Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentowal sie fajnie ,  a okazal sie zwyklym polskim privem , bugi , padanie chaneli itp  . Co jak co Administracja sie stara za to + . 

No ale trzeba czekac na coś innego . Po Kazdych offach na początku duzo osob sie zniechęca . A co jak co z około 1k mogliscie miec na luzie.  A teraz zostanie wam cos koło 200-300 ( Jak nie mniej )  .   

Kto wie moge sie mylić .  

Powodzenia ;)

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

niestety nie polecam malo osob tu gra praktycznie nikt i bugi  , loga.

Mało osób ? 450+ non stop.

Co do wyłączonego logowania , aktualnie trwa przerwa techniczna.

Opublikowano

A te przerwy tecgniczne czemu robicie tak bez zapowiedzi? moze jakies info najpierw w grze a potem dopiero

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

tylko ja mam problemy z wbudowanym IS? ustawiam 1 bonus i gdy przechodze na drugi okazuje sie że jest taki jak na 1.. CZYLI: moge ustawić tylko 1 bonus zamiast 5

21025763467572689828.png

Opublikowano

ten klient to dno wbilem na serw pogralem chwile wbilem tam jakis lvl byla przerwa teraz juz nie moge wbic na serw wywala klienta jak przechodzi do wtboru postaci

Opublikowano

UP jak ja gralem bs dzialal dobrze lepiej niech klienta naprawia bo teraz na serwa nawet nie moge wejsc a wczesniej gralem a jak wejde to runtime error caly czas mam a gralem normalnie przed przerwa

Opublikowano

UP jak ja gralem bs dzialal dobrze lepiej niech klienta naprawia bo teraz na serwa nawet nie moge wejsc a wczesniej gralem a jak wejde to runtime error caly czas mam a gralem normalnie przed przerwa

daj ss'a z tego błędu i zawartość pliku syserr.txt

Opublikowano

no wczoraj  wbilem 65lv  fajnie sie gralo az do momentu jak logowanie padlo. pozniej wlaczyli  i znowu padlo. wkurzylem sie  i dalem czas do teraz. ale  odpalam client i ciag dalszy   blad polaczenia.  !!!wrrr...   kurde co za ludzie  po co robic server na 2 dni. czasem dluzej sie schodzi z robieniem prezki jak czas trwania samego serva? gdzie tu sens gdzie logika?

JurexGCW

Opublikowano

Chłopie jak masz pisac takie głupoty to nie pisz wcale !!  Tylko sobie posty nabijasz Nie wiesz a piszesz to ja wam wszystkim odpowiem

Atakuja serwer caly czas z kilkunastu  ip atakuja nas ze nawed nas hosting dziwi się jak mozna tak atakowac!

Opublikowano

Chłopie jak masz pisac takie głupoty to nie pisz wcale !!  Tylko sobie posty nabijasz Nie wiesz a piszesz to ja wam wszystkim odpowiem

Atakuja serwer caly czas z kilkunastu  ip atakuja nas ze nawed nas hosting dziwi się jak mozna tak atakowac!

Was.

A po co?

Wasz poprzedni serwer sam sie wykonczyl bo nikt nie chcial na nim grac i byl pod IS, ten tez sie sam wykonczy. 

Poprostu Wasz technik jest zerem i znow coś odjechał. Nie wymyslaj glupot, ze atakuja serwer gdzie gra pare osob na krzyz w niedziele.

Pozdrawiam.

Co do Waszego poprzedniego serwera osądzam po tym, ze ten jest dokładnie taki sam na kazdym kroku w kazdym calu jak Vene, prawie nic nie zmieniliscie nawet.

Nie wiem, moze akurat przypadkiem zrobiliscie serwer w 100% taki sam jak tamten, akurat jak tamten co szansa jest jedna na milion zeby dwa rozne zespoly zrobily ten sam^^

zhda.png

Opublikowano

nie chrzan mi tu o postach ok?   szukam servera do gry a gdy juz cos znajde to  robia sie  takie cuda jak na tym serwerze.  jesli chodzi o  posty  to niby  po co jest  forum ?    odpowiedz mi na to pytanie? chyba nie spamie?   zadaje pytania i udzielam odpowiedzi. chyba w takim celu jest zrobiona ta strona...      wiec w trakcie pisania wlacz myslenie!

JurexGCW

Opublikowano

Logowanie padło ... Jak wbije na wybór postaci (zajmuje mi to 30minut) wywala clienta.

