Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#1.  Wywalanie channeli - naprawdę nie umiecie sobie z tym poradzić? Wasz pierwszy serwer? Tyle znanych przyczyn tego, zamiast zabrać dupę do roboty i sprawdzić wszystkie metody, to wy czekacie, aż gracze wam podadzą osobę która wywala? Przecież to jest śmieszne.  Admin pisze w grze, żeby mu podać info o pseudo hackerach, którzy wypierdalają kanały. Pomagają wam technicy z innych serwerów i jeszcze brak ogaru.

#2. Bany za ataki na serwer - proszę was xD Kilka osób dostało bana, bo było podejrzewanych o ataki. 0 dowodów, same domysły i skargi od graczy bez dowodów. Idąc tym tokiem, wychodzi na to, że wystarczyło, że kilka osób podało nick jednej osoby i ta osoba dostaje perma za atak xD Brak ogaru po raz drugi.

PS Podobno zablokowaliście komendy, czyż nie?

#3. Zrobiliście OX, żeby znaleźć winnych? Boże wszechmogący. Ci co zostali w m1, bo nie poszli na wasz 'szampański' OX byli od razu winni? Nie ogarniam.

#4. Zamiast ruszyć dupsko i szukać przyczyn wywalania, oni szukają winnych. No brawo, kurwa.

lt-dsefivougjbtjdzmaogi.jpg

#5. Pytanie tutaj -  Ogarniecie ten serwer czy nie? Bo 2 dni męczenia się z nim to trochę zbyt dużo.

#6. Podsumowując - BEKA nie serwer. Porażka nie administracja. 

Wiem, że się powtarzałam, ale wszystko kręci się wokół tej głównej sprawy, a oni nawet tego jednego problemu nie potrafią rozwiązać.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

I co zrobicie człowiekowi, ktory wywala channele?

Raczej nie ma paragrafu na "Utrudnianie utrzymania serwera od ktorego zyskow nie odprowadza sie podatku i stoi on na nielegalnie zdobytych plikach". Ta, ta na nielegalnych bo ymir nigdzie nie zezwolil na to ale nie sciga takich ludzi bo to jak walka z wiatrakami jednak nadal nie sa one "legalne"

Ktos mnie oswieci? :D

Pozatym az sie prosi ten serwer o napisanie "A nie mowilem?" 

Ja zawsze mam racje. Pisalem, ze skoro serwer sponsoruje true to musi byc niewypal bo on wybiera te najgorsze teamy.

zhda.png

Opublikowano

Gówno nie serwer. Pobierałem 3 godziny to gówienko rejestruje się na stronie a tu niespodzianka po włączeniu gry nie da się zalogować a to dowcip :) Po za tym litery wystają za tabelki, KASUJE TO JAK NAJSZYBCIEJ NIE POBIERAĆ! Już lepiej pograć w karty albo postrzelać wiatrówką,lbo w statki na kartce.

Nawet nie łaska na swój serwer wrzucić pliki serwerowe żeby się szybko pobrało, bez limitu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Rekrut
Opublikowano

Wygląda na to że czekają na to aż gracze podadzą kto wywala channele co jest śmieszne. Ale czekać bd, bo za długo już czekam i szkoda tak odchodzić i stracić czas.

@info kiedy on ? 

Opublikowano

Raczej nie ma paragrafu na "Utrudnianie utrzymania serwera od ktorego zyskow nie odprowadza sie podatku i stoi on na nielegalnie zdobytych plikach" 

Ja zawsze mam racje. Pisalem, ze skoro serwer sponsoruje true to musi byc niewypal bo on wybiera te najgorsze teamy.

Nie gadaj, Dreikon stoi i ma się dobrze ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Raczej nie ma paragrafu na "Utrudnianie utrzymania serwera od ktorego zyskow nie odprowadza sie podatku i stoi on na nielegalnie zdobytych plikach" 

Jest to uszkadzanie cudzej rzeczy. to tak jakbyś napierdalał ddosami, jest to karalne tak samo jak niszczenie cudzej własności. 

no szkoda że serwer niewypał.. ale żeby nie zablokować komend na czacie to trzeba być kimś xddd

Opublikowano

Najlepsze i tak jest to że banujecie za podejrzenia na temat ataków 

I jeszcze wasz super pomysł z polowaniem na "CITERA" [tak pisał typ na OX] i szukanie go po m1 jak wszyscy byli na OX 

Co będzie kolejnym krokiem, czekanie na respie w królestwach i pilnowanie 1 lvl ?

#1.  Wywalanie channeli - naprawdę nie umiecie sobie z tym poradzić? Wasz pierwszy serwer? Tyle znanych przyczyn tego, zamiast zabrać dupę do roboty i sprawdzić wszystkie metody, to wy czekacie, aż gracze wam podadzą osobę która wywala? Przecież to jest śmieszne.  Admin pisze w grze, żeby mu podać info o pseudo hackerach, którzy wypierdalają kanały. Pomagają wam technicy z innych serwerów i jeszcze brak ogaru.

