Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to dali znowu ciała trzeba iść na drugi zara startuje więc może tamtemu lepiej pójdzie niż tutaj . Powodzenia :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

ON GEJUCHY <3

jeśli nie zablokowali komend (dice i innych) to jebnie w ciągu....... teraz.. c:

czy ktoś z administracji tutaj siedzi? czyta ktoś posty? kurde, każdy piszę żebyście zablokowali komendy a wy nic :/

Opublikowano

Powiedzcie wy mi dlaczego każdy zarąbisty serwer jaki powstał czemu ginął po tygodniu istnienia?

Bo True go sponsorował.

--

Serio nie zablokowali komend dice, qx, xx, null oraz war? xD

Zablokujcie równiez teleportowanie miedzy mapami przez kamer moda bo to tez wywala z channeli.

Opublikowano

Pytanie za 1000zł macie ZABEZPIECZENIE PRZED GM MODEM >?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

ok teraz wywalilo serwer gdy kliknolem na owoc zycia czyli z nim jest bug...

Nieee ja klikałem i nic się nie działo. To poprostu zbieg okoliczności miałeś :P

Opublikowano

Powiem wam tylko tyle że w m1 można się fajnie pobawić /dice xD

ps, dostałem bana za to że spytałem Medalowego czy robi serwer? JA PIERDOLE xD

Opublikowano

Serwer na prawdę zapowiada się bosko, tylko niestety team nie może sobie z nim poradzić.

Zastanawia mnie jedno, czemu do cholery nie mogą zrobić DŁUŻSZEJ PRZERWY niż 5-10 minut i ogarnąć to co jest do ogarnięcia, oni robią chwilę przerwy i piszą, że wszystko ok a zaraz znów przerwa bo nie działa.

W tej sytuacji przypomina mi się przysłowie z życia wzięte " dzień jazdy, tydzień grzebania " - kto wie to wie o co chodzi ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Tak to jest jak zabezpieczenia są z biedronki -.- weźcie zablokujcie komendy i kamer moda jak nie zablokują no to jutro już go będą składać na nowo :)

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...