Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ oto link do sciągnięcia klijenta AresMT2

download 1 : x
download 2 : x

1. Słaby transfer :/

2. Wywala nadal

3. Lipa i nic nie da się zrobić z tego co widzę ;d

Co do twoich problemów to wina leży u ciebie, bo u mnie wszystko to co napisałeś jest w normie.

Gram od startu serwera i przedstawie wam fakty:

-jest kilka pojedynczych bugów (typu np.: 10% hp po tp lub na jednym ch może nam się zaciąć dt przy tp) ale nie wpływają znacząco na grę

-serwer dobrze dopasowany (woj body i sura wp mają łatwiej z expem i eq ale wszystkie klasy są dobre do pvp, szaman helaer też wymiata, a nie jak na innych serwerach)

-nie jest zbyt łatwo (exp nie leci jak głupi, a moby nie są wcale aż tak słabe np. dla ninji) ale też nie jest zbyt trudny (nie trzeba godzinami wbijać jednego lvla i nie trzeba robić buffa do expienia)

-ciekawe nowe rzeczy i mapy

-aktualnie nie ma problemów jeśli chodzi o stalki/bronie 65 i 75, bo ludzie podrobili i dużo zyskali na zuo (które mimo niedawnego startu było już 2 razy)

-administracja zawsze odpowiada

-komuś tam zniknęło coś z eq podczas jakiejś przerwy ale to przeszłość, pojedynczy incydent i raczej patrząc na team serwera nie ma już takich wybryków na serwerze

-licznik różnie pokazuje liczbę ludzi online ale patrząc na to, że dt jest "prywatne" i ciągle słyszę, że ktoś tam siedzi oraz na ilość ludzi w m1 ja szacuję ilość na około 200-350

-przydałaby się reklama serwera żeby się rozwinął, więcej ludzi zagrało, bo na tak rozbudowany serwer 300 to mało

-wszelkie inne hejty, incydenty przedstawiane przez graczy, a których ja nie opisałem są prawdopodobnie nieprawdzie lub wyolbrzymione i spowodowane brakiem umiejętności, chamskim charakterem i głupotą dzieci, które uważają, że jeśli nie mogą/nie chcą/nie umieją grać na AresMT2 to najlepiej żeby nikt nie korzystał z serwera.

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu ludzie w shinso wywalaja eq na glebe?   czyzby jakies przekrety i ludzie koncza?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Czemu ludzie w shinso wywalaja eq na glebe?   czyzby jakies przekrety i ludzie koncza?

[HA]Arek maił drugą postać a na niej EQ navi teraz jest przerwa nie wiadomo czy rozdał komuś te EQ czy jak . I nie wiadomo co będzie czy cofka czy reset na razie tylko spekulacje bo nie wiadomo jak głęboko to sięga :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

WYJAŚNIENIE!

Zacznijmy od początku, jak wiecie serwer AresMt2 miał 2 głównych administratorów [HA]Arnoldzik oraz [HA]Arek

problem pojawił się już w początkowych etapach serwera gdzie Arek stracił zapał do prac na serwerze. 

Jak się szybko okazało, człowiek ten był/jest uzależniony od metina, przez co złamał jedną z zasad GA/GM na serwerze, a mianowicie 

całkowity zakaz grania na prywatnych postaciach przez administrację serwera. Zasada ta nie podlegała żadnej dyskusji, niestety Arek ją złamał, gdy wyszło to na jaw stwierdził, że już nie chce być GM na serwerze i pragnie zostać "normalnym" graczem tymczasem założył on konto , grał prywatną postacią pod nickiem VemonCrew, osoby które grają na serwerze pewnie zauważyły,

że ta postać bardzo szybko zajęła miejsce w top10 aż w końcu wybiła się na TOP1, wyprzedzając pozostałych graczy o ~20lv. Ta sytuacja przykuła naszą uwagę i postanowiliśmy zbadać sytuację...

W ten sposób wyszło na jaw, że nasz były HA stworzył sobie navi eq, narobił setki ulepszaczy oraz mieszków z yangami. Niestety osoby które mają problemy z grami komputerowymi

mają taki syndrom, że muszą być najlepsi i koniec kropka. Nie ukrywam, że jest mi strasznie przykro z tego powodu, nawet najlepszy przyjaciel może w jednej chwili stać się największym wrogiem.

