Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jedno pytanie...

Czy tutaj nie ma takiej opcji ,że po zalogowaniu się do konta premium Login i Hasło jest wysłany na emaila ?

Opublikowano

Leszczu , napraw Pingwin Pack i Minecraft hero bo chyba tylko one nie dzialaja w launcherze a i dodaj z 10 nowych modów :P

Niedługo i tak robię reupload wszystkich paczek pod nowe API :D

Mam jedno pytanie...

Czy tutaj nie ma takiej opcji ,że po zalogowaniu się do konta premium Login i Hasło jest wysłany na emaila ?

Nie. Mój launcher używa oficjalnych serwerów Mojangu (patrz 1-szy post)

Opublikowano

Nie nabijam. A i jeszcze jedno pytanko. Jak wgrac wlasne mody tak zebym mogl grac na singleplayer.?

Od tego są profile OptiFine_Forge_x.x.x (gdzie x to wersja MC) i tam wrzucasz do folderu mods swoje mody. To jest tak jakby szablon.

Opublikowano

Od tego są profile OptiFine_Forge_x.x.x (gdzie x to wersja MC) i tam wrzucasz do folderu mods swoje mody. To jest tak jakby szablon.

Leszczu gdy np wrzucam rei minimap 1.7.2 do folderu mods to jak wejdę w Opitfine_Forge_1.7.2 to nie mam tej minimapki. Pomóżcie

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz minimapki to odpal profil MPPack_1.7.2. On ma wszelkie przydatne mody na multiplayer i singleplayer :D

Nom a ja chce tez inne mody wgrać i nie ma ich.

Opublikowano

Nowa paczka modów dodana - McPack 4.0. Ta paczka zawiera ok 60 modów i jest zbudowana na nowej wersji Minecraft 1.7.2 :D

Opublikowano

"LESZCZU8032"

Swego czasu bylem straznikiem odswiezania tego watku, bo wiedzialem ze wart jest tego.

Ciekawi mnie kiedy ci sie to znudzi ?? lub znajdziesz inne ciekawsze zajecie !!

Mam nadzieje ze jeszcze troche to Twoje tu zaangazowanie potrwa.Ja tu jesten z sentymentu do minecrafta, chodz coraz rzadziej w niego gram.

Pozdrawiam wszystkich ktorzy z tego launchera korzystaja.

Opublikowano

pack 4 mi nie działa jak robie nowy swiat to mi sie mc wyl. co mam zrobic?

Jaki tryb generowania świata? Jeśli superpłaski to tylko ten tryb nie działa. Jeśli nie - prześlij crashloga ("dyskietka" na górze).

"LESZCZU8032"

Swego czasu bylem straznikiem odswiezania tego watku, bo wiedzialem ze wart jest tego.

Ciekawi mnie kiedy ci sie to znudzi ?? lub znajdziesz inne ciekawsze zajecie !!

Mam nadzieje ze jeszcze troche to Twoje tu zaangazowanie potrwa.Ja tu jesten z sentymentu do minecrafta, chodz coraz rzadziej w niego gram.

Pozdrawiam wszystkich ktorzy z tego launchera korzystaja.

Na razie mi się to nie nudzi. Przeciwnie - ten launcher jest efektem mojej nudy (a raczej jej "zabicia" :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...