Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak zabezpieczenia macie bardzo słabe wszystkie komendy wyrzucające ch działają oraz bashpanel na dodatek mieliście zbugowanego npc w m2 o ile go usuneliście.

Serwera nie polecam, ciągle wywala kanały a to już drugi fail z ich strony, jedynie nic do trute nie mam bo jest sponsorem.

Opublikowano

pamiętaj nawet najlepszym to się zdarza ;d.

O czym ty człowieku mówisz, to było pewne że nie dadzą rady, już po tym się wkopali jak 5 czy tam 4 razy przykładali datę, druga sprawa mówili że DDosy im nic nie robią a potem że jednak tak, i trzecia sprawa idioci w teamie, profesjonal 100%.

Opublikowano

ale kurwa bez przesady !! ;/ nic nie pobllokowali ani nic ..

jednak dobrze mowi to "dwa razy nie whcodzi sie do tej samej wody" wczoraj padl to znaczy ze dzis tez bedzie padal ja sie ostatecznie chyba pozegnam z serwerem i poszukam czegosc bo mam zamiar pograc nocke ;d

Opublikowano

powwiem tak z 400 osbób co tutaj siedziało na tym temacie i na tym serwie zostało zaledwie 250 osób róbcie to może z 40 osób zagra max 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Przekładany start. Masa bugów. Co wy robiliście na tej becie? Żadnych podstaw.. Zbugowany NPC ? Ludzie. Jeżeli bierzecie się za tak rozbudowany serwer to dopracujcie go.. Nie odwalajcie lipy i szybkiego startu.. Sprawdzcie wszystko i wtedy uruchomcie.. Zawiedliście mnóstwo ludzi..

81565033.png

Opublikowano

Kur... włączcie ten serwer, poblokujcie te jeban** komendy, a jak nie umiecie to nie bierzcie sie za stawianie serwerów !

Ogarnij się, bo zachowujesz się jak typowy no-life.

Chciałbym się spytać gdzie są teraz administratorzy? Bo jakiś gołodupiec aka youtuber aka mam 10 subów mnie nie interesuje.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ten serwer mógł być jednym z najlepszych serwerów, właśnie na taki serwer czekałem....

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ten serwer mógł być jednym z najlepszych serwerów, właśnie na taki serwer czekałem....

Tak to jest jak osoby które nie powinny mieć jakiej kolwiek styczności z plikami jednak mają:(

Skończy pewnie jak Avestia i tyle.

Opublikowano

On dalej moze byc najlepszy, niech tylko się ogarnął, Deriasek powiedziął w czym leży problem, mam nadzieję że się ogarnął :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Rekrut
Opublikowano

Kur*a ludzie ... ileż można ? "Naprawiliśmy" i nadal wywala. Info z ts'a że tego się nie da naprawić bo są to pliki 2010. Kurwa jeszcze 1 taka akcja i graczy nie macie ... Szkoda bo fajny ale kurwa róbcie to raz a dobrze a nie maniane odpierdalacie.

Sry za wulgi ale idzie się pociąć ! Ludzie mają ss jak czekają 20+h na serwer a tutaj takie cyrki. W tym czasie wystartowały inne serwery, które stoją tylko ten nie ... 

Opublikowano

Kur*a ludzie ... ileż można ? "Naprawiliśmy" i nadal wywala. Info z ts'a że tego się nie da naprawić bo są to pliki 2010. Kurwa jeszcze 1 taka akcja i graczy nie macie ... Szkoda bo fajny ale kurwa róbcie to raz a dobrze a nie maniane odpierdalacie.

Sry za wulgi ale idzie się pociąć ! Ludzie mają ss jak czekają 20+h na serwer a tutaj takie cyrki. W tym czasie wystartowały inne serwery, które stoją tylko ten nie ... 

Wszystko da się naprawić.

Opublikowano

Wejdźcie na TSa i posłuchajcie co mówią.. Athleta robi wszystko co może, żeby naprawić serwer. Przerwa techniczna już trwa. Miejmy nadzieję, że do 22 serwer będzie ON :) (Podobno) Zlokalizowali problem, już go łatają.

tenor.gif

Opublikowano

To nie Dice kretynie bo sprawdzane było ;d

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Walić na metina Kamil wygrał ;d NO 4 złoto jeszcze z 6 i mogą wracać do domu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...