Nie polecam tu grać serwer sam się wykończy tak jak napisał UP

Wg. mnie to technik coś z**** i tyle

Pozdrawiam i nara ;p

Yo nigga :D

Opublikowano

Ja piernicze ten klient jes porypany jak pieron pogralem chwile lognolem sie i juz nie wejde na serw chce wybrac postac i mnie rozlancza z serwem przypadek? bo jakos na innych serwach tego problemu nie mam

Opublikowano

Was.

A po co?

Wasz poprzedni serwer sam sie wykonczyl bo nikt nie chcial na nim grac i byl pod IS, ten tez sie sam wykonczy. 

Poprostu Wasz technik jest zerem i znow coś odjechał. Nie wymyslaj glupot, ze atakuja serwer gdzie gra pare osob na krzyz w niedziele.

Pozdrawiam.

Co do Waszego poprzedniego serwera osądzam po tym, ze ten jest dokładnie taki sam na kazdym kroku w kazdym calu jak Vene, prawie nic nie zmieniliscie nawet.

Nie wiem, moze akurat przypadkiem zrobiliscie serwer w 100% taki sam jak tamten, akurat jak tamten co szansa jest jedna na milion zeby dwa rozne zespoly zrobily ten sam^^

Nie mieliśmy żadnego poprzedniego serwera. Po co wypowiadać się na tematy o których nie masz pojęcia ?

A liczba osób online ok. 12-13 to 500 więc idź już płakać gdzieś indziej. Najlepiej odpal swój serwer i pokaż jaki jest mocny bo widzę że na wszystkim się znasz. 

Co do serwera, aktualnie jesteśmy w trakcie przedłużania umowy na maszynę i w trakcie wykupywania zabezpieczeń, niestety lepsze zabezpieczenia kosztują i to nie małe pieniądze jednak niedługo wszystko będzie płynnie działało. 

Nasz technik już pracuje nad logowaniem, wczoraj zostały zablokowane 3 adresy IP które nas atakował niestety dziś pojawili się kolejni ;/ 

Przepraszamy

Opublikowano

serwer sam z siebie sie tak szybko nie wykończy bo 500 osób to jednak dużo. gdyby grało 100-200 to już inna sprawa. mam nadzieje że naprawicie BSa bo mi żaden padmakowy i unpublishowy nie działa mimo że robie wszystko tak jak reszta.

21025763467572689828.png

Opublikowano

500 osob online w dzien a kiedy jest dzien i kiedy wchodzi te 500 bo w m1 ch1 przed offem byly 3 osoby i 2 shopy w Jinno + gm, przypominam, ze niedziela a gimbusiarnia i ateiści czyli 99% graczy mt2 ida do kosciola dopiero za 2 lub 3h 

serwer sam z siebie sie tak szybko nie wykończy bo 500 osób to jednak dużo. gdyby grało 100-200 to już inna sprawa. mam nadzieje że naprawicie BSa bo mi żaden padmakowy i unpublishowy nie działa mimo że robie wszystko tak jak reszta.

Widocznie Ty robisz cos zle, bo ja nie wypowiadam sie o serwerze jak go nie obczaje wiec na serwa ofc wbilem ogarnac, po wbiciu odpalilem unpublisheda i smigal az milo. Niestety po jakims czasie rzygnalem z obrzydzenia, ze to ten szajs venetris.

zhda.png

Opublikowano

500 osob online w dzien a kiedy jest dzien i kiedy wchodzi te 500 bo w m1 ch1 przed offem byly 3 osoby i 2 shopy w Jinno + gm, przypominam, ze niedziela a gimbusiarnia i ateiści czyli 99% graczy mt2 ida do kosciola dopiero za 2 lub 3h 

Widocznie Ty robisz cos zle, bo ja nie wypowiadam sie o serwerze jak go nie obczaje wiec na serwa ofc wbilem ogarnac, po wbiciu odpalilem unpublisheda i smigal az milo. Niestety po jakims czasie rzygnalem z obrzydzenia, ze to ten szajs venetris.

nie wmawiaj mi rzeczy nie prawdziwych bo wszystko robie zgodnie  z intrukcjami ;) jak już jest bs wbudowany to chyba powinien być sprawny ;)

21025763467572689828.png

Opublikowano

UP nic dziwnego tez tak mialem ale w koncu sie udalo zrobic konto a teraz pogralem do 30 lvl przelogowac postac chcialem i juz nie wejde na serwer za hvja bo przy laczeniu do wyboru postaci rozlancza mi klienta tu sie poco chwila cos rypie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...