Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Atakuja . Trzeba cierpliwości bo server przedni  . Ja bd czekał az sie ustabilizuje , administracja bardzo sie stara . Lecz serverownia xxx sie na nich uparla .   No nic Cierpliwość i Zapraszam na server .   

P.S  Macie Pro Film :D 

https://www.youtube.com/watch?v=WJ6x1jbQ8OA

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny naprawili logowanie to idzie normalnie grać . Mam tylko pytanie jak odbugować postać skoro na stronie nie ma nic o odbugowaniu ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Logam nie pokazuje paska ladowania i wywala... kazdy tak ma czy postac mi sie zbugowala?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Jak mam odbugowac postac skoro na stronce w byle co klikne i mnie loga...

prosze postac o nicku Umpa przeniesc do m1

Opublikowano

Logam nie pokazuje paska ladowania i wywala... kazdy tak ma czy postac mi sie zbugowala?

Ja też tak mam postacie się nam zbugowały .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Czemu mi pisze jak chce sie zalogowac ze Serwer jeszcze nie otwarty? :D

Przerwa teraz jest... prawdopodobnie aby odbugowac postacie

Opublikowano

Mieliśmy chwilowe problemy, zbugowalo kilkadziesiąt postaci jednak wszystko w 10 minut zostało naprawione :) reset trwał 5minut.

Jeszcze dziś dodamy opcje "odbuguj" na stronę.

Wczoraj po południu padł rekord serwera! Mieliśmy aż 780 graczy online! Jest to dla nas ogromny sukces i motywacja do dalszej pracy.

Dziękujemy, że jesteście z nami!

PRAGNĘ TEŻ PRZYPOMNIEĆ, ŻE DZIŚ O GODZINIE 19;00 ODBĘDZIE SIĘ EVENT OX! Zapraszamy ;)

Arcymistrz
Opublikowano

Zauważalnym minusem serwera są wymagane ulepszacze.

Złota perła jest konieczna do ulepszenia prawie wszystkiego, a stworzenie jej wymaga 3 perł każdego rodzaju oraz 100kk - jest to niebotyczna suma, jak na ten serwer i wymaga od gracza spędzania kilku(dziesięciu) godzin w grze.

Opublikowano

ale szit zostales zalogowany mi pisze i wywala klienta a wczesniej gralem jakos normalnie masakra z tym serwerem spadam z tego syfu nara

Opublikowano

Ehh , a mi ten serwer nie działa

@ Sorki , teraz pobrałem łatkę i śmiga !

Opublikowano

Były już gdzieś takie pliki, identyczny client

Tak, mogłeś widzieć te pliki na serwerze almeriaMT2. Niestety zainteresowanie administracji spadło do 0, postanowiliśmy odkupić pliki naprawić i umożliwić graczom grę na normalnych warunkach, choć tym manewrem zdobyliśmy wielu wrogów walczymy :) 

ZAPRASZAM GODZINA 19:00 OX ! CH1

Opublikowano

UP wszystko by bylo ladnie jak by klient dzialal normalnie a nie ze sie pogra chwile a potem jak chce sie zalogowac to wywala przy wyborze postaci i nie tylko ja tak mam inni tez o tym pisali a inne serwery mi jakos dzialaja

Opublikowano

Opłaca się tu grać , często są jakieś przeszkody w grze ? np padające logowanie , wywalanie z gry , ataki na serwer ? 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić "czarny ekran" w dt i dc. Wszystko śmigało do pewnego czasu, teraz większość wypraw na dt kończy sie na 4 piętrze, bo jak próbuje przejść na kowala wyskakuje mi czarny ekran i client jakby się ścina. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...