#2. Bany za ataki na serwer - proszę was xD Kilka osób dostało bana, bo było podejrzewanych o ataki. 0 dowodów, same domysły i skargi od graczy bez dowodów. Idąc tym tokiem, wychodzi na to, że wystarczyło, że kilka osób podało nick jednej osoby i ta osoba dostaje perma za atak xD Brak ogaru po raz drugi.

PS Podobno zablokowaliście komendy, czyż nie?

#3. Zrobiliście OX, żeby znaleźć winnych? Boże wszechmogący. Ci co zostali w m1, bo nie poszli na wasz 'szampański' OX byli od razu winni? Nie ogarniam.

#4. Zamiast ruszyć dupsko i szukać przyczyn wywalania, oni szukają winnych. No brawo, kurwa.

#5. Pytanie tutaj -  Ogarniecie ten serwer czy nie? Bo 2 dni męczenia się z nim to trochę zbyt dużo.

#6. Podsumowując - BEKA nie serwer. Porażka nie administracja. 

Wiem, że się powtarzałam, ale wszystko kręci się wokół tej głównej sprawy, a oni nawet tego jednego problemu nie potrafią rozwiązać.

Z jednej strony 

foto_78079c3cdaf3a6464b18c52af01c8eba.gi

Ale po 2 po co sie starasz i piszesz tyle powodów jak oni i tak to zleją :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A tak co do forum to @True obiecal ze forum bedzie dzisiaj a jakos sie na to nie zanosi ;x

Nie polecam :D

@aw skad pety

Opublikowano

Boże tak czytam te wasze komentarze i same płacze, ogarnijcie się znajdźcie sobie inne zajęcie i wbijcie jak serwer będzie stał dłużej niż 5 minut...

@ Co zrobić z tym gownianym kapeluszem? - podstawowe fryzury gdzie?!

@ Skąd Bronie 75?

Opublikowano

Jest jeden sposob ktory napisalem juz smokowi590 teraz szukam jak to zrobic bo nie pamietam jak robilem t o na swoim serwerze. Jezeli to zrobi to juz zaden gracz nie uzyje ani jednej komendy ;)) tylko teraz musze sobie przypomniec jak to sie robi i mu napisze

@ Topic czy tutaj legalne jest WH (?) xD

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jezu stracilem 5 min na pobranie serwa xdd

jak chcecie sprawdzic kto wpisywal jaka komende wejdzie do mysql i w logach (command_log) -.- i tyle lub zablokujcie calkowicie komendy jak mowi prmk !

Jest jeden sposob ktory napisalem juz smokowi590 teraz szukam jak to zrobic bo nie pamietam jak robilem t o na swoim serwerze. Jezeli to zrobi to juz zaden gracz nie uzyje ani jednej komendy ;)) tylko teraz musze sobie przypomniec jak to sie robi i mu napisze

na stronie sa bany juz za wh wiec zabronione :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje że Ci sie przypomni i bedzie działac bo czekamy na serwer i smok mógł by sie tu odezwac co i jak

Nie nie jest legalne wh :P

5qj.png

Opublikowano

Bany za ataki? xD

To musze Wam powiedzieć, że z żadnym banem nie trafiliście. Przykro mi.

Zmiencie metode bo ta jest marna.

Jeżeli sie nie potrafi serwera ustabilizować i naprawić NAJPROSTSZYCH błędów to tak się własnie kończy.

True co, nie pomoze? Pies na kase a dał Wam podziurawioną strone, pls.

W dodatku na TS się z Was smiał, ze sobie rady nie dajecie, bekowa sprawa.

Ja juz skonczylem tu gre, enjoy.

Opublikowano

A tak co do forum to @True obiecal ze forum bedzie dzisiaj a jakos sie na to nie zanosi ;x

Nie polecam :D

@aw skad pety

Koleś oni myślą żeby serwer stojał a nie o forum . Pety po co ci PET jak nawet nie wejdziesz na serwer ...

Opublikowano

Tak w ogóle to nie wiem na co czekacie, nawet jeśli ktoś im pomoże to naprawić to i tak padną pewnie za tydzień, sam tego nie ogarnie co pisałem już w zapowiedzi serwera, idę na inny, elo.

Opublikowano

Dobra ja mam teraz malo czasu  napisze co trzeba zrobic moze ktos bedzie wiedzial i pomoze smokowi. Ja tutaj nie gram lecz niechce by True znow kase stracil.

Trzeba zrobic  tak by gracz ktory wpisuje np /war nie robilo to jako komendy lecz wypisywalo to na czacie a tylko [GM] Ci z prefiksami moglyby uzywac komend. 

Gracz by nie mial praw wpisywania komendy np /set_walk bo zamiast uzyc to jako komende poprostu wyslalo by to na czacie (Jak nie skumaliscie to nwm)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tutaj takie info ode mnie : Pracujemy pełną para sprawdzamy kazda mozliwa rzecz naprawde uwierzcie mi ze to nie jest takie latwe jak sie wydaje, od siebie moge dodac ze server nie padnie będzie ON ale kiedy to nie jestem  Wam w stanie powiedzieć. Nie poddamy się!

[TGM]Nukey

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...