Dziś ok. godziny 18:00 postać VemonCrew, oraz wszystkie pokrewne postacie z których korzystał [HA]Arek zostały usunięte z serwera, a on sam został wyrzucony z administracji bez możliwości powrotu! Niestety "cyfron" oburzony naszą decyzją postanowił się odegrać, jak już wspomniałem był HA na serwerze przez co miał dostęp do kilku rzeczy, w tym np. do domeny aresmt2.pl czy forum.aresmt2.pl, miał również dostęp do bazy danych i choć większość funkcji została zablokowana udało mu się narobić trochę zamętu :<  idąc dalej tym tropem pojawia się kolejna postać, ZAUFANA :/ [GM]Artur aka Haskus.  Kim jest ta osoba ? jest to 'przyjaciel' HA Arka, który zaczął pisać w grze, że serwer upada, że to koniec itp. itd CO JEST NIEPRAWDĄ !

NIE BĘDĘ WAS OKŁAMYWAŁ, BYĆ MOŻE ADMINISTRACJA MNIE WYKASTRUJE ALE HA AREK DOSTAŁ SIĘ DO NAVI I USUNĄŁ PLIKI ODPOWIADAJĄCE ZA POSTACIE ;/

Oczywiście próbowaliśmy je przywrócić i dalej będziemy próbować jak na razie udało nam się odzyskać ~400 postaci z ponad 3000 co jest totalną porażką. 

Chociaż większość graczy po wiadomości GM Artura zaczęła wyrzucać eq, staramy się to naprawić jednak szanse są marne. 

Robiąc czyszczenie kont stracimy 80% graczy...

Reasumując jesteśmy w czarnej dupie i ja osobiście (GM Printex) nie mam pomysłu co z serwerem zrobić, przetrwaliśmy my hejterów, ataki DDoS, wiele problemów technicznych, kłopoty z systemami płatności czy z logowaniem a wszystko zniszczył jeden z nas, jeden z nas o którym teraz powiem dziecko uzależnione od metina, zwykły gimbus, osoba kompletnie nieodpowiedzialna i niedojrzała.

Pytanie jest jedno co dalej ?

Po pierwsze wyciągnijcie z tej historii morał, nigdy nie ufajcie nikomu, nawet wiele letnia przyjaźń może zostań zniszczona przez byle błahostkę a przyjaciel w każdej chwili może okazać się wrogiem...

Po drugie PYTAM WAS, GRACZY!  jaki macie pomysł ? czy czyszczenie (tzn. wipe) was zniechęci czy wręcz przeciwnie ? czy uważacie, że na serwerze warto grać ?

czy chcecie aby AresMT2 dalej istniał ? w końcu serwer ten został stworzony dla Was.  Jakie macie pomysł/plany co do serwera ?
Opublikowano

Zamknij go bo i tak malo ludzi gralo nikt sie nie pogniewa  

a jeszcze jedno jak bedziesz robil klienta kiedys to takiego by wszystkim dzialal jak inne klienty metina a nie takie gowno jak u was bylo co logalo

Opublikowano

Zamknij go bo i tak malo ludzi gralo nikt sie nie pogniewa  

a jeszcze jedno jak bedziesz robil klienta kiedys to takiego by wszystkim dzialal jak inne klienty metina a nie takie gowno jak u was bylo co logalo

Załóż  swój serwer , następnie wystartuj bez bugów/ataków zobaczymy czy postoi chociaż 2h i wtedy porozmawiamy.

Opublikowano

Serwer na prawdę był dobrze zrobiony pod względem technicznym, na każdym serwerze wychodzą jakieś afery, jak nie to że jakiś przekręt na sm, to rozdawanie eq navi, to jest po prostu "polska cecha" tak czy inaczej według mnie serwer nie odzyska nawet połowę graczy, ja sam osobiście grałem tam i grało mi się świetnie i chętnie bym tam wrócił w razie ponownego startu, lecz nie lubię serwerów gdzie nie ma dużej ilości graczy, na początku sam nie chciałem tam grać lecz myślałem że z biegiem czasu serwer zacznie interesować coraz większą grupę ludzi i uzbiera się dobra ekipa do gry, lecz po tym co się stało raczej serwer do przodu nie pójdzie, aczkolwiek jestem pod wrażeniem że wy jako administracja przyznaliście się do błędu i nie chcieliście oszukiwać swoich graczy, ja proponuję po 1. Zmienić nazwę serwera, aby ładnie brzmiała i przez co przyciągała graczy, 2. Poprawić trochę clienta 3. Zrobić nową prezentacje i od nowa wystartować i wtedy być może nowi gracze zechcą zawitać na waszym serwerze pooooooooozdro

Opublikowano
Kilka Słów na Temat Serwera! 

