Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@leszczu8023

Czemu pytasz o to siebie? :O
Chodzi Ci o antyvira? Mam AVG zcrackowanego.
A samo Centrum zabezpieczen systemu Windows mam wylaczone, bo jak chce je wlaczyc to pisze, ze nie mozna. :X
Myslisz, ze to wina Antyvira?

Opublikowano

@SorminAttack możliwe że to wina antywira. Przeskanuj system używając Malwarebytes

A co do pytania "siebie" to nw używałem @ u p

Zeskanowalem, wyczyscilem wszystkie "Malwarsy" i teraz powinno dzialac? Zaraz jeszcze zrestartuje komputer i sprawdze.

@Edit

Teraz wszystko dziala, dzieki za pomoc. Najlepszy launcher 10/10.

Opublikowano

Bratu wcisnąłem tego launchera ( w sumie z niego jest dziwak woli, odpalać minecrafta bez określonego launchera wolałby klasycznie odpalać) byliśmy u "kogoś"

i tylko 1 osoba mogła mieć internet wypadło na niego, zaczęliśmy grać razem i nagle zaczął krzyczeć xD poszedłem i pierwszy raz zobaczyłem mojego skina z innej perspektywy xD

Muszę przyznać, że cholernie dobrze odwalona robota xD

Szkoda, że wyczerpałem tam limit i nie mogłem pobrać aktualizacji, ale potem wróciłem z "dziury".

I pierwsze co zrobiłem to zaktualizowałem launchera.

Muszę przyznać, że nie spotkałem się z niczym lepszym ;)

Najlepszy launcher 4Ever

Polecam ;O

Opublikowano

@leszczu8023
Na YT mozesz znalezc ich najnowszy filmik Huzuni 1.7.10, daloby rade zupdatowac Huzuni 1.7.2? Bo jak wchodze to pisze Out of Date.

@Edit

Co wprowadziles w tym malym i wymaganym updacie 5.1.8? :D

@Edit2
Widze, ze dodales Huzuni na 1.7.10 i warning na cheatach, ale troche wkurza, ze za kazdym razem jak wchodze w ta zakladke to jest ten warning. ;/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngeco99 w MCPatcherze chyba jest opcja podania własnej ścieżki do instalacji (nie pamiętam dokładnie - używam OptiFine :D) - podajesz tam %AppData%\Crystal-Launcher\.minecraft

Opublikowano

Kolejny Update:

Crysta Launcher - Wersja 5.1.9 Alpha:
● Naprawiony Bootstrap
● Odświeżony interfejs paczek oficjalnych
● Dodano przycisk "zabicia" procesu Minecraft
● Od teraz gracze NonPremium otrzymują wygenerowany na podstawie ich nicku UUID oraz SessionID
● Oraz poprawki techniczne...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już pytał, ale praktycznie co uruchomienie psują się pliki z pp5. Uruchamiam launcher, pobieram paczkę i wszystko działa jednak gdy następnym razem chcę uruchomić tego pp5 to pliki ładują się do trochę ponad 50% po czym okienko ładowania znika i pozostaje sam launcher. Wie ktoś w czym problem? Znajomy ma to samo, więc to raczej nie wina komputera.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...