Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher nie pobiera sie automatycznie a co za tym idzie nie aktualizuje sie !!!

Po drugie, serwer ktory reklamowany jest w twoim launcherze wczoraj padl i nie dziala wiele funkcji,

a najwazniejsza to pl.frakcji oraz spawn zrypany, a admina ze swieca szukac. Szkoda mi straconych godzin na tam serwie.

Edit

Zaktualizowalem manualnie ze strony, uruchomilem i doznalem szoku.

Wrocilem do wczesniejszej wersji, bo mialem wiekszy wybor !

Opublikowano

Launcher nie pobiera sie automatycznie a co za tym idzie nie aktualizuje sie !!!

Po drugie, serwer ktory reklamowany jest w twoim launcherze wczoraj padl i nie dziala wiele funkcji,

a najwazniejsza to pl.frakcji oraz spawn zrypany, a admina ze swieca szukac. Szkoda mi straconych godzin na tam serwie.

Edit

Zaktualizowalem manualnie ze strony, uruchomilem i doznalem szoku.

Wrocilem do wczesniejszej wersji, bo mialem wiekszy wybor !

1. Aż z ciekawości sprawdziłem na drugim komputerze twoją teorię - na nim normalnie się aktualizuje

2. To nie do mnie pretensję ja tylko jestem technikiem - admem jest Disolektos!

3. Jak większy wybór? Przecież launcher używa tego samego repozytorium! Kategorię wybiera się wysuwaną listą która jest nad listą paczek :D

Launcher został również przetestowany "na czysto" i też nie ma z nim problemów.

jak zmienić skina bo jestem troche noobem i nie ogarniam zmiany skinów [dopiero z tym zaczynam o.O]

EDIT

chodzi o launcher

Skiny wgrywasz wciskając przycisk "Zmień skina" i postępować zgodnie z instrukcjami :D

Opublikowano

1. Aż z ciekawości sprawdziłem na drugim komputerze twoją teorię - na nim normalnie się aktualizuje

2. To nie do mnie pretensję ja tylko jestem technikiem - admem jest Disolektos!

3. Jak większy wybór? Przecież launcher używa tego samego repozytorium! Kategorię wybiera się wysuwaną listą która jest nad listą paczek :D

Launcher został również przetestowany "na czysto" i też nie ma z nim problemów.

Skiny wgrywasz wciskając przycisk "Zmień skina" i postępować zgodnie z instrukcjami :D

Niewiem czemu tak mam ale jak gram w Minecraft_Hero to nie mam skina a jak gram na MPPack to mam skina

Opublikowano

Dzis zadzialala aktualizacja. Nie doczytalem zmian w nowym launcherze, moja wina.

Jak zwykle-dobra robota.

Opublikowano

Dlaczego wasz serwer jest na white list i jak dlugo to potrwa?

Ogarniamy serwer ponieważ nieogarnięty brat adma dał niektórym osobom OP-a. Będzie to nowa edycja :D

Opublikowano

Ogarniamy serwer ponieważ nieogarnięty brat adma dał niektórym osobom OP-a. Będzie to nowa edycja :D

Czyli mam rozumiec ze wszystko od nowa ??

Juz pisalem McMinePolack, ze lepszym rozwiazaniem jest przywrocenie mapy z wczesniejszego stanu.

Po to byl chyba ten zapis swiata co 2 minuty co lagowal wasz serwer niemilosiernie i bez sensu. Ja na swoim mialem co 4 godziny

i w zupelnosci wystarczylo, jesli sie codziennie logi kontrolowalo.Najwazniejsza wada waszego serwera to brak kontaktu z wszechwladnymi,

bo strona internetowa nie dziala prawidlowo.Tylko tu mozna bylo cos napisac.

Po logach sprawdzicie kto dostal uprawnienia i kto ich naduzywal. Stara wersja PermissionEX- bardzo dobrze zabezpiecza

przed "nieogarnietymi".

Twoj Launcher jest po prostu FANTASTYCZNY, a te paczki sa wystarczajace, nie dogadzaj byle jakiemu dzieciakowi abys nie spuchl jak

nadmuchana zaba. Nie ilosc sie liczy lecz jakosc, oraz czas twojej aktywnosci.

A to po efektach twojej pracy widac ewidentnie. Kazdy ogarniety uzytkownik twojego launchera da sobie rade sam (tak mysle) aby moc sobie zmodyfikowac np.mody na wlasne zadanie i widzimisie, co jest mozliwe.