Informacja na temat serwera i całego zespołu prowadzącego

Serwer jest bardzo fajny, błędy gry są już znikome, a logowanie przestało padać. 

Klimat serwera jest bardzo miły, exp przyjemny i drop dopasowany. 

Jednym wielkim mankamentem jest cały zespół, nie mam zamiaru wyróżniać poszczególnych osób, piszę ogólnie o zespole, ponieważ pracują jako jedność. 

Na serwerze wystąpiły poważne problemy, postacie zostały usunięte i ludzie potracili rzeczy, które zdobywali przez poprzednie dni. Administracja bardzo dużo obiecuje, lecz nie potrafi zadbać o szczegóły, które mogłyby dać bardzo pozytywne wyniki. Niestety nie miałam możliwości podzielić się swoją opinią na serwerowym TS, ponieważ nie mogłam się doprosić o mikrofon, iż żadna osoba z team nie odpisywała na moje wiadomości. Chciałam Wam przedstawić moje spostrzeżenia, które dotyczą serwera, zespołu i graczy. 

Start serwera

Postanowiliście jeszcze dziś wystartować z serwerem, choć jest godzina 23:06. Myślę, że jest to bardzo nieodpowiedni czas i pora, ponieważ jest mało graczy. Uważam, iż start serwera powinien zostać przełożony na dzień jutrzejszy, gdyż gracze wrócą ze szkoły, częściowo z pracy. Moja myśl, również niesie za sobą argument, jakim jest informacja na mpcforum. Jest późna godzina, pewnie około 5% graczy zdaje sobie sprawę, że jest reset postaci i start odbywa się późną nocą, a gdzie znajduje się 95%? Czas omówić kolejną sprawę, duża grupa ludzi ma problemy z klientem gry, ponieważ wywala im postać, wyrzuca z gry, kiedy zostanie to naprawione? 

Względy kosmetyczne

Na serwerze znajduje się kilka rzeczy, które wymagają poprawki np. drobne bugi, jednym z nich jest ślub. Niestety nie tylko serwer potrzebuje pomocy i włożenia wielu sił, aby serwer stał długo z dużą ilością graczy. Prezentacja na mpcforum wygląda koszmarnie, kiczowata trzcionka, wręcz mało stylowa, która nie pasuje do całej grafiki. W prezentacja powinna być odświeżana i często edytowana. Na serwerze jest bardzo dużo atrakcji, które jeszcze nie zostały wspomniane. Widziałam, że w zespole jest człowiek od reklamy, lecz gdzie on reklamuje ten serwer? Myślę, że czas skończyć obgryzanie paznokci i wziąć się porządnie do pracy, aby na serwer przybywało coraz więcej graczy.

Rozrywka na serwerze

Gra jest bardzo przyjemna, exp dopasowany i drop wystarczający, lecz brakuje tu czegoś innego.. Wszystkie trzy rzeczy, które zostały przeze mnie wymienione są monotonnością. Administracja powinna się wykazać swoją weną twórczą, poruszyć wyobraźnię i zorganizować konkurs, który nie miał jeszcze miejsca na żadnym innym serwerze. 

POZDRAWIAM 

KROPECZKA!! 

!!

c8f7.png

Opublikowano

Załóż  swój serwer , następnie wystartuj bez bugów/ataków zobaczymy czy postoi chociaż 2h i wtedy porozmawiamy.

ja nie gadam ze serw byl zly wrecz przeciwnie gralem do 30 lvl potem sie zalogowac nie moglem pobralem klienta od nowa weszlem do gry wbilem 75lvl potem znow sie nie moglem zalogowac i nie tylko ja wiekszosc graczy co odeszla z serwa miala taki problem 

gadam tylko by klienta lepszego zrobic wiec nie wiem oco ci chodzi bo jak by nie logalo to ludzi by gralo sporo bo serw byl fajny i system ulepszen byl spoko 

Pani UP:) dokladnie pisze o tej sprawie z klientem juz od xxczasu tu jak i na forum na forum posty zostawaly usowane wiec cos nie tak albo sie technikowi niechce zrobic dobrego klienta takiego jak posiadaja inne serwery co nie loga nikogo przy wyborze postaci albo poprostu nie umie takiego klienta zrobic a wlasnie przez tego klienta odeszli ludzie co grali na poczatku serwa .

