Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leszczu dodał byś jeszcze takie coś że możesz dodawać własne profile :D

@1361622928-U485574.pngref

Wgrałem całą paczkę modów Drug Pack na Optifine_Forge_1.6.2 i jak klikam stwórz nowy świat to mi minecrafta wyłańcza ! Pomóż

@1361622928-U485574.pngref

i jeszcze na AS_Modpack nie działa mod na skiny

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Laucher ma fajny serwer spoko admin mozna sobie nim pogadac :) easy drop co jest super. Zapraszam mój nick w graze LeeBoom jestem włascicielem gildi LigaLegend do ktrórej chetnie przyjmuje nowych :) i jeszcze podrawiam administracje Santela i McMinePolak naprawde dobry serwer polecam

Opublikowano

WoW!

Ten launcher jest poprostu niesamowity, i łap like, bo dobra praca! :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Napisze tak.

Zalety launchera/strony :

1. Super strona, podobna jak z Microsoftu ( Menu Start Windows 8 )
  2. Praktyczny launcher, bez żadnych reklam typu " Drag******aft.pl Wejdź i się przekonaj ... "

Wady

1. Mało paczek
  2. Nie poukładane paczki, nie opisane co się znajduje w danej paczce
Opublikowano
[...]

Wady

1. Mało paczek
  2. Nie poukładane paczki, nie opisane co się znajduje w danej paczce

1. Launcher ma aktualnie 22 paczki modów. To mało? :P

2. Paczki są poukładane tematycznie.

Czy na pewno ściągnąłeś wersję 4.3.2 Alpha launchera?

Opublikowano

Dziś wyszła aktualizacja Crystal Launchera do wersji 5.0 Alpha. Jest ona dostępna za pomocą automatycznej aktualizacji i/lub ze strony domowej launchera.

Do użytkowników oprogramowania Avast!: Avast fałszywie identyfikuje aktualizator starej wersji launchera jako złośliwy. Proszę się tym nie przejmować i ściągnąć nową wersję launchera bezpośrednio ze strony Crystal Launchera. W nowej wersji zostało to naprawione.

Changelog:

Crysta Launcher - Wersja 5.0.0 Alpha:

Dodano:

● Paczki oficjalne! (takie same jak w oficjalnym launcherze [włącznie z snapshotami, starymi wersjami itp.])

● Zmiana koloru (karnacji) launchera (w ustawieniach)

Zmieniono:

● Usprawnienia interfejsu

● Drobne poprawki w kodzie

● Lepszy miniblog (już nie psuje wyglądu launchera)

● Updater jest od teraz połączony z launcherem

● Updater już nie wymaga uprawnień Administratora

● Naprawienie błędu z fałszwym alarmem w programie Avast

Opublikowano

Jest możliwosć integrowania paczek? chciałem połączyć killka modów z twojego spoko modpaka do tekkita clasic , ale forge nie widzi ich wcale.. 
Dzięki za szybką odpowiedz .

Opublikowano

Tekkit Classic jak sama nazwa mówi to klasyczna wersja Tekkita już nierozwijana. Możliwe że na dniach wrzucę jeszcze zwykłego Tekkita i parę innych nowych paczek modów.

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem właśnie Crystal Launcher 5.0 i nie mogę pobrać żadnej paczki modyfikacji. Jakąkolwiek bym nie wybrał do pobrania, wyskakuje mi błąd:

Błąd sumy kontrolnej paczki zasobów! Pobierz paczkę ponownie lub zgłoś wadliwą paczkę

Dodam od siebie, że posiadam windows xp sp2 32bit, java 7 update 25 i 1gb ram.

Opublikowano

Możliwe że masz zakłócenia podczas pobierania plików (przed chwilą sprawdziłem i paczki pobierają się bez problemu). Spróbuj usunąć foldery profiles i work w %appdata%\Crystal-Launcher

Opublikowano

Nowa aktualizacja wydana:

Crysta Launcher - Wersja 5.0.2 Alpha:
    ● Poprawki w paczkach oficjalnych
    ● Możliwość wymuszenia aktualizacji paczek oficjalnych
    ● Od teraz paczki oficjalne są też wczytywane podobnie jak profile w oryginalnym launcherze
    ● Poprawki w automatycznych aktualizacjach
    ● Naprawiono: Launcher nie minimalizował się po uruchomieniu paczki oficjalnej
    ● Naprawiono: Błędy w trybie offline

Podczas aktualizacji może wyskoczyć błąd - należy wtedy "zabić" proces CrystalLauncher32.exe lub CrystalLauncher64.exe i wcisnąć przycisk Ponów próbę

Gdy wejdziemy do okna przeglądania paczek oficjalnych i wyskoczy błąd - wciśnij przycisk Kontynuuj.

To jest jednorazowy zabieg i występuje tylko po aktualizacji.

Opublikowano

Design strony jak i samego launcher'a jest całkiem ciekawy, sam launcher jest fajny, jednakże ja go nie użyje bo mam premium, ale ciekawa praca ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...