Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wy macie coś z glowa? placzecie ciągle, każdy serwer dostaje ddosy na poczatku. Nie wiem czemu jest placz o to logowanie, ja jakos problemów nie mam od godziny 18 jak serwer po przerwie technicznej odpalili gram normalnie, wywalilo mie 2 razy do tej pory ale to przez moj net i logowanie zajmuje mi max 30 sekund. W grze jest mnóstwo osob, po m1 biegają ludzie a w av2 al spoty zajęte i nawet czasem po 2 osoby.zapraszam

<3

Opublikowano

Wywalać nie wywala więc nie wiem zero lagów bynajmniej ja nie mam co do logowania czasami loguje w 30s a czasami dłużej Administracja cały czas pracuje by to naprawić więc może do jutra już nie będzie tego problemu :)

@up pobierz sobie Padamka BS

837371446280124127260.png
Opublikowano

Czy wy macie coś z glowa? placzecie ciągle, każdy serwer dostaje ddosy na poczatku. Nie wiem czemu jest placz o to logowanie, ja jakos problemów nie mam od godziny 18 jak serwer po przerwie technicznej odpalili gram normalnie, wywalilo mie 2 razy do tej pory ale to przez moj net i logowanie zajmuje mi max 30 sekund. W grze jest mnóstwo osob, po m1 biegają ludzie a w av2 al spoty zajęte i nawet czasem po 2 osoby.zapraszam

Dobre tylko ja sie nie moge zalogowac w 30min !!...

a i przy okazji tak masz racje - duzo ludzi hahahah beka, 3osoby w m1 haha  spoty w v2 wolne ;] 

Opublikowano

Tak się tylko pytam ;d HEJ ŚLĄSK !

To logowanie to jakaś porażka ;d

Mordo nie kupuj smów, na serwer który nie wiadomo czy postoi tydzień.

Pozdro od braci z Lublina!!!

Rekrut
Opublikowano

exp wg. mnie jest za słaby. Expie 30min i wbiłem 2/3lvl od 80 do 82/3 . Wyszedłem bo exp za trudny troche ;x bez pd expić będziesz do 100 w kilka dni :O Był rate to można było coś wyexpić teraz ? nic prawie . 

Drop słaby, dodajcie drop pereł do av ;x 

Opublikowano

Powiem tyle. Lagi + wywalanie i słabe logowanie są spowodowane przez słabą maszynę serwera. :)

EDIT:

Serwer off. DDos?? :P?

Po pierwsze lagów nie ma po drugie wywalać też nie wywala po trzecie zgadzam się z logowaniem . Nie wiem jak w od 2h gram zero DC nawet zmieniałem ch i dobrze było może czasami dłużej logowało .

Teraz chyba przerwa albo ostry DDOS poleciał

Opublikowano

exp wg. mnie jest za słaby. Expie 30min i wbiłem 2/3lvl od 80 do 82/3 . Wyszedłem bo exp za trudny troche ;x bez pd expić będziesz do 100 w kilka dni :O Był rate to można było coś wyexpić teraz ? nic prawie . 

Drop słaby, dodajcie drop pereł do av ;x 

lipa jest ze wszystkim.. exp drop balans.. pewnie nie było nawet bety

Nie wiem na co wy narzekacie EXP jest dobry nawet jak było 30% to to dużo nie zmieniało trochę bym go powiększył i dał ograniczenia lvl na av1 i av2 . Co do dropu jest ciężki ale jak z 1h polata się na metki to dropnie się całkiem sporo chodzi o te z RED LASU

Opublikowano

Nie wiem na co wy narzekacie EXP jest dobry nawet jak było 30% to to dużo nie zmieniało trochę bym go powiększył i dał ograniczenia lvl na av1 i av2 . Co do dropu jest ciężki ale jak z 1h polata się na metki to dropnie się całkiem sporo chodzi o te z RED LASU

no jak expisz na psach to wszystko jest ok. i nie kłam że nie ma lagów bo na mapie 95 jest mobów od zasrania więc i tak i tak będziesz miał lagi bo to wina gry.

21025763467572689828.png

Opublikowano

no jak expisz na psach to wszystko jest ok. i nie kłam że nie ma lagów bo na mapie 95 jest mobów od zasrania więc i tak i tak będziesz miał lagi bo to wina gry.

Nie no teraz mnie rozwaliłeś nie wiem co ty masz za kompa czy neta , ale ja bynajmniej nic nie czuje albo gramy na innych serwerach !!!

Opublikowano

znowu coś logowanie wywaliło :/

co ty pieprzysz? nie ma żadnych lagów, jak masz jakieś drewniane internety to może i są lagi. :v

Opublikowano

świetnie.. mentalem nie ubijesz żadnego lepszego bossa albo metka ^^ + lagi na expowiskach

Bo grać nie umiesz? Ja ninja z fms sr 30%, 66 lvl ubiłem metka 85 lvl? Lagi na expowiskach? Gdzie? Kup lepszy sprzęt i brak lagów.

Na siłe szukasz wad serwera, bo pewnie rozczarował cię twoim brakiem umiejętności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...