Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcecie stracić 2/3 graczy? :) - proponowałbym zablokowanie komend na wywalanie chaneli - Serwer epicki, ale co z tego jak 2minuty pograsz. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiesz ze technik idiota robi takimi dziwacznymi sposobami ze zamiast zablokowac to szykuje dekonspiracje na osobe ktora jest za to odpowiedzialna? zreszta nawet jakby zablokowal to jest wiecej takich komend oraz game dziurawe jak ser..

@aw sa misje fabularne czy brak jak na avestii

Dziwisz się jak ludzie z TS'a mają dostęp do ftp?

Opublikowano

Jezeli Smok590 napisze do mnie na gg 44567805 To mu powiem jak jednym sposobem zablokowac wszystkie komendy dla graczy !

@ Topic serwer online ? czy jak bo nwm 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Już tłumaczę po co był ox,

chcieliśmy namierzyć osobę odpowiedzialną za ataki, poprzez pozostawienie jej w m1 podczas, gdy reszta 650 osób będzie na oxie się bawić, osoba ta została w M1 i użyła niemieckiej komendy, teraz namierzenie jej to tylko kwestia czasu.

To już chyba niestety koniec, jeśli technik bierze za namierzanie osoby która wpisywała komendy to jest po prostu śmieszny, udowadnia tylko to, że zabrał się za rzeczy których robić nie powinien.

Wyobrażacie sobie dalszą gre na tym serwerze ? Bo ja osobiście nie, jeśli technik nie potrafi takiej sprawy załatwić to co dopiero będzie później.

Wiadomo, zawsze na starcie są problemy, ale Wy sobie z jednym problemem nie możecie dać sobie rady, a już nie mówiąc ile pracy jest prze serwerze, bug na bugu...

Nie widzę przyszłości tego serwera, ja podziękuję i powodzenia.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jezeli Smok590 napisze do mnie na gg 44567805 To mu powiem jak jednym sposobem zablokowac wszystkie komendy dla graczy !

@ Topic serwer online ? czy jak bo nwm 

Jak mozesz to wbij na ts.

Rekrut
Opublikowano

Nie płaczcie już kur*a ... Niech nawet namierza z pomocą FBI, co wam z tego ? Zablokuje tą komendę to zacznie drugą używać ... Sam czekam na start i się wkurwiam już ale też bez jaj .. 

Opublikowano

Jak mozesz to wbij na ts.

Nukey nie mam jak teraz niech smok napisze na GG to mu pomoge ; )

@ Czy kostiumy tylko z is?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Co wy sracie, każdy serwer tak startował, nigdy nie było bezproblemowo bo to jest metin tak jest było i będzie bo to jest gra pisana w notatniku, milion sposobów na jej wyjebanie...

Serwer ejst bardzo dobry administracja troche słabsza, ale sie naucza szybko ponieważ widać, że im zależy, na pewno nie chcą stracić tylu graczy.

To, że serwer jest co chwile wyłączany świadczy tylko o tym, że jest przy nim stale coś robione, poczekajcie a sie doczekacie, zbawi was kilka h ?

Pozdrawiam..

Opublikowano

Może ktoś powiedziec co się dzieje? Ponieważ chciałam zagrac na tym serwerze, a tu nie mogę się zalogowac ?

Jakiś idiota wywala channele a administracja niby g namierza 

Skąd pety 

5qj.png

Opublikowano

Jakiś idiota wywala channele a administracja niby g namierza 

Skąd pety 

Aha. Dziękuję za informację. To w takim razie, nie będę czekała. Pójdę spac i rano sobie zacznę grac :) Nie ma co się denerwowac :) i tak noc jest od tego żeby spac, a nie denerwowac się :)

Opublikowano

Co wy sracie, każdy serwer tak startował, nigdy nie było bezproblemowo bo to jest metin tak jest było i będzie bo to jest gra pisana w notatniku, milion sposobów na jej wyjebanie...

Serwer ejst bardzo dobry administracja troche słabsza, ale sie naucza szybko ponieważ widać, że im zależy, na pewno nie chcą stracić tylu graczy.

To, że serwer jest co chwile wyłączany świadczy tylko o tym, że jest przy nim stale coś robione, poczekajcie a sie doczekacie, zbawi was kilka h ?

Pozdrawiam..

PISANA W NOTATNIKUXDDDDDDD

Były serwery które nie miały problemów więc się nie poniżaj, proszę. I nie pisz spacji a potem pytajnika.

ps. jak tam serwer? epvp wam nie pomoże:(

Opublikowano

PISANA W NOTATNIKUXDDDDDDD

Były serwery które nie miały problemów więc się nie poniżaj, proszę. I nie pisz spacji a potem pytajnika.

ps. jak tam serwer? epvp wam nie pomoże:(

Kolego może wejdziesz do mnie na ts i porozmawiamy, skoro taki mądry jesteś ?

Opublikowano

Kolego może wejdziesz do mnie na ts i porozmawiamy, skoro taki mądry jesteś ?

Podaj kanał i IP wejdę potem.

ps znowu spacja i pytajnik. xD xD xD

Opublikowano

@ Jezeli to gracze wywalaja komendami serwer  a nie ze serwer pada przez channele to powinno to pomoc co napisze smokowi i robie  to za free z takiego powodu ze True sponsorowal nasz serwer i przez technika padl i chce mu sie jakos odplacc i sprobuje administracji pomoc.

@ Czy Enzo w teamie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@ Jezeli to gracze wywalaja komendami serwer  a nie ze serwer pada przez channele to powinno to pomoc co napisze smokowi i robie  to za free z takiego powodu ze True sponsorowal nasz serwer i przez technika padl i chce mu sie jakos odplacc i sprobuje administracji pomoc.

@ Czy Enzo w teamie ?

Serio? True to idiota, ale dobra już się nie wypowiadam na jego temat..

Ta, jest, robi jaki idiota na serwerze.

Opublikowano

@ Czy Enzo w teamie ?

Enzo jest tgm na serwerze :).

Rekrut
Opublikowano

✖ ✖, gumiś ? 

True tylko sponsoruje, nie ma nic do tego czy serwer będzie stał czy nie. On jest od hajsu xD

@aw: długo jeszcze ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...