Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy update wydany

• Od teraz gdy strona będzie offline będzie możliwość uruchomienia launchera
  • Mały Easter Egg :> (aktywny tylko dzisiaj :D)
  • Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak napisałem parę postów wcześniej - stronka działaj jak chce z powodu hostingu lecz w tym momencie działa.

Opublikowano

Troll Launcher, rly? :D

Mam kilka zastrzeżeń:

- Launcher strasznie długo się włącza (uwierz mi, to nie wina PC :D)

- Podczas aktualizacji, po pobraniu jej wyskakuje komunikat ze aktualizacja zakonczona, uruchom ponownie itp. a trwa jeszcze rozpakowywanie, które nie ma końca. Musiałem podchodzić dwa razy do akt. 

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Launcher włącza się tak wolno ponieważ launcher podczas uruchamiania synchronizuje listę profili, sprawdza aktualizacje i czy dana paczka jest aktualna.

Planuje optymalizację kodu, lecz wymaga to czasu. Prawdopodobnie zrobie to w tym tygodniu.

Opublikowano

Wcześniej było wszystko ok ale teraz jak odpalam to jest napisane ''Proszę użyć javy 32 bit'' a jak odpalam w 32bit launcherze to znowu ''proszę użyć javy 64bit''.Miał ktoś taki sam problem ?

6jnc40.gif

Opublikowano

Wcześniej było wszystko ok ale teraz jak odpalam to jest napisane ''Proszę użyć javy 32 bit'' a jak odpalam w 32bit launcherze to znowu ''proszę użyć javy 64bit''.Miał ktoś taki sam problem ?

zainstaluj Javę na nowo, mialem to samo.

Opublikowano

Plik crystallauncher3.1.1.zip jest złośliwy i został zablokowany przez chrome Q.Q xD

Chrome blokuje wszystkie pliki z nieznanych źródeł (strona jest świeża) tzn. że nie jest złośliwy tylko jest nieznanego pochodzenia :D

Opublikowano

Nowa wersja wydana

Crysta Launcher - Wersja 4.0.0 Alpha:

● Szybsze uruchamianie
● Poprawiono stabilność
● Dodano miernik prędkości pobierania
● Dodano "pozostały czas do pobrania"
● Splash screen
● Dodano przycisk strony domowej
● Poprawki wizualne
● Nowa wersja aktualizatora
● Zmieniono repozytorium (bardziej stabilne)
Tymczasowo strona API została wyłączona ponieważ zostaje adaptowana do nowej wersji.

Jeśli masz Crystal Launcher'a 3.1+ nowa wersja zainstaluje się automatycznie.

Opublikowano

Uwaga mam dobrą wiadomość!

Wstępna wersja skinów dla NonPremium jest gotowa!

Będzie wydana wraz z Crystal Launcherem 4.2!

Opublikowano

Uwaga mam dobrą wiadomość!

Wstępna wersja skinów dla NonPremium jest gotowa!

Będzie wydana wraz z Crystal Launcherem 4.2!

Y jak? :D bo podmienic all umiem ale tylko dla non prenium? xD

Opublikowano

Dla premium i nonpremium (tzn. ci co mają premkę będą widzieli skina gracza nonpremium i na odwrót). Niestety działa to tylko w tym launcherze czyli np użytkownicy MC by zyczu nie będą widzieli skina gracza który używa launchera Crystal Launcher.

Ps. Mogły wystąpić problemy z wersją 32bitową launchera lecz została wydana nowa wersja z naprawionym błędem.

Opublikowano

Dla premium i nonpremium (tzn. ci co mają premkę będą widzieli skina gracza nonpremium i na odwrót). Niestety działa to tylko w tym launcherze czyli np użytkownicy MC by zyczu nie będą widzieli skina gracza który używa launchera Crystal Launcher.

Ps. Mogły wystąpić problemy z wersją 32bitową launchera lecz została wydana nowa wersja z naprawionym błędem.

Wiem jak to dziala ale chodzilo mi o to czy prenium bedzie mialo skina z prenium na modzie na skiny :D
Opublikowano

Po dłuższej analizie technicznej muszę powiedzieć, że mod na skiny będzie dodawany tylko do wybranych paczek. Niektóre paczki (typu Huzuni) nie mogą zostać zmodowane w ten sposób.

Opublikowano

1)

łatwe do rozkodowania :) Nie porzebuje kodu ale nie wklejaj tam danych do jakiegokolwiek mysql :)

Wiem, dlatego launcher korzysta ze skryptu PHP który jest na serwerze :D

2)

!!!UWAGA!!!

Zauważyłem że są problemy z serwerami Mojang'a (paadaaają...) więc zaraz wydam poprawkę która będzie je ignorować.

Będzie też mod na skiny (o ile wszystko pójdzie dobrze :D)

Jeśli ktoś mi nie wierzy niech wejdzie na minecraft.net :D

Opublikowano

Nowa wersja wydana!

Crysta Launcher - Wersja 4.1.0 Alpha:
● Mod na skiny
● Bugfix związany z niedostępnością serwerów Mojang 

Panel dodawania skinów będzie dostępny wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...