Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

'ZAWITAMY DZIŚ Z GUMISIEM' ZAPOWIADA SIĘ GRUBA IMPREZA NA SERWERZE :)

Gumis? To ten co dużo szczeka a mało robi? Ten który za rozwalenie servera uznaje ustawienie na nim rat?

Przykro mi, ale nie znam

217xz.jpg
Opublikowano

W domu wszyscy zdrowi?

U mnie tak, nie  wiem jak u Ciebie :)

Opublikowano

Admin mnie zbanowal na forum za nic hahah

Napisal na shoutboxie zeby naprawic logowanie to go by musieli wylaczyc na 3 dni, a ja na to ze dla mnie moga go wylaczyc na zawsze bo i tak pograc nie idzie> i za to ban... jak dla mnie zalosne

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

1.Serwer ma za duży team

2.Nie ogarniają problemu z logowaniem w rootach :))

3.Bany za nic (WTF?)

4.Nie ogarniają wywalanie z gry ...

Kto chce tu grać omg?

no ja tam nie wiem już zrezygnowalem :D

21025763467572689828.png

Opublikowano

1.Serwer ma za duży team

2.Nie ogarniają problemu z logowaniem w rootach :))

3.Bany za nic (WTF?)

4.Nie ogarniają wywalanie z gry ...

Kto chce tu grać omg?

Masz jakiś dowód na to, że dają bany za nic poza słowami dzieciaka płaczącego? Minusem ma być zbyt duży team 0_o? Słaby Hejt. Na siłę szukasz minusów serwera ale nie możesz znaleźć.

no ja tam nie wiem już zrezygnowalem :D

Uspokój się? Jak mogłeś zrezygnować skoro od początku hejtujesz ten serwer, szukasz wad, zniechęcasz ludzi? Ten post też pewnie miał pewnie nakłonić ludzi do porzucenia serwera. Nie wiem czy czerpiesz radość z tego czy po prostu masz interes w tym żeby ludzie nie grali tutaj. Tak czy inaczej ---> wypierdalaj

Opublikowano

Masz jakiś dowód na to, że dają bany za nic poza słowami dzieciaka płaczącego? Minusem ma być zbyt duży team 0_o? Słaby Hejt. Na siłę szukasz minusów serwera ale nie możesz znaleźć.

Uspokój się? Jak mogłeś zrezygnować skoro od początku hejtujesz ten serwer, szukasz wad, zniechęcasz ludzi? Ten post też pewnie miał pewnie nakłonić ludzi do porzucenia serwera. Nie wiem czy czerpiesz radość z tego czy po prostu masz interes w tym żeby ludzie nie grali tutaj. Tak czy inaczej ---> wypierdalaj

uspokój? hejtuje? jak moge hejcić skoro na początku było ok i twardo expiłem będąc w top10 gdy maks lvl był 90 :) nie przypier*** sie do mnie . może nam napiszesz dlaczego ty wielbisz ten server, bronisz go i nie dostrzegasz wad?

21025763467572689828.png

Opublikowano

uspokój? hejtuje? jak moge hejcić skoro na początku było ok i twardo expiłem będąc w top10 gdy maks lvl był 90 :) nie przypier*** sie do mnie . może nam napiszesz dlaczego ty wielbisz ten server, bronisz go i nie dostrzegasz wad?

1.Pokaż mi serwer bez wad.

2.Jest po starcie. 80% serwerów po tym czasie padła lub miała przerwy kilku dniowe.

3.Nie mam TSa, konta na forum itp a mimo to wiem wszystko od ogarniętej administracji co jest robione.

4.Serwer jest dostosowany (nie jest trudny ale też w jeden dzień nie ma się pro eq i 180 lvla...)

5.Patrząc na ostatnie serwery, które wyszły to ten serwer jest profesjonalny.

6.Na serwerze nie ma mnóstwa petów, zwierzaczków, kostiumów i innych całkowicie niepotrzebnych dupereli.

Opublikowano

1.Pokaż mi serwer bez wad.

2.Jest po starcie. 80% serwerów po tym czasie padła lub miała przerwy kilku dniowe.

3.Nie mam TSa, konta na forum itp a mimo to wiem wszystko od ogarniętej administracji co jest robione.

4.Serwer jest dostosowany (nie jest trudny ale też w jeden dzień nie ma się pro eq i 180 lvla...)

5.Patrząc na ostatnie serwery, które wyszły to ten serwer jest profesjonalny.

6.Na serwerze nie ma mnóstwa petów, zwierzaczków, kostiumów i innych całkowicie niepotrzebnych dupereli.

1.. nie wiem ale na tym nie da rady sie zalogować przynajmniej nie którzy wciąż mają z tym problem.

2.. może i padły ale były to lepsze serwery niż Ares takie jest moje zdanie.

3..  no to jesteś PRO ELO PLAJA

4..  nie nie jest dostosowany co bedzie widać w późniejszej fazie gry.

5.. no gotowy serwer na plikach jakiegoś innego serwera którego nazwy nie pamiętam. rzeczywiście gotowiec to profeska w choy.

6.. to kwestia gustu.

reasumując uważam serwer za dobry bo ma też swoje plusy ale i tak na nim nie będę grał bo po prostu zrezygnowałem

21025763467572689828.png

Opublikowano

1.. nie wiem ale na tym nie da rady sie zalogować przynajmniej nie którzy wciąż mają z tym problem.

