Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23.32 i dalej problemy z logowaniem. To chyba nie przez DDOS tylko problem serwa

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma już żadnych problemów z logowaniem. W nocy/nad ranem dodamy kolejne zabezpieczenie pozwalające zniwelować ataki do minimum.

Co do pytan o IS oraz łatkę wszystko opisane jest na stronie głównej serwera, na samym środku pierwsza wiadomość... Ile można o to samo pytać.

Kolejna sprawa exp :x exp ma przeskoki do 80lv idzie w miarę łatwo później do 90 trzeba się troszkę pomeczyc fakt jednak KAŻDY gracz może zakupić pd za 40PO. Na mapie 90+ exp znów leci z górki ;)

Next. DROP

Drop również został ustawiony pod typ serwera czyli MEDIUM. Jutro na forum serwera ukaże się poradnik/prezentacja dowiecie się co z czego dropi gdzie szukać metinów/bossów oraz jaki drop możecie uzyskać.

Opublikowano

Nie ma już żadnych problemów z logowaniem. W nocy/nad ranem dodamy kolejne zabezpieczenie pozwalające zniwelować ataki do minimum.

Co do pytan o IS oraz łatkę wszystko opisane jest na stronie głównej serwera, na samym środku pierwsza wiadomość... Ile można o to samo pytać.

Kolejna sprawa exp :x exp ma przeskoki do 80lv idzie w miarę łatwo później do 90 trzeba się troszkę pomeczyc fakt jednak KAŻDY gracz może zakupić pd za 40PO. Na mapie 90+ exp znów leci z górki ;)

Next. DROP

Drop również został ustawiony pod typ serwera czyli MEDIUM. Jutro na forum serwera ukaże się poradnik/prezentacja dowiecie się co z czego dropi gdzie szukać metinów/bossów oraz jaki drop możecie uzyskać.

Wyzwaniem tutaj jest jedynie zalogowanie się :)

Opublikowano

Aby dobrze jest drop yang dopasowany?.. na złotą perłę trzeba po 3x W/B/R pereł + 100kk..

Na ulepszenie zbr na +9 potrzeba 18kk + R perla + 18kk i do tego jest 40%? -.-

Nwm czy tak ma być ale poprawcie to.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Na mapce 95- a dokładniej na mapce do której wejście jest na mapie 95 w górnym rogu (zatoka) yangi lecą bardzo dobrze :c

Opublikowano

Wszytko dobrze tylko ogarnijcie to logowanie bo mnie już normalnie h... strzela.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Nie ma już DDOSów. Ping serwa to 44ms więc ok.    oni mają w bazie jakieś problemy na 100

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Słuchajcie... serwer działa, jest odbugowany wszystko ładnie śmiga, problem pojawia się tylko z logowaniem :/ sami czekamy po 20-30 min by wejść do gry. 
Naprawdę robimy wszystko co w naszej mocy by to naprawić/zablokować nie śpimy od środy non-stop pracujemy, odpisujemy na prawie każde zapytanie,
więc przestańcie z tym spamem. Rozumiem, że nie każdy z was ma czas by tyle czekać więc taki osobą proponuję odejść i odczekać 2-3 dni zrobimy wszystko co w naszej mocy aby te logowanie naprawić.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za problemy :/
Zapewniam Was też, że wynagrodzimy wam to, tylko rozwiążemy ten problem. 

Opublikowano

Słuchajcie... serwer działa, jest odbugowany wszystko ładnie śmiga, problem pojawia się tylko z logowaniem :/ sami czekamy po 20-30 min by wejść do gry. 

Naprawdę robimy wszystko co w naszej mocy by to naprawić/zablokować nie śpimy od środy non-stop pracujemy, odpisujemy na prawie każde zapytanie,

więc przestańcie z tym spamem. Rozumiem, że nie każdy z was ma czas by tyle czekać więc taki osobą proponuję odejść i odczekać 2-3 dni zrobimy wszystko co w naszej mocy aby te logowanie naprawić.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za problemy :/

Zapewniam Was też, że wynagrodzimy wam to, tylko rozwiążemy ten problem. 

No wiesz mi nie chodzi o to tylko nie którzy graja dla topki więc raczej marne szanse kiedy inni mogą grać a ty czekasz jak łaskawie serwer cię wpuści :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

No wiesz mi nie chodzi o to tylko nie którzy graja dla topki więc raczej marne szanse kiedy inni mogą grać a ty czekasz jak łaskawie serwer cię wpuści :(

No juz raczej Twoj problem :). Przeciez pisze administracja ze nie jest w stanie nic zrobic i porbuja to naprawic, tak ciezko zrozumiec?.... Jak naprawia bedzie wszystko smigac a jak nie chce Ci sie czekac to juz jeszcze 100 innych serwerow :D. Nie pisze tego zeby Cie hejtowac, po prostu musimy wspierac administracje, niech pracuja nad tym a nie jeszcze zadawac im sto tysiecy innych pytac i bezsensownych postow.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

No juz raczej Twoj problem :). Przeciez pisze administracja ze nie jest w stanie nic zrobic i porbuja to naprawic, tak ciezko zrozumiec?.... Jak naprawia bedzie wszystko smigac a jak nie chce Ci sie czekac to juz jeszcze 100 innych serwerow :D. Nie pisze tego zeby Cie hejtowac, po prostu musimy wspierac administracje, niech pracuja nad tym a nie jeszcze zadawac im sto tysiecy innych pytac i bezsensownych postow.

Po pierwsze nie musiałeś hejtować zrobiła to za ciebie twoja ortografia :)

Po drugie cofnij kilka postów do góry a zrozumiesz o co mi chodzi wiem  ,że administracja się stara piszę to za każdym razem , lecz chce też objaśnić administracji , że ich serwer się komuś podoba i chce grać dlatego powinni dać z siebie wszystko . A takie nastawienie administracji , że poczekaj 2-3 dni i dopiero wejdź to trochę nie na miejscu powinno im zależeć na graczach xD

Opublikowano

Po pierwsze nie musiałeś hejtować zrobiła to za ciebie twoja ortografia :)

Po drugie cofnij kilka postów do góry a zrozumiesz o co mi chodzi wiem  ,że administracja się stara piszę to za każdym razem , lecz chce też objaśnić administracji , że ich serwer się komuś podoba i chce grać dlatego powinni dać z siebie wszystko . A takie nastawienie administracji , że poczekaj 2-3 dni i dopiero wejdź to trochę nie na miejscu powinno im zależeć na graczach xD

OF:

To ze nie uzywam polskich znakow to znaczy ze robie bledy ortograficzne?

Opublikowano

OF:

To ze nie uzywam polskich znakow to znaczy ze robie bledy ortograficzne?

To znaczy, że kaleczysz polski język nie używając interpunkcji ani znaków ortograficznych :)

Opublikowano

To znaczy , że kaleczysz polski język nie używając interpunkcji ani znaków ortograficznych :)

Przed przecinkiem nie daje się spacji, cioto

Opublikowano

Jest sposób na logowanie!
Zapisujecie własne passy i klikacie zaloguj i ESC i tak ciągle 10sek i jesteś na grze!

Opublikowano

Przed przecinkiem nie daje się spacji, cioto

w jest missclick :) 2 razy tak mi sie zdarzylo... :>

no ale ok, powinienem chyba cofnac sie do podstawowki, dzieki chlopaki :).

To Ty jestes ciota Trynkiewicza... ^^

Opublikowano

Jest sposób na logowanie!

Zapisujecie własne passy i klikacie zaloguj i ESC i tak ciągle 10sek i jesteś na grze!

W domu wszyscy zdrowi?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...