Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy probie sciagniecia pokazuje plik:  dl.php  (0 kb). Do kitu takie linki co nie dzialaja.

Stara wersja 4.0.1 byla lepsza, nowa nie kompatybilna z poprzednia bo zadna wersja mi sie nie uruchomila- przy kazdej probie pojawial sie ponownie launcher.

Po jakiego ciorta mod do skynow- niech sobie wreszcie premium kupia. Ta gra ma taki potencjal. Twoj Launcher i tak wymiata wszystkie inne, tylko zbyt czesto

bledy przy probie pobierania, lub linki padly.

Odnosniki w launcherze tez ciekawe : na NonCraft zyczenia Bozonarodzeniowe i  Noworoczne !!!! (a tu juz Wielkanoc)

Czy ktos LUBI MOJE POSTY    ???????????????

Opublikowano

Przy probie rozpakowania pojawia sie komunikat:  "Archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone" (znowu)

i po rozpakowaniu pusty folder (1.6 mb)

Opublikowano

Jak linki beda dzialac prawidlowo to napewno bedzie to tu launcher NR.1.

Ja po prostu jestem wielbicielem Twojego Launchera, glownie za mnogosc wersji i innowacyjnosc (np.instalacjaw odrebnym folderze)

POLECAM

A tak swoja droga to i tak posiadanie premium jest najlepszym rozwiazaniem.

Opublikowano

Naprawione. Staram się aby launcher działał prawidłowo - cenię Wasze posty i oczywiście daję ,,+''

Już zabieram się za pobieranie i dziękuję za naprawę problemu. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak linki beda dzialac prawidlowo to napewno bedzie to tu launcher NR.1.

Ja po prostu jestem wielbicielem Twojego Launchera, glownie za mnogosc wersji i innowacyjnosc (np.instalacjaw odrebnym folderze)

POLECAM

A tak swoja droga to i tak posiadanie premium jest najlepszym rozwiazaniem.

Instalacja w osobnym folderze to nie innowacyjnosc tylko standart przy robieniu costum launchera

Oczywiscie nie mam nic do tego launchera ;)

Opublikowano

"tarzanboss"- do gry na modach potrzeba naprawde dobrego kompa i min.2gb ramu przypisanego do minecraft-a. Ciekawostka z jaka sie spotkalem

jest to ze gracze czesto maja uruchomione zbedne procesy systemowe, a potem narzekaja na problemy nie zawsze zwiazane z uruchomiona gra.

Wylacz zbedne procesy i wodotryski systemowe (efekty wizualne takie jak aero itp) !!!

Nie uzywaj ulepszaczy typu boster !!!

W zaleznosci od karty graf.- ustaw grafike w minecrafcie najpierw na minimum a po testach podwyzszaj !!!

Nie jestem Bogiem, wiec moge sie mylic i popelniac bledy

Opublikowano

Hmm , leszczu mam problem z twoim launcherem , a dokladnie problem polega na tym ze wchodzac do launchera jest wszystko okey , problem dopiero ukazuje sie w momencie gdy ja wybieram np. Pingwin Pack 4 , wpisuje nick na nopremium i wciskam graj .. Wtedy launcher sie minimalizuje (niby tak jak powinno byc) i po chwili znow pojawia a Pingwin Pack 4 sie nie wlacza .. Dzis ten problem olalem bo myslalem ze to wina pp4 ale odpalilem ASmodpack , gralo sie zajebiscie !! Potem "uspilem" komputer i gdy wrocilem ponownie chcac wlaczyc launcher z ASmodpack wtedy pojawil sie ten problem co z Pingwin Packiem 4-ka .. Nie wiem co na to mozesz poradzic ale podczas tego "bledu" zadno okienko z informacja nie wyskakuje ze jest blad poprostu niby sie wlacza ale nie wlacza xD tak to ujme . Cos doradzisz ? Bo naprawde nigdy sie tak nie wciagnalem na singlu z modami jak na twoim launcherze :p

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

@JaTuTylkoPoCode, cieszę się ze grało ci się zaiscie ;) Spróbuj zamknąć nieużywane procesy i dołóż ramu trochę. Zaktualizuj jave. Powiedz jeszcze ile masz ramu, ponieważ skoro po uśpieniu ci nie działa.

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Na samym komputerze jest 4gb lecz na mc jest przypisane 1024mb ( 1gb) java ostatnio byla aktualizowana poniewaz sama sie o to upomniala moze jakis tydzien temu :p , z procesami tez probowalem kombinowac lecz zadnych zbednych do zamkniecia nie mam , moge jeszcze error log dac jesli sie takowy pojawil w twojej paczce ,

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

To przydziel więcej ramu do mc. Upewnij się ze masz Java 64bit

3587513.png

Opublikowano

Z tego co Wiem są problemy ze zmianą ram w 32 bit Java

3587513.png

Opublikowano

Byś musiał mieć x64 wersje systemu

3587513.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...