Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale fajne,fajne,super,fajne,fajne,extra,fajne,fajne,mega,fajne,fajne,super,fajne,fajne,extra,fajne,fajne

No comment ! 

Po prostu bez komentarza =D.

Polecam

Opublikowano

Nowa wersja wydana:

• Bugfixy!
  • Testowa wersja automatycznych aktualizacji.

Jeśli ktoś miał problem z poprzednią wersją niech zainstaluje tą :D

Opublikowano

Nowa wersja wydana:

• Bugfixy!
  • Testowa wersja automatycznych aktualizacji.

Jeśli ktoś miał problem z poprzednią wersją niech zainstaluje tą :D

Mam maly problem z instalacja mianowicie instaluje to do jakiegos folderu wchodze w ten folder "klikam" w ikone Crystal launcher(32 bity) i wyskakuje mi napis aby zainstalowac nowa wersje a jest juz zainstalowana co mam robic?

Opublikowano

Super launcher! Polecam serdecznie! Bardzo dobre wykonanie. Mam nadzieję, że będzie się rozwijać.

Opublikowano

No nie, po prostu bomba. 1A

Kawal dobrej roboty,

Najlepsza wersja z jaka sie spotkalem, a siedze tu juz troche.

Brakuje tylko w Launcherze zmiany jezyka i moze leciec w swiat, minimum angielski.

Wybor wersji do grania tez powala na lopatki wszyskie inne.

Gratuluje zaciecia

Opublikowano

Dodana ale... czy tak trudno było przeczytać API?... Chyba prościej się nie da :D

http://crystal-launcher.tk/api

A tam panie ;) Da się gdzieś zrobić przekierowanie do oficjalnej strony?

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

1. Jest zrobiona pod przyciskiem "Strona paczki modyfikacji"

2. Wczoraj uzyskałem zgodę od AvenisHD (twórcy paczek PingwinPack, Minecraft Hero i AMB) na dodanie jego paczek do mojego launchera - na razie są tam tylko PingwinPack 3 i 4 lecz dzisiaj wrzucę pozostałe paczki.

Opublikowano

1. Jest zrobiona pod przyciskiem "Strona paczki modyfikacji"

2. Wczoraj uzyskałem zgodę od AvenisHD (twórcy paczek PingwinPack, Minecraft Hero i AMB) na dodanie jego paczek do mojego launchera - na razie są tam tylko PingwinPack 3 i 4 lecz dzisiaj wrzucę pozostałe paczki.

Po kliknieciu na "strona paczki modyfikacji" pokazuje komunikat ze paczka nie ma strony domowej, ale nie o to mi chodzi !!!!"

Chodzi o to ze brak linku w launcherze do strony : crystal-launcher.tk    z przekierowaniem. W info owszem jest strona podana ale nie aktywna.

To ze pojawil sie pingwin jest super. Brak odpowiedzi na prywatne wiadomosci.

Tak czy  inaczej SUPER                                                                                 Fajnie by bylo jak by ktos czesciej lubil moje posty       

Opublikowano

Po kliknieciu na "strona paczki modyfikacji" pokazuje komunikat ze paczka nie ma strony domowej, ale nie o to mi chodzi !!!!"

Nie każda paczka ma swoją stronę.

Chodzi o to ze brak linku w launcherze do strony : crystal-launcher.tk    z przekierowaniem. W info owszem jest strona podana ale nie aktywna.

Co do strony launchera to wg mnie nie ma takiej potrzeby, bo każdy wie jaka jest strona :D

Opublikowano

Mam prośbę o Bug fixa. ASModpack razem ;)

3587513.png

Opublikowano

@up Czemu nie :D Z technicznego punktu widzenia nie jest to takie trudne do stworzenia :D

----------

Ostatnio zauważyłem że są problemy ze stroną launchera (Hostinger) więc mam prośbę o wysyłanie jakiś dobrych ale darmowych serwerów www z mysql - wtedy będzie bardziej niezawodny.

Opublikowano

Ja polecam unixstorm.org. Może i płatne, ale najtańszy pakiet chyba 20zł na rok ;) Na nim jest postawiona moja strona paczki

3587513.png

Opublikowano

@up Czemu nie :D Z technicznego punktu widzenia nie jest to takie trudne do stworzenia :D

----------

Ostatnio zauważyłem że są problemy ze stroną launchera (Hostinger) więc mam prośbę o wysyłanie jakiś dobrych ale darmowych serwerów www z mysql - wtedy będzie bardziej niezawodny.

ct8 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...