Opublikowano

UP nie pierdol mi tu z latkami ze wystarczy bo latki umiem wklejac a juz i tak bylo pisane ze ten klient co dales i tak z niego wywala  

jezeli nie zrobia klienta co nie bedzie wywalalo jak wchodzi w wybor postaci to malo co ludzi tu bedzie gralo  

niech o tym pomysla bo na innych serwach jakos niema problemu z wywalaniem klienta przy logowaniu sie do wyboru postaci 

Opublikowano

UP nie pierdol mi tu z latkami ze wystarczy bo latki umiem wklejac a juz i tak bylo pisane ze ten klient co dales i tak z niego wywala  

jezeli nie zrobia klienta co nie bedzie wywalalo jak wchodzi w wybor postaci to malo co ludzi tu bedzie gralo  

niech o tym pomysla bo na innych serwach jakos niema problemu z wywalaniem klienta przy logowaniu sie do wyboru postaci 

Również miałam taki błąd, jak ty. Wystarczy wgrać łatki w odpowiedniej kolejności i wszystko śmiga. 

c8f7.png

Opublikowano

bedzie juz wstawiam za 2h  bedzie bo mam slabego neta

client bedzie gotowy do gry ! i dzis bedzie aktywowana forma kumpa sm za sms! automat!

@Edit oto link do sciągnięcia klijenta AresMT2

download 1 :Brak scanu!

download 2 :Brak scanu!

Do rana proszę o skan

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

WYJAŚNIENIE!

Zacznijmy od początku, jak wiecie serwer AresMt2 miał 2 głównych administratorów [HA]Arnoldzik oraz [HA]Arek
problem pojawił się już w początkowych etapach serwera gdzie Arek stracił zapał do prac na serwerze. 
Jak się szybko okazało, człowiek ten był/jest uzależniony od metina, przez co złamał jedną z zasad GA/GM na serwerze, a mianowicie 
całkowity zakaz grania na prywatnych postaciach przez administrację serwera. Zasada ta nie podlegała żadnej dyskusji, niestety Arek ją złamał, gdy wyszło to na jaw stwierdził, że już nie chce być GM na serwerze i pragnie zostać "normalnym" graczem tymczasem założył on konto , grał prywatną postacią pod nickiem VemonCrew, osoby które grają na serwerze pewnie zauważyły,
że ta postać bardzo szybko zajęła miejsce w top10 aż w końcu wybiła się na TOP1, wyprzedzając pozostałych graczy o ~20lv. Ta sytuacja przykuła naszą uwagę i postanowiliśmy zbadać sytuację...
W ten sposób wyszło na jaw, że nasz były HA stworzył sobie navi eq, narobił setki ulepszaczy oraz mieszków z yangami. Niestety osoby które mają problemy z grami komputerowymi
mają taki syndrom, że muszą być najlepsi i koniec kropka. Nie ukrywam, że jest mi strasznie przykro z tego powodu, nawet najlepszy przyjaciel może w jednej chwili stać się największym wrogiem.

Dziś ok. godziny 18:00 postać VemonCrew, oraz wszystkie pokrewne postacie z których korzystał [HA]Arek zostały usunięte z serwera, a on sam został wyrzucony z administracji bez możliwości powrotu! Niestety "cyfron" oburzony naszą decyzją postanowił się odegrać, jak już wspomniałem był HA na serwerze przez co miał dostęp do kilku rzeczy, w tym np. do domeny aresmt2.pl czy forum.aresmt2.pl, miał również dostęp do bazy danych i choć większość funkcji została zablokowana udało mu się narobić trochę zamętu :<  idąc dalej tym tropem pojawia się kolejna postać, ZAUFANA :/ [GM]Artur aka Haskus.  Kim jest ta osoba ? jest to 'przyjaciel' HA Arka, który zaczął pisać w grze, że serwer upada, że to koniec itp. itd CO JEST NIEPRAWDĄ !

NIE BĘDĘ WAS OKŁAMYWAŁ, BYĆ MOŻE ADMINISTRACJA MNIE WYKASTRUJE ALE HA AREK DOSTAŁ SIĘ DO NAVI I USUNĄŁ PLIKI ODPOWIADAJĄCE ZA POSTACIE ;/
Oczywiście próbowaliśmy je przywrócić i dalej będziemy próbować jak na razie udało nam się odzyskać ~400 postaci z ponad 3000 co jest totalną porażką. 
Chociaż większość graczy po wiadomości GM Artura zaczęła wyrzucać eq, staramy się to naprawić jednak szanse są marne. 
Robiąc czyszczenie kont stracimy 80% graczy...
Reasumując jesteśmy w czarnej dupie i ja osobiście (GM Printex) nie mam pomysłu co z serwerem zrobić, przetrwaliśmy my hejterów, ataki DDoS, wiele problemów technicznych, kłopoty z systemami płatności czy z logowaniem a wszystko zniszczył jeden z nas, jeden z nas o którym teraz powiem dziecko uzależnione od metina, zwykły gimbus, osoba kompletnie nieodpowiedzialna i niedojrzała.

