Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej bawcie się gotowymi plikami Avestii to napewno nie będzie wam wywalało CH. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile tam jest dziur i innych badziewnych rzeczy. Życzę Wam naprawdę powodzenia w zabawie z tym "gównem". Szybciej chyba postawicie sami stabilny serwer niż ogarniecie te badziewia, które robił jakiś niedouczony "gimbus". 
Naprawdę życzę powodzenia technikowi, ale uwierzcie szkoda czasu.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej bawcie się gotowymi plikami Avestii to napewno nie będzie wam wywalało CH. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile tam jest dziur i innych badziewnych rzeczy. Życzę Wam naprawdę powodzenia w zabawie z tym "gównem". Szybciej chyba postawicie sami stabilny serwer niż ogarniecie te badziewia, które robił jakiś niedouczony "gimbus". 

Jesteś bezczelny sugerując nam te pliki :X

Serwer na plikach 2010 co potwierdza wczorajszy atak SHOWMETHEMONEY.

Na 30 % dzisiaj odpalimy.

Opublikowano

Przecież ten błąd miał być wyeliminowany 10h temu, dobra ja idę na  inny serwer, elo.

Pisałeś to 10 razy, pa.

Wiadomo coś?

Opublikowano

Te pliki nie sa avesti ; )

@ Topic truta +9 dropi z ripka ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

To można iść spać? :x

Wystarczyło zrobić tak jak prmk pisał, że gracz nie może pisać " / " i wszystko byłoby okey :x

Opublikowano

Dzisiejszy dzień kończy się za 8 minut :D

Odpalicie jakby co na noc, czy tylko z rana?

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy, że staracie się aby serw stał ale czy jest jakaś szansa, że będzie serw dzisiaj online?

Współpracujcie :) Tylko żeby nikt wam nie dał game z backdoorem bo jeszcze gorzej na tym skończycie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Myślisz, że nie wiem kogo to są pliki ;) Sam mam je na dysku. Dam Ci dobrą radę wyłącz serwer, usuń te gówniane pliki z dedyka i zrób coś lepszego. Od 0 zrobicie coś lepszego, bo nie naprawicie tego "szajsu". Naprawdę darujcie sobie bo szkoda waszego czasu. Nie masz pojęcia co siedzi w tych plikach i ile Cię jeszcze może zaskoczyć (możecie się ostro przejechać).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapewniam Was, że współpracujemy z najlepszymi technikami,

wszystko to w trosce o waszą bezpieczną grę.

No kurwa padłem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Od ponad 10h próbujecie rozwiązać problem z wywalaniem chaneli i...? nic, bo wasz super technik nie potrafi nic zrobić, ciężko zablokować komendy, prawda? 

Rekrut
Opublikowano

Smok, mam nadzieję że "wiesio" super technik Ci pomoze z game ;]

@ DO GRACZY @

Na serwerze nie ma bugów ! Chodzi o to że w game jest dziura i ktoś uzywa komend wywalających kanały. Próbują to naprawić, tak że czekajcie na serwer bo warto ! Wbijać na ts i się spytajcie czy ktoś znalazł jakiegoś buga albo czy opłaca się grać, 24:00 a na ts 250 osób +.

Opublikowano

A tak na prawdę, jeśli to są pliki Avestii to i tak po serwerze :(

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Bardzo ciekawi mnie to ile "hejterów" wbije rano na serwer :)

Bo na razie co tutaj widzę to niepotrzebny spam, rozpoczęliśmy współpracę z technikami.

Licznik podczas oxa przekroczył 1k, więc nie wypisujcie mi tutaj o plikach serwerowych -,-, kiedy sam je całe robiłem od początków.

Opublikowano

Bo na razie co tutaj widzę to niepotrzebny spam, rozpoczęliśmy współpracę z technikami.

Hejterzy hejterami, ale prawdziwi gracze, tacy jak ja ciągle śledzą temat i czekają ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Byli tak pewni siebie juz planowali nam na nocke dac raty, a gracze prosili dajcie wczesniej bo wam znowu padna. Minelo zaledwie 15 min i padlo ;D

Opublikowano

Idę spać mam nadzieję że dacie radę do jutra ogarnąć

Dam bambus za chakry pisać priv

Co ile respi się generał w av1??

Opublikowano

Dobra, długo nie wypowiadałem w tym temacie ale czas napisać coś z sensem.

Od ostatniego posta który faktycznie przedstawi sytuacje na serwerze minęło sporo czasu tak więc czas zagrać w otwarte karty.

