Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jprd. Szukałem przez tyle czasu jakiegoś fajnego easy serwa, i co ? Dupa. 

Nie jestem gimbem i mam cierpliwości i poczekam aż będzie dało się normalnie grać no ale jest weekend i każdy chciałby sobie pograć + że ferie niektórym się kończą. Skoro dreikon chodzi normalnie to dlaczego na jego plikach nie jest serwer ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie posrajcie się, ten bug był, wystarczy to naprawić i tyle, zrobią 20 resetów i będzie działać a nie jak problemy to od razu wszyscy w płacz i noga z serwera, typowe polaczki nic wiecej.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Nie dość, że spoty w v1 respią się co minutę albo dłużej po ubiciu co jest chore, to działają albo dwa CH albo jedno albo najczęściej wcale...

Współczuje tym co władowali w ISa bo pieniądze te poszły na marne. Aktualnie nie wiem co tam się dzieje, bo olałem sprawę około 18, ale powodzenia

tym co liczą, że ktoś z teamu to naprawi :rolleyes:

True, po raz kolejny źle sobie dobrałeś ekipę.

Jeśli cokolwiek tam naprawicie, to odszczekam te słowa ! Ale wątpię ...

Opublikowano

Jprd. Szukałem przez tyle czasu jakiegoś fajnego easy serwa, i co ? Dupa. 

Nie jestem gimbem i mam cierpliwości i poczekam aż będzie dało się normalnie grać no ale jest weekend i każdy chciałby sobie pograć + że ferie niektórym się kończą. Skoro dreikon chodzi normalnie to dlaczego na jego plikach nie jest serwer ?

Bo to jest inny serwer? Po co robić 2 takie same serwery?

tenor.gif

Opublikowano

Piątek bez bugów. Nie udany do końca start. Start o 15. Start o 16. Teraz padają channele. No chyba serwer niedługo padnie. Nie chce mówić źle jeszcze pogram ale jak tak będzie przez cały tydzień to ZAKOŃCZE przygodę z tym serwerem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bo to jest inny serwer? Po co robić 2 takie same serwery?

Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Chodzi mi o to że jeżeli np. taki game z dreikona działa normalnie to dlaczego nie wzięto z tego serwera game ? Lub innych podstawowych questów które nie są bugnięte. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

No nie wzięli, poczekam, zobaczymy i tyle ;)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ale tak jest zawsze '' o kurwa zajebisty serwer japierdole podnieta 2cm w góre " a tu sie okazuje ze dupa 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Boże... 

Takie zainteresowanie serwerem i co? Jak zwykle dno. 

Powodzenia, że znajdziecie przyczynę tego wywalania channeli.

Tracę wiarę w ten serwer.

Ja również... ;/

Ile jeszcze razy wywali?

Będzie dziś ON?

Mam marnować moje cenny minuty życia na ten serwer?

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Żegnam serwer odchodzimy z ekipą ...

Mamy dość już ... Nie poexpisz bo wywali cie za 30 sekund ... 

Zapowiadało sie Idealnie a wyszło jak wyszło .. No nic wbijamy na Dreikona może tam nie bedzie takich jaj.

@anty Warn

Skąd Truta ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

Troszke chujnia z grzybnią bo nie ma żadnego teraz fajnego serwa : *(

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

sorki bo nie widziałęm dużo stron ale co sie stało z serwerem pobrałem i nagle pisze ze channele on a nagle nie działa coś sie stalo ?

Jeśli było napisane czemu off proszę nie krzyczeć 14 juz i nie widziałem ;x

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

z takim transferem jaki ja mam byś się zdziwił

z 1mb neta masz pobieranie około 128kb/s to i tak powinieneś szybciej pobrać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...