2.. może i padły ale były to lepsze serwery niż Ares takie jest moje zdanie.

3..  no to jesteś PRO ELO PLAJA

4..  nie nie jest dostosowany co bedzie widać w późniejszej fazie gry.

5.. no gotowy serwer na plikach jakiegoś innego serwera którego nazwy nie pamiętam. rzeczywiście gotowiec to profeska w choy.

6.. to kwestia gustu.

reasumując uważam serwer za dobry bo ma też swoje plusy ale i tak na nim nie będę grał bo po prostu zrezygnowałem

1.Gotowy? Hmmmm? Masz Smartfona? Jeśli tak to go wywal. Przecież on ma "gotowca" zapewne w sobie-system adnroid. Masz inny telefon? wywal go przecież on ma gotowca-możliwość wysyłania sms. Piszesz litery? Oszalałeś? przecież to nie ty je wymyśliłeś tylko korzystasz z gotowca... Co z tego, że gotowiec skoro fajny?

2.Skąd wiesz, że nie jest dostosowany skoro wbiłeś tylko 90 lvl? ;D HAHAHAHAHAHAHAH

3.Jak może być coś lepsze od Aresa skoro tak jak mówileś, że padały?;p skoro padały to nei były chyba lepsze co? logiki troche

Opublikowano

A wy dalej swoje, jak już pisałem robimy co w naszej mocy. Jeśli komuś nie podoba się obecna sytuacja niech wróci za 2 dni kiedy wszystko będzie ok. 

Teraz tak, pierwsza rzecz administracja NIGDY nie kara za nic, ale wszystkie osoby typu "kolega gumisia" są banowane, nie za nick lecz za groźby atakami... Zresztą ten kolega miał się zjawić wraz z gumisiem o 13 i co ? :P chciałem mnie na TS nastraszyć czy co ? bo nie rozumiem. 

Kolejna rzecz czyli aktualnie serwer nie działa, osoby które choć trochę są w temacie albo chociaż chcą w nim być nie maja najmniejszych problemów ze znalezieniem informacji ale dla leniwych:

http://forum.aresmt2.pl/index.php?/topic/131-przerwa-techniczna-1720-21ii2013r/#entry1153

Kolejna sprawa "nie gram bo jest bs", "nie gram bo za duzo osób w administracji" 
Gdyby nie było wbudowanego BS na serwerze byłoby całkiem spoko ponieważ WY sobie pobierzecie innego bs, eq zrobić i jazda, teraz wam się nie podoba bo każdy ma taką możliwość ? przykro mi na serwerze każdy ma równe szanse i tego nie zmienimy dla kilku płaczków.

Mimo ogromnych problemów z jakimi się borykamy mamy średnio 300-350 osób online, za co jesteśmy wam bardzo wdzięczni. 
Naprawdę cieszę się, że wciąż jesteście z nami i zapewniam że wszystkie te problemy wam wynagrodzimy ! :)

@Edit

Co do ataków DDoS nie ukrywam, że konkurencja dalej mocno ciska w nas atakami jednak nie są w stanie wyłączyć serwera, zapychają jedynie logowanie i mysql. Dziś bo dłuuugich rozmowach z serwerownią udało nam się uzyskać adresy ip które na atakują, oprócz tego aktualnie wgrywamy na serwer łatkę (nie będzie wymagana nowa łątka do gry, nie mylić) która nie przepuści dalszych ataków (a przynajmniej tak nas zapewniano) :)

Opublikowano

Tutaj system ulepszeń jest trudniejszy niż na Rav* -.- Takie ceny na ulepszenie i itemki ze ja do 150lvla nie zarobie tyle kasy aby epiki na 80 porobić ...

Ale za to z is można kupić smiało ulepki :)

Aw: Dodajcie normalnie kd+5 do ulepszania a nie za jakieś PO .. Komu chce się wbijać 80lvl aby dostać 2kd +5 do tego może spalić ;S

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ulepszcze jak i kd +5 lecą ładnie z bossów i metinów, proponuję Ci wbić 95 lv i na nowej mapie iść na metiny z nich zbierz sobie eq +9 dodaj bonusy i idź na DT ;) kowal w DT ma 80% szans na pomyślne ulepszenie biżuterii nigdy mi nie spalił więc śmiało możesz robić eq bez większego nakładu finansowego czy ulepszczy ;)

Opublikowano

Yy mam 100 healera ...

Kowal w dt na +7/8/9 ma tyle co metalem .

Wczoraj zabiłem na tej mapce 95 około 20 metinów spadło mi 4 kd -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

UWAGA GRACZE !

SERWER JEST JUŻ W PEŁNI SPRAWNY :)

CIESZYMY SIĘ, ŻE JESTEŚCIE Z NAMI I WYTRZYMALIŚCIE TE TRUDNE CHWILE

W ŻYCIU SERWERA.

OGŁASZAM, ŻE DZIŚ O GODZINIE 21:30 NA PUSTYNI CH3

ODBĘDZIE SIĘ EVENT ZUO.

ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA NASZE FORUM GDYŻ MAMY W PLANACH DALSZE EVENTY NA DNIACH A WŁAŚNIE TAM ZNAJDZIECIE DOKŁADNE INFORMACJE !

Przerwa techniczna na stronie ;) serwer działa, bez problemów z logowaniem.
Opublikowano

jaka strona ? bo www.aresmt2.pl nie dziala 

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...