Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co zrobicie człowiekowi, ktory wywala channele?

Raczej nie ma paragrafu na "Utrudnianie utrzymania serwera od ktorego zyskow nie odprowadza sie podatku i stoi on na nielegalnie zdobytych plikach". Ta, ta na nielegalnych bo ymir nigdzie nie zezwolil na to ale nie sciga takich ludzi bo to jak walka z wiatrakami jednak nadal nie sa one "legalne"

Ktos mnie oswieci? :D

Pozatym az sie prosi ten serwer o napisanie "A nie mowilem?" 

Ja zawsze mam racje. Pisalem, ze skoro serwer sponsoruje true to musi byc niewypal bo on wybiera te najgorsze teamy.

Bany za ataki? xD

To musze Wam powiedzieć, że z żadnym banem nie trafiliście. Przykro mi.

Zmiencie metode bo ta jest marna.

Jeżeli sie nie potrafi serwera ustabilizować i naprawić NAJPROSTSZYCH błędów to tak się własnie kończy.

True co, nie pomoze? Pies na kase a dał Wam podziurawioną strone, pls.

W dodatku na TS się z Was smiał, ze sobie rady nie dajecie, bekowa sprawa.

Ja juz skonczylem tu gre, enjoy.

Już się odnosze do 2 cytatów powyższych.

Miśku drogi podatków nie odprowadzam? :D

To tym mnie zaskoczyłeś,a jeśli masz wątpliwości lec do skarbówki i zgłoś,jestem gotowy na wszelkie prześwietlenia od konkurencji :)

Co do mojego sponsoringu-Cóż,sponsoruje większości ofert które przyjdą i wyglądają na interesujące,lecz wszystko zależy od techników,ja swoją rolę spełniam w 100%,i to z wysoką jakością.

"True co, nie pomoze? Pies na kase a dał Wam podziurawioną strone, pls."

Podaj mi chodź jedną dziurę która tam jest a dostaniesz od mnie limita do końca MPCForum! :*

Skoro to tyle z pseudo zarzutów w moją stronę to mogę już powoli iść spać,a jutro wstać z myślą że z serwerem będzie wszystko dobrze...

Proponowałem mu pomoc osób z zewnątrz (Azooma)-Odmówił ,więc tyle co mogłem zrobiłem,a ww.swojej oferty,wszystko spełniłem w 100% profesionalizmem :)

Pozdrawiam!

True :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj takie info ode mnie : Pracujemy pełną para sprawdzamy kazda mozliwa rzecz naprawde uwierzcie mi ze to nie jest takie latwe jak sie wydaje, od siebie moge dodac ze server nie padnie będzie ON ale kiedy to nie jestem  Wam w stanie powiedzieć. Nie poddamy się!

[TGM]Nukey

Rozumiem że masz dostęp do plików wraz z technikiem Medalowym? Jestem ciekawy czy tu chociaż teraz 300 online będzie o.O

Nie polecam, syf syf syf.

Opublikowano

Tutaj takie info ode mnie : Pracujemy pełną para sprawdzamy kazda mozliwa rzecz naprawde uwierzcie mi ze to nie jest takie latwe jak sie wydaje, od siebie moge dodac ze server nie padnie będzie ON ale kiedy to nie jestem  Wam w stanie powiedzieć. Nie poddamy się!

[TGM]Nukey

tego już nikogo nie wzrusza ;_; nadal ponad 100osób wiernie czeka na TS ale już sie zbierają do spania..a wy wychodzicie na totalną amatorkę i jak większość osób piszę nic nie potraficie ogarnąć

PS  Pytanie pułapka jako 2 pytanie to śmiech na sali :D

21025763467572689828.png

Opublikowano

Bez obrazy dla mnie to jest smieszne> moge dostac nawet perma.... jedym slowem, huj nie serwer

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Aha, fajnie wiedzieć że był OX (podobno). Może jakieś info na stronie, zróbcie forum, to nie trudne i jest najmniejszym problemem. A skoro nie potraficie zrobić dobrych plików i ich zabezpieczyć to w ogóle nie powinniście się brać do tej roboty. Raczej nie do grania serwer a miałem nadzieje..

Rekrut
Opublikowano

Chu*owo wyszło z tym wywalaniem. ALe czekajcie, info z ts. Do 24, serwer ON na 95% bo znaleźli przyczynę. 

Opublikowano

Niby wszyscy narzekają, a o 23:30 w temacie jest 270 wiary.

Słuchaj, na serwerze w pierwszych minutach zagrało ok. 600 osób. Teraz 270 czeka na wyjaśnienia, bo są bardziej cierpliwi, policz sobie ile odeszło :)

Opublikowano

Niby wszyscy narzekają, a o 23:30 w temacie jest 270 wiary.

Bo po prostu na taki serwer czekało wielu graczy, wreszcie taki powstał i jesteśmy ciekawi, czy coś z tego zajeb**** serwera wyjdzie ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

INFO JEST KROTKIE I NIE KTORYM ZNANE SERWER NIE WSTANIE BO MA DZIURAWE  GAME ;]]]

Poezja by JA prosze to docenic :D

Opublikowano

ADRES IP SERWERA TS DOSTĘPNY NA STRONIE, ALE JAK KTOŚ JEST LENIWY TO PROSZE : 178.217.188.60

Opublikowano

Słuchaj, na serwerze w pierwszych minutach zagrało ok. 600 osób. Teraz 270 czeka na wyjaśnienia, bo są bardziej cierpliwi, policz sobie ile odeszło :)

Ty udajesz głupa co nie?

w prezce siedziało od początku po ponad 300 osób i nie było serwa gdzie było w prezce 700 osób ;] po prostu ktoś wchodzi sprawdza czy jest info i wychodzi ;)

Pytanie@

Czy serwer będzie dzisiaj online czy można iść spać?

Opublikowano

Na tsie gm powiedział,że już został znaleziony główny problem odpowiadający za te wywalanie chaneli itd.Powiedział,że MOŻE serwer będzie on do 24.Ale z dużym naciskiem na może.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Na tsie gm powiedział,że już został znaleziony główny problem odpowiadający za te wywalanie chaneli itd.Powiedział,że MOŻE serwer będzie on do 24.Ale z dużym naciskiem na może.

Przecież ten błąd miał być wyeliminowany 10h temu, dobra ja idę na  inny serwer, elo.

Opublikowano

Ty udajesz głupa co nie?

w prezce siedziało od początku po ponad 300 osób i nie było serwa gdzie było w prezce 700 osób ;] po prostu ktoś wchodzi sprawdza czy jest info i wychodzi ;)

Pytanie@

Czy serwer będzie dzisiaj online czy można iść spać?

A ty udajesz głupa? :) 

Wystarczy trochę poczytać komentarze, jak zawsze coś obiecują, ale wyjdzie jak zawsze :)

Btw. ja na przykład siedzę tu bez przerwy, powód? Nie chcę czytać 50 na raz lecz wolę śledzić dyskusję :)

Opublikowano

jaki tu jest ts?

Opublikowano

178.217.188.60

Ja juz pijany wiec zara bedzie wrzuta> moje wejscie atak na maksa

Opublikowano

Zapewniam Was, że współpracujemy z najlepszymi technikami,

wszystko to w trosce o waszą bezpieczną grę.

Bardzo mnie to cieszy, że staracie się aby serw stał ale czy jest jakaś szansa, że będzie serw dzisiaj online?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...