Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze ktos mi upnac tu pliki co odpowiadaja za odpalenie metina ? bo nie moge sie za fiksa polaczyc z serwerem bo przy wyborze postaci mnie wywala a to jest blad jaki mam z notatnika  

Module Name: D:\Ares\AresMT2\AresMT2.exe

Time Stamp: 0x50a09766 - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0xfffffe91 ebx: 0x0070a01d
ecx: 0xfffff400 edx: 0x7c90e514
esi: 0x34a0c000 edi: 0x349f7291
ebp: 0x00308116 esp: 0x0012ef78

0x00709dcc AresMT2.exe
poradzi ktos co?
Opublikowano

Serwer bardzo fajny

POLECAM!

Macie szanse byc najlepszym serwerem w Polsce, tylko nie zj***** tego ;)

edit tylko 1 prosba zmiencie ta strone..

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

up masz racje serwer git bugi zostaja naprawiane logowanie juz caly czas działa a co  do bugniętych postaci wystarczy zalogować się na forum i wybrac postac i jest obcja "odbuguj postac" wystarczy odczekac 15 min i postać odbugowana! dodam do tego biolog 100% dziala 0 bugow księgi umiejętności i inne ku 0 bugow to co tu gadać..

Jedynie Slub jest teraz off bo ludzie przenosili się na mapy z malym lv !

ale za pare dni slub bedzie dzialac a przenoszenie zablokowane !

Zapraszam na serwer !!

a jeśli ktos znajdzie jakikolwiek bug proszę o zgloszenie!

Opublikowano

moze ktos mi upnac tu pliki co odpowiadaja za odpalenie metina ? bo nie moge sie za fiksa polaczyc z serwerem bo przy wyborze postaci mnie wywala a to jest blad jaki mam z notatnika  

Module Name: D:\Ares\AresMT2\AresMT2.exe

Time Stamp: 0x50a09766 - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0xfffffe91 ebx: 0x0070a01d
ecx: 0xfffff400 edx: 0x7c90e514
esi: 0x34a0c000 edi: 0x349f7291
ebp: 0x00308116 esp: 0x0012ef78

0x00709dcc AresMT2.exe
poradzi ktos co?

wiecie oco z tym chodzi? 

dalem ten blad na forum serwera to ktos skasowal posta bo zapewne nie wiedza oco chodzi 

Opublikowano

Dla tych co się nie mogą zalogować - Właczacie metina jak się odpali to wyłączacie całkiem grę, następnie ponownie włączacie grę i powinno działać.

Pytanie do graczy i administracji - Czy tylko ja tak czy są jeszcze inne osoby: Idąc na DT jest wszystko normalnie ale jak się pojawia piętro z pieczątkami to zaczyna mi lekko ścinać następnie po piętrze wszystko wraca do normy kolejno na pietrze z RIPEREM znowu mi zaczyna kosmicznie ścinać i muszę bić bossy na "czuja" ;/

Opublikowano

UP to nie pomaga a ta pieprzona administracja nie raczy pomoc nawet z tym problemem juz 2 dni o nim pisze i ni hvja tylko posta wywalili z forum bo najwidoczniej pieprzony technik nie wie coto za blad to lepiej posta wywalic z forum zamiast odpowiedziec 

Opublikowano

UP dokladnie GA mi pisal ze dzis wieczorem bedzie technik to sprawdzi mojego posta co dalem tam bleda ja patrze a post skasowany z ich forum poco komu pomagac jak sie nie wie i nie tylko ja mam problemy bo inni ludzie tez to maja a jeszcze inni konta nie moga zrobic admini olewaja to szkoda czasu na ten serw i ich prosic by pomogli lepiej szukac normalnego serwa co niema klopotow z klientem

Opublikowano

71084:) a bs przeciez zbudowany, ja tam nie narzekam na niego :) a co do Twojego błędu Fx3mous pobierz clienta od nowa:) ja jakos zadnych problemów nie mam, od 3 dni gram bez zadnych lagów i zadnych kicków. serwer polecam:D ale przydała by się wieksza ilość graczy teraz widze 287 osób online ;/

