Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupiłem PD i rekawice na 2 dni a grałem hmmm 40min? mam nadzieje ze bedzie rekompensata w postaci SM...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwerek :D

Gra się przyjemnie expi itd ...:D

Polecam i zapraszam , jak oczywiście będzie ON :D

Opublikowano

Serdecznie Zapraszam na serwer bo warto, bardzo przyjemnie się expi,gra.Jedyny minus to wywalanie ale miejmy nadzieję ze to naprawią.Jeszcze raz zapraszam! 

wolf.gif

Opublikowano

No to Ciekawe skad kur*a max lvl w topce?

Serwer raczej już nie będzie działał sądząc po tych logach itp 

Beta jest od czegoś, a tu chyba jej nie było

CZEKAM NA WYJAŚNIENIE TEGO MAX LVLA bo w nocy był off przez dłuższy czas...

Opublikowano

Niestety, jeśli nie załatwią sprawy z topką to serwer straci wielu graczy, gdy widzi się takie poziomy a serwer był na krótką chwilę włączony to aż odpycha.

PS. Teraz wbiłem na dosłownie 5 min i off, przerwa techniczna czy znów to co wczoraj ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Daje stówe, ze te top1 jest prywatną postacia jednego z GM... dzieciaki też chciały pograć a zapomniały, ze istnieje coś jak ranking.

Opublikowano

Daje stówe, ze te top1 jest prywatną postacia jednego z GM... dzieciaki też chciały pograć a zapomniały, ze istnieje coś jak ranking.

W takim razie dawaj stówę ;)

Nikt z postaci GM nie posiada żadnego konta prywatnego :) .

Dziennie 2/4 topki jest banowana więc gwarantuje ci że nikt z Administracji nie ma prywatnego konta. 

Serwer jest ON, technicy załatali póki co wszystkie dziury itd.

Jak wszystko do +/- 13/14 będzie stało dobrze tak jak stoi teraz dostaniecie wynagrodzenie, eventy raty itd itd. 

Aktualnie wprowadzamy wszystkie rzeczy o które prosiliscie, w tym naprawa ślubu i dt.

Za 3 minuty 2 minutowa przerwa techniczna, Smok wgra od nowa ślub/dt i wszystko wraca.  Dziękujemy za cierpliwość. 

bez gif

Opublikowano

Zróbcie reset bo jak widzę ranking to mi się płakać chcę. Reset i start na nowo był by najlepszym wyjściem z sytuacji. :) Wiesio 254 lvl. porażka... 

:) Z Frajerami Nie Pije. :)

Opublikowano

W takim razie dawaj stówę ;)

Nikt z postaci GM nie posiada żadnego konta prywatnego :) .

Dziennie 2/4 topki jest banowana więc gwarantuje ci że nikt z Administracji nie ma prywatnego konta. 

Serwer jest ON, technicy załatali póki co wszystkie dziury itd.

Jak wszystko do +/- 13/14 będzie stało dobrze tak jak stoi teraz dostaniecie wynagrodzenie, eventy raty itd itd. 

Aktualnie wprowadzamy wszystkie rzeczy o które prosiliscie, w tym naprawa ślubu i dt.

Za 3 minuty 2 minutowa przerwa techniczna, Smok wgra od nowa ślub/dt i wszystko wraca.  Dziękujemy za cierpliwość. 

To jak wytłumaczysz max lvl już w topce? To jest niemożliwe do wbicia w tak krótkim czasie. /a Wiesio 254? :D

W dodatku ze statami :

Punkty życia: Inteligencja: Siła: Zręczność: 4 3 6 43
Opublikowano

Wczoraj była o tym rozmowa że Wiesio to technik który pomagał postawić serwer na nogi więc już przestańcie lamentować że max lvl w topce. 

Opublikowano

To jak wytłumaczysz max lvl już w topce? To jest niemożliwe do wbicia w tak krótkim czasie. /a Wiesio 254? :D

W dodatku ze statami :

Punkty życia: Inteligencja: Siła: Zręczność: 4 3 6 43

Wiesio - technik :). On postawil serwer na nogi

Max lvl? Max lvl na chwile obecną 180 - luźno można wbić. 159 to nie jest max. Od 160 leci przeciul wolno tak więc.. 

bez gif

Opublikowano

Zróbcie reset bo jak widzę ranking to mi się płakać chcę. Reset i start na nowo był by najlepszym wyjściem z sytuacji. :) Wiesio 254 lvl. porażka... 

to płacz i nie graj, po 2 tylko 1 os. ma taki lvl ten Wiesio..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesio - technik :). On postawil serwer na nogi

Max lvl? Max lvl na chwile obecną 180 - luźno można wbić. 159 to nie jest max. Od 160 leci przeciul wolno tak więc.. 

A macie zamiar poprawić exp w grocie? Na 90lvl, leci 0.10% za moba, easy czy hard? ;)

Opublikowano

Czy możecie chociaż podpowiedzieć gdzie Ci generałowie w av1 się respią ? Na samym początku czy może gdzieś dalej ? 

Opublikowano

Co do wynagrodzenia, ja bym osobiście wolał oxa niż event typu zuo...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

A macie zamiar poprawić exp w grocie? Na 90lvl, leci 0.10% za moba, easy czy hard? ;)

Tak będzie to poprawione lecz pierw naprawia Smok to co jest niezbędne. 

Cierpliwości. Plox

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...