Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że N'Skillz ma zablokowane PW i poprosił mnie na gg abym wstawił to więc wstawiam

Przepis na bigos

mięso wieprzowe(np.łopatka,karczek), 1 kg
kapusta biała, 1,20 kg
marchew, 30 dag
pietruszka, 20 dag
seler, 10 dag
cebula 1 średnia
koncentrat pomidorowy, 4 łyżeczki
sól,pieprz,ziele angielskie
2 liście laurowe,majeranek
olej
Mąka pszenna
resztki wędliny

5-6 os. > 60 min średnie przystępne
Przygotowanie

Mięso pokroić w kostkę,posolić,popieprzyć,oprószyć mąką i podsmażyć na mocno rozgrzanym oleju.Cebulę pokroić w kostkę,dodać do mięsa i chwilę po smażyć,przełożyć wszystko do garnka,podlać wodą(tyle aby mięso było leciutko przykryte wodą),dodać przyprawy i dusić na małym ogniu ok,45 min.

Warzywa obrać ,zetrzeć na tarce o dużych oczkach i dodać do mięsa po 45 minutach i dusić razem jeszcze ok.30 min.

Kapustę poszatkować i ugotować w osobnym garnku w osolonej wodzie.

Na patelni podgrzewamy 4 łyżki oleju,dodajemy (jeśli chcemy)pokrojoną w kostkę wędlinę i chwilę smażymy ,następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i i wszystko razem smażymy

Do mięsa dodajemy odcedzoną kapustę i wędlinę z koncentratem pomidorowym,doprawiamy.Jeżeli jest za rzadki możemy go zagęścić niewielką ilością mąki z wodą

Dziekuje Ci !!!! Mam co robic ( I tak tu nie gram)

Czy tutaj da sie cofnac skilla do g1?

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuje Ci !!!! Mam co robic ( I tak tu nie gram)

Czy tutaj da sie cofnac skilla do g1?

jak tu nie grasz to po co pytasz czy da sie cofnac skila do g1 ?

Serwer dzisiaj bedzie online czy rano bo nie wiem czy sie oplaca czekac ;]

8999514546913221016689.png

Opublikowano

@SMOK mozesz mi powiedziec dlaczego mowisz ze sam te pliki robiles od poczatku a game masz podziurawionego nak w plikach avestii a na dodatek uzywacie ich zjebanego clienta ktory ma tyle bledow jakby robil go gimbus...

@Mozna wiedziec w ile wbije max lvl?

Opublikowano

Bardzo ciekawi mnie to ile "hejterów" wbije rano na serwer :)

Bo na razie co tutaj widzę to niepotrzebny spam, rozpoczęliśmy współpracę z technikami.

Licznik podczas oxa przekroczył 1k, więc nie wypisujcie mi tutaj o plikach serwerowych -,-, kiedy sam je całe robiłem od początków.

Mnie bardziej Ciekawi ile tych hejterów pójdzie z waszego serva przez to ze nie umiecie zablokować jakiejś tam komendy ,czy naprawic plików xD

Pliki robiłeś od początków? 

To widzę ,ze ładnie ci wyszły jak wam server pada xD

@Aw.

Kiedy to wszystko ogarniecie ? ;3

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Macie zamiar zrobić coś z topką, bo przerwy jednak były cały czas, a serwer był dostępny chwilami a tutaj takie wielkie poziomy.... ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Rekrut
Opublikowano

Idzcie spać ale przed pomódlcie się o dobry start jutro xD żeby już było bez bugów i problemów ;] Na razie łatają game, podobno w uj errorów ;x

Opublikowano

jak tu nie grasz to po co pytasz czy da sie cofnac skila do g1 ?

Serwer dzisiaj bedzie online czy rano bo nie wiem czy sie oplaca czekac ;]

Erionn tzw Anty Warn  ;)

Derin ma duzo dziur w game strasznie duzoo ;x

@ Topic czy z melona dropia lepsze rzeczy niz z metina? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Gdzie się tego doczytałeś ? 0.O

GAME z plików derina mój największy błąd w karierze Mt2.

To wkoncu postacie zostaja czy znowu od nowa ?

masakra jakie straty

Rekrut
Opublikowano

Nie znam się na plikach mt, a nie da się zmienic game ? Na mpc jest trochę tych plików może są "niedziurawe" game ? 

Opublikowano

Erionn tzw Anty Warn   ;)

Derin ma duzo dziur w game strasznie duzoo ;x

@ Topic czy z melona dropia lepsze rzeczy niz z metina? 

Z metinów dostaje się żetony, lecz nie wiem na co się je wymienia ;]

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

A ja mam wielką nadzieję że Panowie ogarną i będzie git, ja bugów nie zauważyłem, oprócz tego ze nie dało się na 2 dungeony 65 wbić. A więc do dzieła.

btw. Zróbcie znikanie wywalonych itemów po 3 sekundach bo strasznie muli w m1.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Najlepiej by już było forum, wtedy będzie można na spokojnie podyskutować co naprawić, co dodać etc. bo tutaj pisać tego sensu nie ma.

Więc czekamy również na forum ;]

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja to mam w ogóle lagów troszkę przez te drzewa, kaniuty itd, nie da sie tego jakoś zlikwidować?

Raczej nie.Chyba,że będziesz się bawił w zmieny tekstur,ale za zmiany w kliencie to można chyba bana dostać np. jak gdzieś jest kamień,inni nie mogą w niego wejść,ty masz tekstury bez kamienia i nie widzisz go i możesz wejść w miejsce ,gdzie ten kamień jest,więc zaraz ban za wallhacka.Jedynie to możesz w confingu dać wszystko na nisko i powyłączać wszystko przed graniem.Polecam programy ccleaner,odkurzacz,advanced system care,game booster i gboost-naprawdę pomagają ;)

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...