<3

Opublikowano

71084:) a bs przeciez zbudowany, ja tam nie narzekam na niego :) a co do Twojego błędu Fx3mous pobierz clienta od nowa:) ja jakos zadnych problemów nie mam, od 3 dni gram bez zadnych lagów i zadnych kicków. serwer polecam:D ale przydała by się wieksza ilość graczy teraz widze 287 osób online ;/

pobralem klienta od nowa i nadal to samo a na innych serwach jak pobieram klienta to jakos mi smiga normalnie tylko ten serw mi nie smiga  

na nowym kliencie pogralem do 75lvl wylogowalem sie by zmienic ch potem chcialem sie zalogowac i jak wczytuje mi postac to kick i metek sie wylancza i nie tylko ja tak mam bo inni tez o tym pisali a mogli by zrobic patcher i by to moze zalatwilo sprawe

Opublikowano

to dziwne bo co rusz wejde na strone to i tak jest 287 online ;)

21025763467572689828.png

Opublikowano

to dziwne bo co rusz wejde na strone to i tak jest 287 online ;)

287 :) było 500+

Dlaczego tak mało?

Bo ok. 300 osób wywala clienta ...

Pzdr. mam w du*** ten serwer bo technik usuwa tematy na forum o tym, że wywala jak i nie ogarnia Yo

Yo nigga :D

Opublikowano

UP dokladnie gralo by spokojnie 500+ albo i wiecej tylko sporo graczy zapewne odeszlo przez klienta bo do wyboru postaci sie nie wejdzie i juz wywala z klienta a mogli by zrobic nowego by spokojnie sie mozna bylo zalogowac ja od startu serwera tylko 2 razy sie zalogowalem pomyslnie raz wbilem 30 lvl i dzis 75 i juz sie nie zaloguje tylko jak wpisze pasy i sie loga do wyboru postaci i kick i po kliencie 

Opublikowano

tak tak macie racje bylo by wiecej garczy ale nie umieja wiekszosc latek wgrywac a temat na forum moze zostal przeniesiony by byl w zlym dziale napisany!

Dzis pojawi się link do clienta z wszystkimi latkami nic nie bedzie trzeba dogrywac!

Opublikowano

tak tak macie racje bylo by wiecej garczy ale nie umieja wiekszosc latek wgrywac a temat na forum moze zostal przeniesiony by byl w zlym dziale napisany!

Dzis pojawi się link do clienta z wszystkimi latkami nic nie bedzie trzeba dogrywac!

To żeby był na multiupload bo inaczej to lipa :/

Opublikowano

nie pieprz mi tu ze latek nie umiemy wgrywac do pack nic prostrzego 

a problem byl w odpowiednim dziale

Opublikowano

nie pieprz mi tu ze latek nie umiemy wgrywac do pack nic prostrzego 

a problem byl w odpowiednim dziale

Racje ma UP, problem był w odpowiednim dziale

A do wgrywania to tylko jakiś idiota tego nie umie ^_^

Czekam na nowego clienta

oczywiście na hostingu

www.multiupload.nl

Opublikowano

bedzie juz wstawiam za 2h  bedzie bo mam slabego neta

client bedzie gotowy do gry ! i dzis bedzie aktywowana forma kumpa sm za sms! automat!

@Edit oto link do sciągnięcia klijenta AresMT2

download 1 :Brak scanu!

download 2 :Brak scanu!

Opublikowano

Odp. 1

Oczywiście. Eventy, ZUA, OX'y i inne konkursy, czekają na każdego gracza. W najbliższym czasie, kilka dni po starcie serwera, zostaną zorganizowane eventy, aktualnie pracujemy nad grafikiem.

Odp. 2

Tak. Wraz z podniesieniem poziomu z 180Lv, do takiego jaki mamy zamiar dodać (na razie nie zdradzam), będą dodane nowości, takie jak zbroje, biżuteria, bronie itd. a może nawet pomyślimy nad czymś więcej :) Na serwerze będzie czekać na graczy wiele niespodzianek :)

Zapomniałem dodać do odpowiedzi nr 1, że na naszym FanPage'u, 3 razy dziennie, PRZEZ PIERWSZY TYDZIEŃ O LOSOWEJ  GODZINIE będą rozdawane kody do Smoczych Monet o wartości 70SM ;)

Gdzie to rozdawanie smoczych monet ?

Opublikowano

@ oto link do sciągnięcia klijenta AresMT2

download 1 : x
download 2 : x

1. Słaby transfer :/

2. Wywala nadal

3. Lipa i nic nie da się zrobić z tego co widzę ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...