Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam możesz sprawdzić kur... A oni to oni, ogarną to ogarną, nie to nie, płakać nie będę.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdźcie na TSa i posłuchajcie co mówią.. Athleta robi wszystko co może, żeby naprawić serwer. Przerwa techniczna już trwa. Miejmy nadzieję, że do 22 serwer będzie ON :) (Podobno) Zlokalizowali problem, już go łatają.

Haha, tak było wczoraj, ps na tsie mam bana od medalowego w sumie za nic, w grze mi idiota nie odpisuje (a wiem że czyta)

W dodatku wczoraj od jakiegoś tępaka dostałem bana:

http://prntscr.com/2ss24v

Siebie też byś mógł zbanować, bo mam osoby które potwierdzą że również na mnie jechałeś. A na zaczepki mogłeś nie odpowiadać.

ps. łatwo się ich prowokuje, napiszcie że DDosujecie serwer albo że jak sprawy z serwerem to do Medalowego bo to technik :ninja:

To nie Dice kretynie bo sprawdzane było ;d

Są jeszcze inne komendy oprócz tej, jak sobie wpiszesz /dice na serwerze to się nie dziw że Ci nie działa.

Opublikowano

Działa to ?_ To są blędy w kliencie bo jak by to był ddos to by też strone ojebało wiec zlikwidujcie to 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Widze interfejsu z avestii nie zmieniliscie ,to pewnie dlatego ze nie wiecie gdzie on jest schowany :D tam jest tyle plikow...

Nie ma sie czym zachwycac klient avestii pliki pewnie tez zbroje i bronie to wielka paczka ktora wala sie po npc

Stroje "na lato" z epvp

Nowe wyglady zadaawanych dmg i emotikony tez juz bylo

Bossy z bety metin2.pl

Nic ciekawego tutaj nie widze same gotowce ,ale powodzenia ;) Dobrze ze naprawiliscie game ktory jest dziurawy jak ser

@antywarn

jak zdobywamy bronie 75?

Opublikowano

@UP

Ty lepiej zostań przy swoim hobby ...

EditŁ

ProEnix - ale ty jesteś wyjebistym adminem 1x post = spam , ForEver Along ...

Opublikowano

@up duzo dziur jest w tym serwerze bo mam te pliki oraz tego clienta

Jak postawilem serwer na tych plikach to po zalogowaniu i wejsciu do m1 syserr w minute wywalil 79 bledow

Jak juz mowilem game jest tak dziurawy ze nie ma sensu go latac a nawet jak zalataja czesc to i tak troche dziur zostanie

Pliki pobugowane najlepsza opcja byloby wykorzystac czesc ciekawych rzeczy z tych plikow i robic serwer od zera a nie na tych plikach bo to nie ma sensu

Szybciej zrobi sie serwer od nowa...

@aw

Jak ze skilami?

Opublikowano

o 16 byl on ale chyba cos padlo:P

wogole jestescie nie powazni zero publikacji

na stroenie on o 18!!!!!!!!

a w nastepnym poscie 15 ???

na stronie 1 post który widzisz to jest najnowszy, potem jest starszy.. 

jakieś info od administracji? bo nie wiem czy czekać czy iść na inny serwer..

Opublikowano

Zrób oxa na 550osób. Nie dadzą Ci  się ruszy bo blokują złap laga i nie przejdź na drugą stronę. Jednym słowem WYMARZONY OX.

Nie ,nie mam lipnego komputera ,bo połowa osób nie mogła się ruszyć i narzekała na lagi.

Opublikowano

Zrób oxa na 550osób. Nie dadzą Ci  się ruszy bo blokują złap laga i nie przejdź na drugą stronę. Jednym słowem WYMARZONY OX.

Nie ,nie mam lipnego komputera ,bo połowa osób nie mogła się ruszyć i narzekała na lagi.

Co jest w tym najlepsze, najlepsze jest to, że jako drugie pytanie było " O czy X " ....

Najlepiej pozbyć się graczy i mieć spokój, ehh rekompensata powinna być dla wszystkich a tak to pozbył się 2/3 graczy tym pytaniem, jak dla mnie bezczelność.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wy sobie chyba jaja robicie, niby naprawione a jak chcę wbić na ch2 albo ch4 to piszę off, i wy serio chcecie mieć 1k online? Idioci..

24h+ off i jeszcze nie naprawione, no gratuluję, technik to pewnie kokosy zbija!

Opublikowano

Kur** kiedy wreszcie naprawią ten serwer ? Widać że True sponsor taka lipa że 1000 graczy nie umie uciągnąć. Idźcie lepiej schować się z tym serwerem bo powoli wkur**a !

ddz8gi.png

Opublikowano

taa nieśmiertelne ch.. :) dziękujemy 

@anty warn Skąd bronie 75/

Wbilem, 5sek Logło :D spoko :)

@@@@

SKĄD TE TRUTY ?

Bronie 75 ze szkat generała AV1 

tenor.gif

Opublikowano

Znów OFF :) 

Wszystko było by dobrze gdyby to że 

-GM podpowiada na OX 

-Pytania pułapki na drugim pytaniu, nie ma to jak wyjebać połowe graczy żeby nie dac im nagrody.I GADANIE ŻE TO LOSOWANE, TO PO CO TAKIE NAPISALIŚCIE 

-Banowanie za WH ... no tak ale topki nie banują 

SS z OX 

zmnfil.jpg

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...