Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu przeciązenia serwera DropBox możliwe jest, że może być problem ze ściągnięciem paczek, lecz proszę się nie martwić - jest zmieniane repozytorium.

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam i czekam na mcPack'a 3.0 i sie doczekac nie moge(Paczka serwerowa) .. Ilez to mozna czekac? Nie mozesz wrzucic tego na jakis czas na inny hosting ?

Opublikowano

hmm, na twoim modpacku 30 fps na karcie GT 550M oraz procku I7 ;< Ciekawe :P Lagi w chuy. :) Na Zyczu, czy Premce stałe 150 Fps. Jak to możliwe? Hmm ? : x

Nie ważne miałem uruchomioną zintegrowaną kartę po reinstalacji Nvidia xD :3 Jest Ok :) Launcher działa pinknie . ^.^

image.png

Opublikowano

Witam, czy istniała by szansa zrobienia paczki pod mój serwer minecraft?? Zeby była w liście w launcherze jak to jest obecnie   :) Byłbym bardzo wdzięczny, potzrebny nam launcher zaraz podeśle mody, które są potrzebne wyśle razem z tymi potrzebnymi do odpalenia ich   :) W zamian polecenie na serwerze stronki z launcherem SuperVIP itp. jeśli wszystko faktycznie zadziała, potrzebny będzie forge 9.11.965. Byłbym baaaardzo wdzięczny zaraz podeśle liste

animationAPI,backpacks,bibliocraft,biomesoplenty,configmod,coroai,custommobspawner,extendedrenderer,mutant_creatures,usefulfood,weaponmod,weather&tornadoes,zanmap

To narazie tyle, nazwa packzi jeśli miałaby się pojawić to mavcraft   ;) Dzięki!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czekam i czekam na mcPack'a 3.0 i sie doczekac nie moge(Paczka serwerowa) .. Ilez to mozna czekac? Nie mozesz wrzucic tego na jakis czas na inny hosting ?

Póki co pracuję nad nowym launcherem (on pochłania mi najwięcej czasu). Dodatkowo serwer sypał błędami dlatego też prawdopodobnie serwer wyjdzie po aktualizacji launchera.

Witam, czy istniała by szansa zrobienia paczki pod mój serwer minecraft?? Zeby była w liście w launcherze jak to jest obecnie   :) Byłbym bardzo wdzięczny, potzrebny nam launcher zaraz podeśle mody, które są potrzebne wyśle razem z tymi potrzebnymi do odpalenia ich   :) W zamian polecenie na serwerze stronki z launcherem SuperVIP itp. jeśli wszystko faktycznie zadziała, potrzebny będzie forge 9.11.965. Byłbym baaaardzo wdzięczny zaraz podeśle liste

animationAPI,backpacks,bibliocraft,biomesoplenty,configmod,coroai,custommobspawner,extendedrenderer,mutant_creatures,usefulfood,weaponmod,weather&tornadoes,zanmap

To narazie tyle, nazwa packzi jeśli miałaby się pojawić to mavcraft   ;) Dzięki!

Tak jak wcześniej napisałem - mało czasu. Ale może w przyszłości coś spróbuje zmontować :D

Opublikowano

D*pa, nie działa. Wybrałem sobie Huzuni, pobrałem profil i jak klikam "Graj", to launcher zamyka się i na nowo odpala i nic więcej.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Refresh

Ps. Prosiłbym o zmianę nazwy tematu na:

[DL] Crystal Launcher - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium]
Opublikowano

Mi nowe wersje nie dzialaja,dziala mi tylko wersja 1.2 Alpha i moge ustawic max 500 ramu.Co do launchera jest nawet ok :) .Ale tez nie da sie  wgrac reiminimap.

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do launchera czy jest możliwość np. ściągam launcher no premium a do launchera ściągam paczke modyfikacji z innego znanego launchera czyli mam Crystal launcher (no premium) i do niego ściągam paczke Resonant Rise (potrzeba do niej premium). czy tak sie da?

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do launchera czy jest możliwość np. ściągam launcher no premium a do launchera ściągam paczke modyfikacji z innego znanego launchera czyli mam Crystal launcher (no premium) i do niego ściągam paczke Resonant Rise (potrzeba do niej premium). czy tak sie da?

Lepiej juz keinett i robisz sb profil z wersja z forge game dic ustawiasz np c:/rr i potem do tego folderu wrzucasz foldery mods config i pare innych i powinno dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...