Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Na oxie około 400osób, online było 1k+.

Nie płakac, zaraz odpalą, pytania losowe są ... płacz bo odpaliście ? oj...

Jak wywaliło na oxie kanał, to będzie od nowa, nie srajcie. 

Opublikowano

Beka troche bo nie dość, że od 16 można było pograć z 2 i pół godziny. W dodatku dostałem bana za przeklinanie (przeklnąłem może z 4 razy w tym 2 razy kyrwa przez te 2 godziny grania). Ciekawe jak mam się odwołać lub dowiedzieć na ile dostałem bana bo nigdzie nie pisze do kiedy ban, a forum nie ma i pw na ts'ie do adminów też nie można.

graphic.png

Opublikowano

Znów OFF :)

Wszystko było by dobrze gdyby to że 

-GM podpowiada na OX 

-Pytania pułapki na drugim pytaniu, nie ma to jak wyjebać połowe graczy żeby nie dac im nagrody.I GADANIE ŻE TO LOSOWANE, TO PO CO TAKIE NAPISALIŚCIE 

-Banowanie za WH ... no tak ale topki nie banują 

SS z OX 

zmnfil.jpg

Skąd wiesz, że podpowiada? Pytania są losowe, lecz też uważam, że dawanie OXa jako rekompensatę z pytaniami pułapkami to bezsens.. Połowa topki została zbanowana :) Może jak piszecie na chacie, że ktoś ma wh to on je wyłącza? ^^

tenor.gif

Opublikowano

Jakie 1k, co ty człowieku mówisz...

Grande przeklinanie [HA]Athleta 2015-02-20 21:05:00

No tak właśnie przeglądam zbanowanych i masakra. ;d

Opublikowano

Kurva ox na 550 os i po 5 min serwer off to ch1 miało być nieśmiertelne o co kurva chodzi ?? zamiast jebać się z oxem to zrobcie to do chuja wafla bo mnie krew zalewa . 4 raz serwer wystartował i po 6 godz gracze grali max 2h to coś nie halo ??

@edit:

Jakiś kurva debil o nazwie ahfafarefaga ma 128 lvl jak kurva powie mi to ktoś ?? to jest pewnie ten kutas co to wszystko robi japierdole 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Zrób oxa na 550osób. Nie dadzą Ci  się ruszy bo blokują złap laga i nie przejdź na drugą stronę. Jednym słowem WYMARZONY OX.

Nie ,nie mam lipnego komputera ,bo połowa osób nie mogła się ruszyć i narzekała na lagi.

Ja nie miałem w ogóle lagów, mam bardzo dobry komputer, troche gorszy internet ale smigalo wszystko. 

Opublikowano

hahaha nie dośc ze z ox'em startował 10min to jeszcze wywaliło.... Miały byc raty a jakoś ich brak...

Skąd zdobędę ulepki na bron do 80

5qj.png

Opublikowano

Już tłumaczę po co był ox,

chcieliśmy namierzyć osobę odpowiedzialną za ataki, poprzez pozostawienie jej w m1 podczas, gdy reszta 650 osób będzie na oxie się bawić, osoba ta została w M1 i użyła niemieckiej komendy, teraz namierzenie jej to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Osobiście się dziwie, że tylu graczy ma taką cierpliwość do tego serwa, sam sobie się dziwie, że jeszcze liczę na to, że będzie sprawny w 100% bo to na prawdę fajny serwer.

A co do ox'a to wielki minus, każdy gracz powinien dostać rekompensatę, podziękowanie za to że jesteśmy z nimi a tutaj pytanie pułapka...

chcieliśmy namierzyć osobę odpowiedzialną za ataki, poprzez pozostawienie jej w m1 podczas, gdy reszta 650 osób będzie na oxie się bawić, osoba ta została w M1 i użyła niemieckiej komendy, teraz namierzenie jej to tylko kwestia czasu.

A nie lepiej zablokować komendy ? bo to, że zablokujecie tego gracza to nic, komenda jest ogólnie dostępna...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Mam nadzieje że jutro rano jak sobie siąde to pogram bo jak nie to ja podziękuje 

Opublikowano

Wiesz że się poniżasz? Właśnie pokazujesz jak idiotycznym technikiem jesteś, na twoim miejscu zamknąłbym ten serwer, sprzedał pliki i wystartował za miesiąc bo to już śmieszne jest, jak i ty oraz twój "team".

ps, na tsie DJ czy tam inny mówił że jak padniesz z serwer to on Ci zajebie pliki, więc jestem ciekawy ile osób ma dostęp do FTP.

Opublikowano

NIE ŁATWIEJ ZABLOKOWAĆ TĄ KOMENDE ? 

Opublikowano

czekaj-lacze-watki.jpg

Że niby było łatwiej namierzać kogos niż poprostu zablokowac komende ?

Wystarczy żeby powiedział on kolegą z TS co mają wpisać i będziecie musieli kolejne osoby namierzać ??

Każdy fajny serwer muszą zaraz spierdolić, a gówna nadal stoją 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

NIE ŁATWIEJ ZABLOKOWAĆ TĄ KOMENDE ? 

powiem ci tak oni jak nie wiedzą to powini zobaczyć na forum jak to poblokować mojim zdaniem to powinni tak zrobić ale może on  nie chcą czy co bo nie wiem 

Opublikowano

BOŻE JEDYNY CZY NIE MOŻNA PO PROSTU WYŁĄCZYĆ KOMEND, KTÓRE MOŻE WPISAĆ I UŻYĆ GRACZ? OH GOD WHY ////// Cześć X X aka Imagination czas na przygody ^^

Opublikowano

Smok, co ty pierdolisz? xD kilka stron wcześniej pełno osób pisało "zablokujcie wszystkie komendy" a wy nic, co wy robicie? zablokujecie 1 komendę i kolejną znajdą i tak w kółko..

Opublikowano

Nie rozumiesz ze technik idiota robi takimi dziwacznymi sposobami ze zamiast zablokowac to szykuje dekonspiracje na osobe ktora jest za to odpowiedzialna? zreszta nawet jakby zablokowal to jest wiecej takich komend oraz game dziurawe jak ser..

@aw sa misje fabularne czy brak jak na avestii

Opublikowano

SMok590 napisz na gg 44567805 to powiem ci co mozesz zrobic z tymi komendami i to szybko.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Hoho namierzanie to teraz się bawicie w FBI ^^ gorzej niż Malanowski.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...