Pytanie jest jedno co dalej ?
Po pierwsze wyciągnijcie z tej historii morał, nigdy nie ufajcie nikomu, nawet wiele letnia przyjaźń może zostań zniszczona przez byle błahostkę a przyjaciel w każdej chwili może okazać się wrogiem...
Po drugie PYTAM WAS, GRACZY!  jaki macie pomysł ? czy czyszczenie (tzn. wipe) was zniechęci czy wręcz przeciwnie ? czy uważacie, że na serwerze warto grać ?
czy chcecie aby AresMT2 dalej istniał ? w końcu serwer ten został stworzony dla Was.  Jakie macie pomysł/plany co do serwera ?

W skrócie i na temat:

1.Odszedłem pierw, następnie założyłem postać.

2. Wbiłem top1 bo w ciągu 3 dni na postaci miałem przeszło 60h przegrane- tryb no life ON

3. Dostępu do bazy danych nie miałem od odejścia- jednak w przeciwieństwie do Was robiłem backup'a- 4 dni wstecz licząc dzisiaj

4. Stworzył eq navi, narobił setki ulepszaczy- dowody proszę- nie masz to nie pisz że cokolwiek zrobiłem. 

5. Jak już wyżej pisałem, dostępu nie miałem, ale Printex tu wie najwięcej. 

6. Usunąłem postacie bla bla bla- gdybym miał to zrobić nie po to bym wydał na pliki serverowe tyle ile dałem (tak, one należą do mnie, jednak z Arnoldzikiem chce się dogadać co do tych plików, bo mieliśmy się na nie złożyć po połowie, ale to ja wyłożyłem pieniądze.) Po drugie dopiero wróciłem z pracy, kto był wczoraj ze mną na ts, a było przeszło 30 osób to wie, że wyszedłem do pracy po 20 :)

7. Jestem gimbusem etc etc- tak, mam 21 lat na karku a Wy macie ból dupy bo odszedłem z servera a za mną poszło sporo ludzi. (czyt Wy- Printex)

Teraz tak dla graczy trochę informacji

Obecnie za kwote 60zł przelew można kupić 800sm, na almerii jak niektórzy z Was pamiętają za tą kwotę dostawało się 1500sm. Poniżej przedstawiam część questa na Ribalda (is w grze) z cenami z dawnej almerii. Porównajcie je z obecnymi i wyciągnijcie wnioski:

