Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzą osoby tylko które używają tego Lanchera :P

Przydało by się że wszyscy widzą :)

Launcher z minecraft.net ma taką opcje, polecam ;)

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałem na PW informacje o niedziałających oknach launchera. Poprawiona wersja launchera została wysłana na serwer. Osoby które zdążyły zainstalować wadliwą wersję launchera proszone są o ponowne jego ściągnięcie z oficjalnej strony launchera (patrz 1-szy post)

Przepraszam za problemy ale proszę pamiętać - launcher jest w fazie Alpha czyli ma prawo mieć błędy!

Opublikowano

Dodawanie nowych paczek zostało przesunięte na jutro. Na dzień dzisiejszy została uaktualniona paczka ResonantRise

Opublikowano

Dodawanie nowych paczek zostało przesunięte na jutro. Na dzień dzisiejszy została uaktualniona paczka ResonantRise

Uaktualnił byś paczkę MCHero_2

i usuń paczkę MCHero bo jest 2 i po co 1

Opublikowano

Najlepszy launcher jaki dotychczas widziałem i na dodatek z pięknym design'em ^.^

Opublikowano

Dodaj paczkę ATS.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Cześć leszczu mam mały problem ściągnąłem najnowsza wersje launchera (5.0 Alpha , W lokalnej wersji pokazuje 5.0.7) i mianowicie nie działa mi paczka YogBox 1.2.3 (1.6.4 działa ale nie mam niektórych modów , wręcz kocham) chodzi o to , że włączam mincecrafta wszystko fajnie

"loguje" się na świat i w tym momencie po załadowaniu świata przez 2s widze interfejs (wersje xp itp) i potem pojawia się saving chunk i crash minecrafta (error znika po 0,5s i pojawia się biały ekranik) Dzięki za pomoc

Intel Core i3 540

ATI Radeon 3800 series

4gb ramu

i ponad 200 wolnych GB pamięci

Mam ustawione Ram na 1024

a to PremGen na 512

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...