Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć że w 24 godziny przekroczono 60GB transferu na assets :P Ale ok dodałem aż 7 serwerów lustrzanych!

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć że w 24 godziny przekroczono 60GB transferu na assets :P Ale ok dodałem aż 7 serwerów lustrzanych!

To świadczy o tym, że launcher jest najlepszym launcherem, inaczej tyle "ludu" by nie ściągało tego :D

Ciężko ci uwierzyć ???

Uwierz, to jest najlepszy launcher jakiego używałem na tym i tamtym świecie :)

Opublikowano

A jak zmienić wersję forge'a w szablonach???

Bo zamieniłem w lib i teraz wogóle nie chce się minecraft uruchomić :/

Oczywiście dodałem najnowszą wersję, a starszą usunąłem, nie zmieniałem nazwy.

(minecraft się nie uruchamia, i wraca do launchera)

"[22:01:40 INFO] Crystal Launcher wersja 5.1.3 Alpha - http://crystal-launcher.tk
[22:01:40 INFO] © 2014 - Crystal Launcher - Wszelkie prawa zastrzeżone
[22:01:40 INFO] Sprawdzanie poprawności Javy...
[22:01:41 INFO] Sprawdzanie dostępności internetu...
[22:01:42 INFO] Odnajdywanie serwerów...
[22:01:42 INFO] Wczytywanie danych użytkownika...
[22:01:47 INFO] Uruchamianie paczki modów: Optifine_Forge_1.7.2
[22:01:53 INFO] Client > [22:01:52] [main/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[22:01:53 INFO] Client >
[22:01:55 INFO] Client > [22:01:52] [main/ERROR]: Unable to launch
[22:01:55 INFO] Client > java.lang.ClassNotFoundException: cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[22:01:55 INFO] Client >     at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:104) ~[launchwrapper-1.9.jar:?]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at java.lang.Class.forName(Unknown Source) ~[?:1.7.0_67]
[22:01:55 INFO] Client >     at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:97) [launchwrapper-1.9.jar:?]
[22:01:55 INFO] Client >     at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]
[22:01:55 INFO] Client >
"

Opublikowano

Zamieniłem pliki  w lib ( w profiles, i w work) usunąłem człon -universal , starą wersję forge'a usunąłem i minecraft nadal się nie włącza.

Opublikowano

Kurde dziwne :/

Na słabiutkim lapku ten launcher (i minecraft :) ) chodzi normalnie.

A na mocnym PC minecraft nie chce się uruchomić, launcher sugeruje zmianę permgen, ale wiele razy zmieniałem raz wyżej a raz niżej, wiele razy, i nie pomaga.

@Edit

Okej znalazłem szybko rozwiązanie nie może byc 1024mb ramu 0_o a mam 3gb ramu

pokombinuje jeszcze :)

Opublikowano

Kurde dziwne :/

Na słabiutkim lapku ten launcher (i minecraft :) ) chodzi normalnie.

A na mocnym PC minecraft nie chce się uruchomić, launcher sugeruje zmianę permgen, ale wiele razy zmieniałem raz wyżej a raz niżej, wiele razy, i nie pomaga.

@Edit

Okej znalazłem szybko rozwiązanie nie może byc 1024mb ramu 0_o a mam 3gb ramu

pokombinuje jeszcze :)

Jezeli masz Jave 32 bit to nie mozesz ustawic wiecej niz 1GB ramu. Musisz pobrac Jave 64 bitowa.

Opublikowano

Jezeli masz Jave 32 bit to nie mozesz ustawic wiecej niz 1GB ramu. Musisz pobrac Jave 64 bitowa.

Ale tam nie mam 4GB ramu tylko 3 i automatycznie się ściąga 32 bitowa :/

64bitowej nie ściągnę mam "tylko" 3GB ramu.

Opublikowano

Dziwne, na moim słabym lapku too many items 1.7.2 nie działa, a na PC działa, również dźwięki są, czego o lapku powiedzieć nie można :/

A poza tym na PC również w minecrafcie jest możliwość zmiany języka, a w lapku tego nie ma, dziwne, spotkał się ktoś z czymś takim ?

Opublikowano

Dziwne, na moim słabym lapku too many items 1.7.2 nie działa, a na PC działa, również dźwięki są, czego o lapku powiedzieć nie można :/

A poza tym na PC również w minecrafcie jest możliwość zmiany języka, a w lapku tego nie ma, dziwne, spotkał się ktoś z czymś takim ?

U mnie jest wszystko normalnie, sprobuj jeszcze raz pobrac, bo mozliwe, ze cos Ci sie nie wgralo.

@topic

Mozna by bylo zmieniac nazwy paczek?

Opublikowano

W sensie jak zmieniać nazwy? Za pewnie to wymagałoby modyfikacji API.

W sensie np. Optifine_Forge1.7.2 zmienic na nwm... Sormin Pack. Daloby rade takie cos zrobic?

Opublikowano

Z taką konkurencją ciężko się wybić ;D 

Ale mimo wszystko życzę powodzenia :D

Dobrze mieć jakąś motywację do pracy xD

Opublikowano

Dziwne. Pierwszy raz słyszę o takim problemie. Może antywirus ci blokuje program (często antywirusy używają tzw. Sandboxa, przez co program nie może zapisać konfiguracji)

Opublikowano

Launcher według mnie jak najbardziej fajny ;) W szczególności podoba mi się wygląd. Boję się tylko wpisywać moje hasło do konta premium. Nie wiem czy już o to pytali, lub jest napisane w temacie, ale możesz powiedzieć w czym launcher jest napisany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...