function item(vnum, index) -- sklepy za IS
            item_list={
[46239] = {46239,    1, 70}, -- zbrojka pustelnika
                [50323] = {50323,    1, 20}, -- ksiega precyzji
[71015] = {71015,    1, 70}, -- PD
[71016] = {71016,    1, 70}, -- rekawica zlodzieja
[71017] = {71017,    1, 70}, -- zlota moneta
[71035] = {71035,    1, 20}, -- skrocenie czasu biologa
[46210] = {46210,    1, 45}, -- przepa na pjaka
[50089] = {50089,    1, 35}, -- przepa na kata
[80017] = {80017,    1, 35}, -- przepa na gnola
[46212] = {46212,    1, 25}, -- przepa na smoka
[50324] = {50324,    1, 20}, -- ksiega wyrzymalosci
[50326] = {50326,    1, 20}, -- bestiariusz
[70020] = {70020,    20, 20}, -- wino z kwiatu brozskini
[27992] = {27992,    1, 5}, -- biala perla
[27993] = {27993,    1, 5}, -- niebieska
[27994] = {27994,    1, 10}, -- czerw
[27995] = {27995,    1, 30}, -- zlota
[28530] = {28530,    1, 5}, -- kd penetr
[28531] = {28531,    1, 5}, -- smierci
[28532] = {28532,    1, 5}, -- powtorki
[28533] = {28533,    1, 5}, -- woja
[28534] = {28534,    1, 5}, -- ninjy
[28535] = {28535,    1, 5}, -- sury
[28536] = {28536,    1, 5}, -- szamana
[28537] = {28537,    1, 5}, -- potwora
[28538] = {28538,    1, 5}, -- uchylenia
[28539] = {28539,    1, 5}, -- uniku
[28540] = {28540,    1, 5}, -- magii
[28541] = {28541,    1, 5}, -- wita
[28542] = {28542,    1, 5}, -- obrona
[28543] = {28543,    1, 5}, -- przysp
[92710] = {92710,    1, 200}, -- najlepszy wierzchowiec
[92711] = {92711,    1, 100}, -- dzik
[71127] = {71127,    1, 100}, -- tygrysp
[71128] = {71128,    1, 100}, -- wilk
[71124] = {71124,    1, 100}, -- lew
[80014] = {80014,    1, 100}, -- SM 100
[80015] = {80015,    1, 250}, -- Sm 250
[80016] = {80016,    1, 500}, -- Sm 500
[800117] = {800117,    1, 35}, -- Sm 35
[800118] = {800118,    1, 70}, -- Sm 70
[800119] = {800119,    1, 200}, -- Sm 200
[800120] = {800120,    1, 350}, -- Sm 350 
[71054] = {71054,    1, 35}, -- olejek wygniania
[71002] = {71002,    1, 35}, -- zwoj zmiany um
[50183] = {50183,    1, 35}, -- skrzynia azraela
[50082] = {50082,    1, 20}, -- skrzynia ripera
[114000] = {114000,    5, 10}, -- surowy diament
[124000] = {124000,    5, 10}, -- surowy rubin
[134000] = {134000,    5, 10}, -- Surowy Smoczy Jadeit
[144000] = {144000,    5, 10}, -- Surowy Smoczy Szafir
[154000] = {154000,    5, 10}, -- Surowy Smoczy Granat
[164000] = {164000,    5, 10}, -- Surowy Smoczy Onyks
[76014] = {76014,    1, 70}, 
[75214] = {75214,    1, 70}, 
[75614] = {75614,    1, 70}, 
[76514] = {76514,    1, 70}, 
[76015] = {76015,    1, 70}, 
[75215] = {75215,    1, 70}, 
[75615] = {75615,    1, 70}, 
[76515] = {76515,    1, 70}, 
[75014] = {75014,    1, 70}, 
[76264] = {76264,    1, 70}, 
[76764] = {76764,    1, 70}, 
[75414] = {75414,    1, 70}, 
[75015] = {75015,    1, 70}, 
[76265] = {76265,    1, 70}, 
[76765] = {76765,    1, 70}, 
[75415] = {75415,    1, 70}, 
[76513] = {76513,    1, 70}, 
[76763] = {76763,    1, 70}, 
[75013] = {75013,    1, 70}, 
[75213] = {75213,    1, 70}, 
[76013] = {76013,    1, 70}, 
[76263] = {76263,    1, 70}, 
[75413] = {75413,    1, 70}, 
[75613] = {75613,    1, 70},
[50621] = {50621, 1, 7},
[50635] = {50635, 1, 8},
[50634] = {50634, 1, 10},

Więcej w tym temacie nie będę się udzielał bo nie mam nic do dodania. 

217xz.jpg
Opublikowano

Przestan hejtowac bo jestes zerem mialem 8 kont zapełnione eq z navi wszystko bylo w logach !!! proszę go nie sluchac bo pluję się ze dostał bana a stworzył sobie eq jescze jak byl w administracji i pochowal na innych kontach i odszedl od serwera zeby grac i byc 1 !! dziwne ze dostal bana co?

Dzis wszystkie sm bedą zwrocone kto kupowal!!!

Opublikowano

Nie polecam.

Graliśmy z gildią wszystko było jak najbardziej ok.

Ale od 130 lvl już robiło się to nudne...

Brak jakichkolwiek misji, cały czas tylko exp, exp...

Opublikowano

Cofka, i all od zera :) Pzdr nie zawitam, gdyż nie mam zamiaru wbijać 105lvl i eq do pvp + bronie na 100 ... i oczywiście moje 500sm :)

NarQ i życzę powodzenia z graczami... hahahah

Rasumując serwer to jedno wielkie GÓWNO

Yo nigga :D

Opublikowano

współczuje tym co wyebali kase na isa to znaczy w błoto haahah jakie tłuki

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

SM beda zwracane kto kupowal i sie zglosi otrzyma je!!

SERWER juz stoi i nie bedzie cofek !! Rejestracja juz dziala Zapraszam

Dzis od 16.00 raty expa i dropu na serwerze!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...