Jest wielki problem, na serwerze jest grupa ludzi która posiada większe doświadczenie niż 3/4 tutaj zgromadzonych osób.

Od kilku godzin siedzimy na kanale i rozmawiamy nad tym w czym może być problem. Przykładem tego mogę być ja gdzie siedze od pieprzonych 13 godzin na ts'sie bo mi zależy zeby to wszystko doszło do ładu i do składu.

Tak wiem że zwaliliśmy, zdaje sobie sprawe że start był kompletnym błędem i jedną wielką pomyłką. 

Padające chanelle i komendy które je wywalają nie są naszym jedynym problemem, pomimo tego że zablokowaliśmy WSZYSTKIE dostępne komendy dalej jest problem - komendy nie są już straszne.

Zdajemy sobie sprawę że straciliśmy już sporo graczy aczkolwiek mimo tego się nie poddajemy i chcemy wystartować pomimo tego że dużo osób nami gardzi, pluje w twarz i po prostu odeszli z powodu bugów bla bla bla aczkolwiek chcemy wystartować chociażby dla tych 200 graczy którzy siedzą teraz na Ts'sie i czekają na jakiekolwiek informacje .

W tym momencie Smok - H@ podjął współpracę z dwoma znajomymi technikami, w tym momencie lepią dziury w game'ie i podejrzewam że spędzą przy tym grubo ponad noc.

Ja wraz z resztą Administracji osobiście trzymamy kciuki żeby wszystko się powiodło bo naprawdę jest o co walczyć.

Póki co z informacji to na tyle, ja idę spać. Mam nadzieję że rano już wszystko będzie ogarnięte i uda nam się wystartować już na Amen .

Dziękuje serdecznie wszystkim graczom co nie spinają się jak dzieci i czekają na start i przede wszystkim w nas wierzą - Dziękujemy :).

Pozdrawiam, przepraszam ale zarazem Dziękuje tym co wierzą że damy rade - obiecuje i macie słowo każdego z Administracji że będziemy walczyć do końca.

Dobrej nocy, [GM]Skrzypek 

bez gif

Opublikowano

Jako, że N'Skillz ma zablokowane PW i poprosił mnie na gg abym wstawił to więc wstawiam

Przepis na bigos

mięso wieprzowe(np.łopatka,karczek), 1 kg
kapusta biała, 1,20 kg
marchew, 30 dag
pietruszka, 20 dag
seler, 10 dag
cebula 1 średnia
koncentrat pomidorowy, 4 łyżeczki
sól,pieprz,ziele angielskie
2 liście laurowe,majeranek
olej
Mąka pszenna
resztki wędliny

5-6 os. > 60 min średnie przystępne
Przygotowanie

Mięso pokroić w kostkę,posolić,popieprzyć,oprószyć mąką i podsmażyć na mocno rozgrzanym oleju.Cebulę pokroić w kostkę,dodać do mięsa i chwilę po smażyć,przełożyć wszystko do garnka,podlać wodą(tyle aby mięso było leciutko przykryte wodą),dodać przyprawy i dusić na małym ogniu ok,45 min.

Warzywa obrać ,zetrzeć na tarce o dużych oczkach i dodać do mięsa po 45 minutach i dusić razem jeszcze ok.30 min.

Kapustę poszatkować i ugotować w osobnym garnku w osolonej wodzie.

Na patelni podgrzewamy 4 łyżki oleju,dodajemy (jeśli chcemy)pokrojoną w kostkę wędlinę i chwilę smażymy ,następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i i wszystko razem smażymy

Do mięsa dodajemy odcedzoną kapustę i wędlinę z koncentratem pomidorowym,doprawiamy.Jeżeli jest za rzadki możemy go zagęścić niewielką ilością mąki z wodą

///Kolega dostał bloka na krótki czas, bo ma iść odpocząć od spamu, a ty dostaniesz piątaka :)

///Nie ma sprawy nie interesują mnie wasze warny ;]

///;)

Rekrut
Opublikowano

Nie patrzcie na "hejterów" którzy i tak jutro wbiją na serwer. Napiszcie na głownej/ts/tutaj start jutro 9-11:00 i kij. Wiem że wystartujecie ! 

Bardzo dobrze rozwinięty serwer nie ma tyle osób na ts co wy teraz ... jest 24 a na ts 250osób. Zróbcie teraz idola jakiegoś :] Niech 2GM zejdzie i zrobi idola a reszta z wieskiem szuka błędu ;]

@Do hejtu, zróbcie sami serwer i znajdzcie taki błąd jak tutaj w godzinę ... gz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...