Po tabeli widac jaka wersja modowana jest najbardziej udana. Brak niestety ty bardzo udanej wersji 1.2.5 i np.EvilMinecraft itp.

Version -Mods listed

1.8 -Final Brak mozliwosci modyfikacji

1.7.4+ -0 (tylko autorskie)

1.7.2 -327

1.6.4 -644

1.6.2 -627

1.6.1 -179

1.5.2 -740

1.5.1 -588

1.5 -271

1.4.7 -750

1.4.5 -295

1.4.2 -102

1.3.2 -62

Edit

Nigdy nie odpowiedziales mi na PW

Opublikowano

Czyli mam rozumiec ze wszystko od nowa ??

Juz pisalem McMinePolack, ze lepszym rozwiazaniem jest przywrocenie mapy z wczesniejszego stanu.

Po to byl chyba ten zapis swiata co 2 minuty co lagowal wasz serwer niemilosiernie i bez sensu. Ja na swoim mialem co 4 godziny

i w zupelnosci wystarczylo, jesli sie codziennie logi kontrolowalo.Najwazniejsza wada waszego serwera to brak kontaktu z wszechwladnymi,

bo strona internetowa nie dziala prawidlowo.Tylko tu mozna bylo cos napisac.

Po logach sprawdzicie kto dostal uprawnienia i kto ich naduzywal. Stara wersja PermissionEX- bardzo dobrze zabezpiecza

przed "nieogarnietymi".

Twoj Launcher jest po prostu FANTASTYCZNY, a te paczki sa wystarczajace, nie dogadzaj byle jakiemu dzieciakowi abys nie spuchl jak

nadmuchana zaba. Nie ilosc sie liczy lecz jakosc. A to po efektach twojej pracy widac ewidentnie. Kazdy ogarniety uzytkownik

twojego launchera da sobie rade sam (tak mysle) aby moc sobie zmodyfikowac np.mody na wlasne zadanie i widzimisie.

Launcher wg mnie ma już wszystko co potrzeba. Planuję jeszcze tylko dodać wielojęzyczność (na początku tylko angielski - szukam tłumaczy na inne języki). Sortowanie paczek miało być od dawna, ale zaimplementowałem je dopiero w tej wersji (plany były już w wersji 3.0 Alpha, lecz je porzucono). Planuję też zrobić coś w rodzaju "hoppera" tak jak w officjalnym launcherze Mojangu (wysyła za zgodą użytkownika crash loga launchera i różne problemy z działaniem launchera).

Serwer myślę, że i tak postawimy na nowej mapie, bo praktycznie już nie było co tam robić.

Ps. Zamiast pisać na forum w sprawie serwera można do mnie pisać na PW.

Opublikowano

Nowa edycja czyli strace moj zamek i ogolem caly czas na serwerze?

Opublikowano

Launcher wg mnie ma już wszystko co potrzeba. Planuję jeszcze tylko dodać wielojęzyczność (na początku tylko angielski - szukam tłumaczy na inne języki). Sortowanie paczek miało być od dawna, ale zaimplementowałem je dopiero w tej wersji (plany były już w wersji 3.0 Alpha, lecz je porzucono). Planuję też zrobić coś w rodzaju "hoppera" tak jak w officjalnym launcherze Mojangu (wysyła za zgodą użytkownika crash loga launchera i różne problemy z działaniem launchera).

Serwer myślę, że i tak postawimy na nowej mapie, bo praktycznie już nie było co tam robić.

Ps. Zamiast pisać na forum w sprawie serwera można do mnie pisać na PW.

Leszczu ściągam Minecrft_Hero_2 i wyskakuje mi takie cos:

http://scr.hu/2wo4/9slkp

Co zrobic napraw to

Opublikowano

Kolejny błąd. Gdy wgrywam moda na Minecraft_Hero_2 to jak wchodzę na swój świat to minecraft mi się wyłańcza. Naprawisz to

Opublikowano

Trochę ci nie wyszło:

59913147786650305794.png

A jeśli chodzi o launcher, wygląda świetnie.

Opublikowano

Trochę ci nie wyszło:

Dodany obrazek

A jeśli chodzi o launcher, wygląda świetnie.

Bo masz AdBlocka.

@topic. Fajny launcher i nawet moja paczka jest :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...