym rozwiązaniem na teleportacje

Opublikowano

Śluby są potrzebne do gry

Gram WP'kiem i chcę nim expic daggera ... ślub najlepszym rozwiązaniem na teleportacje

no to masz poexpione :D czy wszelkie rzeczy z ISu dropią gdzieś w grze?

21025763467572689828.png

Opublikowano

Oplaca sie sciagac wgl? Ile ludzi? Exp latwy?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Oplaca sie sciagac wgl? Ile ludzi? Exp latwy?

Ściągać możesz, ale i tak się nie zarejestrujesz, bo strona 2 dzień nie działa, a admini nic z tym nie robią..

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Powiem tak admini na tym server to jakis smieszny zart

Wmawia mi ze gralem na cheacie na zuo bo gracze mu tak mowia 

Specjalnie podchodzilem do mobow zeby pokazac im ze moby nie padaj lecz on slucha graczy 

To od teraz  najlepiej chodzic do administracji zglaszac ludzi ktorych sie nie lubi zeby dostali bana 

bez sens

Pozdro z wami

Ps:jesli macie filmik zwiazany ze mna to poprosze chodz watpie ze macie

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Ale wy głupoty gadacie... Nie wiem czy się śmiać czy płakać :D

strona nie działała od wczoraj ale już jest włączona, można się rejestrować :)

Prawie wszystko co jest w IS można zdobyć w grze, jest też możliwość handlu zwojami, można odkupić SM za yangi od innych graczy ;)

Co do banow powiem tak, podczas wczorajszego ZUO obecna była cała administracja i jak dobrze pamiętam 7 osób zostało zbanowanych, jednak każdego sprawdziliśmy razem. Oczywiście jeśli gracze piszą, że ktoś ma haka bierzemy to pod uwagę i sprawdzamy delikwenta Ale banujemy gdy mamy 100% pewności :)

Opublikowano

Ale wy głupoty gadacie... Nie wiem czy się śmiać czy płakać :D

strona nie działała od wczoraj ale już jest włączona, można się rejestrować :)

Prawie wszystko co jest w IS można zdobyć w grze, jest też możliwość handlu zwojami, można odkupić SM za yangi od innych graczy ;)

Co do banow powiem tak, podczas wczorajszego ZUO obecna była cała administracja i jak dobrze pamiętam 7 osób zostało zbanowanych, jednak każdego sprawdziliśmy razem. Oczywiście jeśli gracze piszą, że ktoś ma haka bierzemy to pod uwagę i sprawdzamy delikwenta Ale banujemy gdy mamy 100% pewności :)

A jak z ślubami ? kiedy wznowione ? ... nie mam zamiaru spamic a jeszcze ani razu mi nie odpisałes ...

Opublikowano

A jak z ślubami ? kiedy wznowione ? ... nie mam zamiaru spamic a jeszcze ani razu mi nie odpisałes ...

Śluby wprowadzimy jednak pierw zablokujemy możliwość teleportacji na mapy z nieodpowiednim lvl.

Opublikowano

Śluby wprowadzimy jednak pierw zablokujemy możliwość teleportacji na mapy z nieodpowiednim lvl.

Ok, i to mnie cieszy ale zróbcie aby mozna sie tepać na v1/v2/av1/av2 :) Kiedy to macie zamiar zrobic ?

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Opłaca się wgl, zaczynać zabawę na serwerze?

Jak z expem?

Sposoby zarobku?

W jakiej skali od 1 do 10 oceniacie póki co serwer.

Dam lajki za konkretną odpowiedź.

Pozdrawiam ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Opłaca się wgl, zaczynać zabawę na serwerze?

Jak z expem?

Sposoby zarobku?

W jakiej skali od 1 do 10 oceniacie póki co serwer.

Dam lajki za konkretną odpowiedź.

Pozdrawiam ;)

może 500 jest.

zawsze sie opłaca bo jakoś nie padał.

do 90 jest tragedia na av2 potem znów z górki

metki na mapie 95

na razie dałbym mu z 6/10.

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...