Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś dodać moją paczkę modów ? Tutaj link, nie ma skanu bo plik za duży... 

xxx

Chodzi o same pliki, zainstalujesz wejdziesz w The Old Lands .minecraft i tą zawartość. Proszę cię o to, ponieważ mam serwer na modach.

Dodaj skan.

1h.

8372383248.png
  • Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy pobieraniu piszę że mam brak połączenia internetowego, kiedyś było ok, teraz nie działa.. ;p (Jakiś błąd skryptu ;x)

image.png

Opublikowano

Kolejny update(y) - tym razem wydałem dwa update pod rząd :D

Crysta Launcher - Wersja 5.2.1 Alpha:
● BugFix: Launcher wypisywał dwukrotnie do konsoli nazwę pobieranego zasobu
● BugFix: Launcher nie rozpakowywał zasobów do paczek użytkownika
● BugFix: Launcher nie chciał współpracować z Minecraft 1.8
● BugFix: Splash Screen pokazywał wersję 4.1

Crysta Launcher - Wersja 5.2.2 Alpha:
● BugFix: Bug tracker nie działał

Przy pobieraniu piszę że mam brak połączenia internetowego, kiedyś było ok, teraz nie działa.. ;p (Jakiś błąd skryptu ;x)

@GoldenCraft daj ss'a tego błędu.

Opublikowano

Już jest wszystko ok, widocznie wtedy trafiłem na Update xD Zainstaluje jakąś paczuszkę modyfikacji i zmodyfikuję temat, napiszę jak działa za chwilkę, ale ogólnie raczej powinien dobrze działać launcher bo już kiedyś z niego korzystałem więc polecam! :P

image.png

Opublikowano

Launcher robi bardzo duze postepy, jest to jeszcze niby wersja Alpha, lecz ja moglbym to nazwac wersja Full.

@leszczu8023
Co robic jak nadal mi mod na skiny nie dziala? Wczesniej przeskanowalem tym programem system, uruchomilem ponownie komputer i wszystko dzialalo, teraz nie dziala. Moglbys polecic mi jakiegos dobrego antivirusa i ustalic przyczyne mojego problemu? Nie widze zadnych skinow, ani mojego kolegi, ani mojego.

Opublikowano

@SorminAttack Wklej zawartość pliku proxy.log na pastebin.com. Plik znajdziesz w katalogu %AppData%\Crystal-Launcher

Co do Alphy... Launcher z fazy Alpha wyjdzie w wersji 6.0 - planuję większe zmiany w kodzie (których na razie nie będę zdradzał :P).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngeco99 w MCPatcherze chyba jest opcja podania własnej ścieżki do instalacji (nie pamiętam dokładnie - używam OptiFine :D) - podajesz tam %AppData%\Crystal-Launcher\.minecraft

no jest tylko u mnie jakos nie chce wykryc MC... no ale chodzilo mi o taki wbudowany juz, bylaby przdatna rzecz imo. BTW jak mozesz to zaktualizuj OptiFine'a w ForgeOptiFine_1.6.4 bo crashuje u mnie gre. Jest wersja C8 a wyszla juz D1 bodajze.

PS: sry za brak polskich znakow.

@SorminAttack

ja uzywam avasta i jest ok.

Opublikowano

@SorminAttack Czyli tak jak myślałem. Co do antyvirusa ja używam ESET Smart Security

@1361622928-U485574.pngeco99 Postaram się zrobić aktualizacje, lecz nie dzisiaj, bo mam teraz mniej czasu.

Propos czasu:

Aktualnie zdałem z gimnazjum do technikum informatycznego, co oznacza dla mnie dojazdy do szkoły zazwyczaj o godz. 559 (22 km od mojej miejsc.) oraz 9 godzin lekcyjnych. Może to nieco zwolnić cykl aktualizacji launchera, lecz będzie on aktualizowany najszybciej jak się da, lecz należy pamiętać że ja mam swoje obowiązki (nauka) i proszę się nie martwić że launcher nie jest od dłuższego czasu update'owany. Jeśli ma być aktualizacja - będzie, lecz z drobnymi opóźnieniami.

Opublikowano

BTW leszczu w Optifine_Forge_1.6.4 jest Optifine Ultra czy Standard?

Czy ktos mial takie cos, ze jak bil mobka jakakolwiek bronia biala to crashowalo dosc czesto Minecrafta? Z lukiem czy kusza (Crossbow Mod) jest ok tylko jak siepie mieczem to crasha mam...

Opublikowano

Mam crasha, gdy klikam żeby wybrać paczkę na której chcę grać, mam jave 7 update 67

Stack generated: 2014-08-25 11:12:55
==========================================================
 System information:
 OS Full Name: Microsoft® Windows Vista™ Home Basic 
 OS Version: Microsoft Windows NT 6.0.6001 Service Pack 1
 64 bit system?: False
 64 bit launcher?: False
 Installed ram memory: 3450736640
 Installed virtual memory: 2147352576
 Available ram memory: 2128609280
 Available virtual memory: 1900736512
 Processor: x86 Family 6 Model 23 Stepping 10, GenuineIntel
 Launcher installation path: C:\Users\sd\AppData\Roaming\Crystal-Launcher

Launcher information:
 Launcher version: 5.1.6_Alpha
 RAM: Xms512 Xmx1024
 PermGen: 256 (False)
 Last opened modpack: Tekkit_Lite
 First run: False
 Offline mode: False

Instance ID:
蜸쀖휰环䀗养홴벒適恇澮擪䮂逛䛄嗡훮섩⍌אּ䣳直蚪밬긨⚉俠嵚檓ള↵⎴飤∹ڮ縂攘夶⁝替ꦼ䌎ꡁ䳰Ⅹ䟤嬏불่鈫撥➛䞰럼骇￈쯨堘憖ውो羐ꟲ馼r섳糼꒪�⵻辋䠇ꝅ쬺홑ꬨ꺭莼路ਚቨ൹�朳Ͷ鯰䠽᳋䃠幦뱼讅跤ﺃ념髾㻉叴�∍ı뽜휺때ໍ헒댵袎텸
 Launcher console dump:
[11:12:28 INFO] Serwer skinów załadowany na porcie: 55038
[11:12:44 INFO] Crystal Launcher  5.1.6 Alpha - http://crystal-launcher.tk
[11:12:44 INFO] © 2014 - Crystal Launcher - Wszelkie prawa zastrzeżone
[11:12:44 INFO] Sprawdzanie poprawności Javy...
[11:12:45 INFO] Sprawdzanie dostępności internetu...
[11:12:46 INFO] Odnajdywanie serwerów...
[11:12:49 INFO] Wczytywanie danych użytkownika...

Stack trace:
System.UnhandledExceptionEventArgs
   w System.Environment.GetStackTrace(Exception e, Boolean needFileInfo)
   w System.Environment.get_StackTrace()
   w CrystalLauncher.BugTracker.ApplicationUnhandledException(Object sender, UnhandledExceptionEventArgs e)
   w CrystalLauncher.LaunchWrapper.ApplicationUnhandledException(Object sender, UnhandledExceptionEventArgs e)
   w Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplicationBase.DoApplicationModel()
   w Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.WindowsFormsApplicationBase.Run(String[] commandLine)
   w CrystalLauncher.My.MyApplication.Main(String[] Args)

1373299622-U667082.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...